10 tipp és trükk az egészséges nyári saláták

Saláták illik a számlát azokon az éjszakákon, amikor a forró nyári napokon, és akkor csak érzem, valami fény és hideg vacsora. Plusz, a nyár a hivatalos szezon barbecue, blokk felek, és piknikek, amelyre kilenc esetből 10, mi kérte, hogy “hogy a salátát.”

Hozzátéve maradék csirke, rák, lazac, vagy sovány húst a tegnap esti barbecue; Megnyitása babkonzervet (vese, garbanzo, vagy fekete bab); Kockázás füstölt vagy sült tofu vagy hozzáadásával főtt edami (zöld szójabab); Feldobás a kockára vágott, csökkentett zsírtartalmú sajt (TRY csökkentett zsírtartalmú Jack vagy cheddar, részben sovány mozzarella, friss mozzarella, vagy szója alapú sajt).

Mindezen okok miatt, itt az ideje, hogy egy “recept doktor” nézd meg a nyári saláták.

Maga a szó “saláta” úgy hangzik, alacsony cal, nem igaz? De saláták bármi lehet, de alacsony a kalóriatartalma, milyen bővítményekkel, mint a majonéz, olajos öntetek, rántott csirkemell csíkok, szalonna, és így tovább. Csak vess egy pillantást, amit néhány ilyen népszerű saláta összetevőket kerül nekünk a kalória és a zsír gramm

Mondjuk ettünk egy saláta összes hozzávalót a fent felsorolt ​​(hé, ez megtörténhet!). Mi lenne a végén a 1500 kalóriát és 106 gramm zsírt (beleértve a több mint 37 gramm telített zsír).

Egészséges saláta vagy magas kalóriatartalmú, magas zsírtartalmú saláta – ez mind a hozzávalókat választja. Akkor vágott vissza a kalóriát és zsírt gramm csak azáltal, hogy egyszerű helyettesítés.

Annak érdekében, hogy a kezdéshez, itt van 10 gyors tipp és trükk az egészséges saláták. Ezt követően, fogok megosztani három szórakoztató receptek Nemrég könnyített, hogy neked indulva nyári saláták!

1. Kapcsolja be a salátát “vacsora” hozzáadásával a fehérjében gazdag ételek. Ez egyensúlyt teremt a szénhidrátok, a saláta és segít elhárít éhség órákig. Ez lehet olyan egyszerű, mint

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves