10 meglepő forrásból szénhidrát

diabetes Trends

Korlátozása kenyér, tészta, sütemény és egy természetes első lépés, ha akarsz tartani a vércukorszintet le.

De szénhidrát is leselkednek néhány kevésbé nyilvánvaló helyen, és meg kell tudni, hogy ha be van számítva szénhidrátokat.

Az összeg találhatók ezek a 10 közönséges élelmiszereket lehet lepni.

Pontosan mennyi szénhidrátot van szüksége? Sok cukorbeteg célja 45-60 gramm szénhidrát étkezésenként. De meg kell beszélnie orvosával vagy a cukorbetegség pedagógus, hogy megtudja, a megfelelő mennyiségű szénhidrátot az Ön számára.

A legjobb és legrosszabb étel Diabetes-hozzáértés Dining

Szója tej és mandula tej nagy lehetőség, hogy bárki, aki laktóz-érzékeny, vagy éppen keverni a dolgokat egy kicsit. De vigyázz ízesített fajták, amelyek általában több cukrot.

Például egy csésze vanília mandula tej 16 gramm szénhidrát. Egy csésze csokoládé szójatej 23 gramm, míg a sima szójatej, amely mintegy 12 gramm szénhidrát.

Ez egy jó forrása a kalcium, és gyakran jó-for-you nevű baktérium probiotikum (keresse a “élő aktív kultúrák” a címkén). De néhány zsírszegény, gyümölcs ízű fajták felfelé 40 gramm szénhidrát egy 8 uncia adag.

Egy alacsonyabb szénhidráttartalmú alternatívája, próbálja görög joghurt. A sima, nem zsíros fajta körülbelül 9 gramm szénhidrát az azonos méretű adagot, és ez is csomag több fehérjét tartalmaz, mint a hagyományos dolgokat.

Egy csésze konzerv sült bab egy óriási 54 gramm szénhidrát. Ez lehet az egész szénhidrát költségvetés egy étkezés.

Akkor is élvezheti őket, és akkor nem kell, mivel ezek is kapsz fehérje és rost. De korlátozza magát, hogy egy fél csésze szolgálatot.

Ha jön egy jar, akkor szinte fogadni, hogy van hozzáadott cukor és szénhidrát van (körülbelül 12 gramm fél csésze).

Nézd meg a táplálkozás tények szorosan, és tudatában kell lennie, hogy sok márka is magas nátrium. Ha kétségei vannak, szitálás azt a (teljes kiőrlésű) tészta takarékosan.

Olasz, orosz, Caesar, vagy francia? Gyakorlatilag bármilyen üveget eléri a fog egy kis cukrot. Az összeg változik márka, így ellenőrizni a címkéket.

Vegyük, hogy a saját. Olívaolaj és ecet egy egyszerű lehetőség. Vagy legalábbis ragaszkodik az ajánlott adag a palack. A két evőkanál nem valószínű, hogy küldje el a vércukorszint szárnyal, de ha megfullad a saláta, akkor lehet a baj.