13c karbamid és citromsav (orálisan) leírása és márkanevek

13C-karbamid és a citromsavat használt gyógyszerek egy diagnosztikai teszt úgynevezett Exalenz BreathID® nem invazív kilégzési teszt. Ez egy teszt, amely elemzi a leheletmintában előtt és után 13C-dúsított karbamid segít diagnosztizálni betegek fertőzései gyomor okozta baktériumok úgynevezett H. pylori.

Mindkét gyógyzeres a száját. Ha bármely H. pylori baktérium van jelen a gyomorban, ezek hatására a 13C-karbamid, hogy le kell bontani a szén-dioxid-gáz. Amikor lélegzik ki a száját, a szén-dioxid mennyiségét lehet mérni Exalenz BreathID® Hp rendszer észlelni, hogy a baktérium a gyomorban.

Ezek a gyógyszerek csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tablet; Por

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának 13C urea és citromsav a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Allergia

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatásának 13C urea és a citromsav geriátriai betegekben.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

egyéb kölcsönhatások

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával diagnosztikai teszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egyéb egészségügyi problémák

Exalenz BreathID® nem invazív légzési teszt diagnosztikai vizsgálat, amely elemzi a leheletmintában előtt és után 13C-dúsított karbamid, hogy segítsen azonosítani betegek H. pylori fertőzés.

Orvosa fogja kezdeni a kilégzési teszt gyűjti a légzésmintáit a BreathID® Hp eszköz. Lesz inni egy kevert oldatához 13C-karbamid tabletta és citromsav por. Meg kell inni a megoldást követő 2 órán belül összekeverve. Ezután meg kell lélegezni kanülön keresztül, miközben a vizsgálatot végzik.

Ne egyen legalább 1 órát, mielőtt a vegyes megoldást.

Ha a vegyes megoldás nagyobb részecskék összekeverése után 5 percig, ne használja azt, és nyitott egy új készlet.

Ha antibiotikumot szed, protonpumpa-gátlók (pl omeprazol, lanzoprazol), vagy olyan gyógyszerek, amelyek a bizmut, ezek kölcsönhatásba léphetnek a tesztet. Orvosa fogja kérni, hogy hagyja abba őket legalább 2 hétig a vizsgálat előtt.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.