10 meglepő egészségügyi előnyeit szerelem

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

“Azt kell valakit szeretni”, énekelte a Beatles, és igaza van. Szerelem és egészségügyi összefonódik meglepő módon. Az emberek vezetékes csatlakoztatásához, és ha ápolják a jó kapcsolatok, a jutalom óriási. De mi nem feltétlenül beszélünk hátborzongató romantika.

“Nincs bizonyíték arra, hogy az intenzív, szenvedélyes szakaszában egy új románc előnyös az egészségre”, mondja Harry Reis, PhD, társszerkesztője a Encyclopedia az emberi kapcsolatok. “Az emberek, akik azt mondják, szerelmes úgy érzi, csodálatos és kínzó ugyanabban az időben.” Mindazok hullámvölgyön forrása lehet a stressz.

By Hayley Krische; Rengeteg oka, hogy megkerülje “unalmas” testrészek és elsősorban az édes foltok, amikor canoodling. De van még egy nagyon jó ok, hogy miért ne: feltárása a partnered testét, és megérintette a váratlan erogén zónák hozhat sok játékosság be a szexuális életet, mondja Kate McCombs, MPH, egy New York-alapú szex oktató és alapítója szex Geekdom; Szeretné megtudni a partner ismeretlen erogén zóna? “Kérdezd meg,” Mi lenne öröm van? “” Azt sugallja, McCombs …

Beletelik egy nyugodtabb, stabilabb formája a szeretet, így egyértelmű egészségügyi előnyei. “Nagyon szép bizonyíték arra, hogy az emberek, akik részt vesznek kielégítő, hosszú távú kapcsolatok jobban érvényesüljenek a legkülönbözőbb egészségügyi intézkedések” Reis mondja.

A legtöbb kutatás ezen a területen összpontosul házasságot, de Reis hisz sok hegyezi kiterjedhet más közeli kapcsolatban – például a partner, szülő, vagy barát. A legfontosabb az, hogy “érzi kapcsolatban a többi ember, úgy érzi, tiszteletben tartott és megbecsült mások, és úgy érzi, a valahová tartozás érzését,” mondja. Íme 10 kutatási hátú módon szeretik és az egészség kapcsolódnak

Az Egészségügyi és Szociális Minisztérium áttekintette a bounty tanulmányok a házasságra és az egészség. Az egyik jelentés legszembetűnőbb jelenség az, hogy a házas emberek kevesebb orvos látogatások és a rövidebb átlagos kórházi tartózkodás.

“Senki sem tudja, miért szeretetteljes kapcsolatok jót tesz az egészségnek,” Reis mondja. “A legjobb logikája az, hogy az emberi lények már kialakított evolúció élni szorosan összefonódott társadalmi csoportok között. Ha ez nem történik, a biológiai rendszerek … elveszti a fonalat. ”

Egy másik elmélet szerint az emberek jó kapcsolatokat jobban vigyázni magukra. A házastárs is tartsa meg őszintén a szájhigiénia. A legjobb barátom is motiválja, hogy többet eszik a teljes kiőrlésű gabonák. Idővel ezek a jó szokások lefordítani kevesebb betegségek.

Az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások jelentés, férjhez megy, és tartózkodik házas csökkenti a depressziót, mind a férfiak és a nők. Ez az eredmény nem meglepő, Reis mondja, mert a társadalmi elszigeteltség egyértelműen kapcsolódik a magasabb a depresszió. Ami érdekes, hogy a házasság is hozzájárul ahhoz, hogy romlott az alkoholfogyasztás és a kábítószer, különösen a fiatal felnőttek körében.

A Modern Day Health Food?