10 IBD kérdéseket feltenni a következő találkozót

Ha IBD, akkor valószínűleg van egy csomó IBD kérdés. Írja le a 10 IBD kérdéseket feltenni a következő találkozót.

Az az időtartam, meg kell beszélni a gyulladásos bélbetegségek (IBD) kérdések egy orvos valószínűleg korlátozott. Lehet, hogy egy orvos, aki specializálódott kezelésére emésztési zavarok (gasztroenterológus) csak egyszer egy évben. Plusz, kinevezések lehet rövid, és egy jó darab az idő valószínűleg tartalmaz egy vizsga és kérdések orvosától illetően a tünetek, gyógyszerek és a jelenlegi szokások. Ahhoz, hogy maximalizálja az idejét, és elkerülje, hogy mellékvágányra, hogy egy listát az IBD kérdést szeretne választ. Ehhez hosszú, mielőtt a változás egy kórházi köntöst.

Tudassa orvosával, hogy van egy lista az IBD kérdések elején a találkozó, hogy ő is időt takaríthat aggályaira. Sorolja fel IBD kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben lejár az idő.

Íme néhány alapvető IBD kérdés, hogy érdemes megkérdezni. E lista módosításához alapján a saját egyedi helyzetét

Vedd tudomásul veszi az orvos válaszol a kérdésekre IBD. Kinevezések gyakran tartalmaznak sok részletes információt, így ez nem egy jó ötlet, hogy támaszkodnia a memória, hogy rögzítse az egészet. Is, úgy hozza egy családtag vagy barát mellett. Ezután összehasonlítják a lehető leghamarabb kinevezését követően. Ez a személy eszébe jutott valami, amit elmulasztott, vagy elfelejtettem.

keresse fel orvosát