20 ok, amiért az emberek szexuális

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

Az Ön partnere is felér egy tucat kifogásokat mondani, hogy “Ma este nem, drágám, van egy ____”, de hány oka lehet a ketten nevet akarnak szexelni?

Egy? Kettő? Húsz? Hogyan körülbelül 200? Néhány főiskolai hallgatók idézett több mint 237 különböző okai a szex.

Jessie Knadler Keresek egy kapcsolat pick-me-up? Minden amire szüksége van egy kanál cukrot. “Ez egyszerűen zavarban vagy szégyelli, hogy édes egymással, különösen a mi cinikus, kemény szélű kultúra”, mondja gépre Szerelem Network szakértője Tina B. Tessina, Ph.D., a The Commuter házasság. “De hozzá édes a szavak és tettek a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy a pozitív energia a kapcsolat, ami minden mást könnyebb.” Bonus: Ez az emberi természet, hogy másolja az egyes …

Az élvezettől a nemzés, a bizonytalanság, hogy a kíváncsiság – a mai oka, hogy egy tekercs a széna úgy tűnik, hogy változik, mint a feltételeket a tettet magát. Egy 2010-es Szexualitás és kultúra felülvizsgálatát szex motivációs vizsgálatok azt állítja, hogy az emberek mely “sokkal érv, hogy vegyenek részt a szexuális aktivitás, mint a korábbi időkben.” És csinálunk gyakrabban is. Ez éles ellentétben a történelmi feltételezés, amelyre hivatkozott csak három szexuális indítéka: Ahhoz, hogy a babák, hogy jól érezzük magunkat, vagy azért, mert te vagy a szeretet.

Ma, a szexuális viselkedés tűnik, hogy nem került sok különböző pszichológiai, szociális, kulturális, sőt vallási jelentése van. Mégis, néhány szexológus azt mondják, a legalapvetőbb szinten, csak egy igazi oka az emberek keresik a szex.

Vagyunk programozva, hogy ezt, a “szex terapeuta Richard A. Carroll, társult Northwestern University pszichiátria és magatartástudományi professzor azt mondja.” Kérdezi, amiért az emberek szexuális rokon kérdés, hogy miért eszünk. Agyunk célja, hogy motiválja minket felé ez a viselkedés.

Az az elképzelés, hogy az emberek a vezetékes a szex tükrözi evolúciós szempontból szerint Hawaii Egyetem pszichológia professzora Elaine Hatfield. “Az evolúciós elméletek rámutatnak, hogy a vágy, a szexuális kapcsolatok” bekötve “, annak érdekében, hogy támogassák faj fennmaradásához,” mondja. A “kulturális teoretikusok inkább összpontosítani a kulturális és személyes okok miatt az emberek (vagy elkerülni) a szex. Cultures jelentősen különbözik, hogy mit kell tekinteni” megfelelő “oka, amiért vagy elkerüli a szex.

Miért keresitek szexet? Motivációk sorolhatók négy fő kategória, a pszichológusok UT-Austin, aki kérte, több mint 1500 egyetemi főiskolai hallgatók a szexuális attitűdök és tapasztalatok