5 orr allergiás tünetek akkor nem hagyhatja figyelmen kívül

Ha nazális allergia, akkor lehet használni, hogy a tüsszögés és a zsúfoltság, amely egész nap. De nem kell, hogy csak tegye fel vele.

Legyen Ön allergiás a poratka, fa pollen, vagy állati szőr, megtalálja megkönnyebbülés a nazális allergia tüneteit. Minél hamarabb lépéseket, hogy megfékezze az 5 tünetek, annál jobban fogod érezni.

Ez az egyik leggyakoribb tünetek.

Először is meg kell tudni, hogy mi a kiváltó okok, így lehet elkerülni őket. A fórumon tanúsított allergológus (orvos, aki specializálódott kezelésére allergia) segítségével azonosítani őket.

Bár nehéz lehet teljesen elkerülni bizonyos kiváltó, akkor lehet, hogy vágja le, hogy milyen gyakran maga körül. Például, ha a virágpor a ravaszt, amikor bent pollenkoncentráció magas. Ha kutya vagy macska neked szipogni, mossa meg a kezét, és változtassa meg a ruhák után játszani velük.

Érdemes lehet kipróbálni orrüregöblítés egy Neti bankot, vagy egy orr öblítés.

Over-the-counter nazális szteroidok, antihisztaminok, dekongesztánsok, és kromolin orrspray minden segítséget ellenőrző orr allergiás tünetek. Ne használjon decongestant orrspray több mint 3 napig egy időben. Mindenképpen olvassa el és kövesse az utasításokat a címkén minden over-the-counter gyógyszer.

Az orvosa más kezelést, ha ezek a korrekciós intézkedések nem segítenek. Itt az ideje, hogy keresse fel orvosát, ha tünetei nem javul 7 napon belül, vagy rosszabbodnak, miután körülbelül 5 nap.

Az orrmelléküregek kis üregek mögött homlok, arc és a szemek. Ha a váladék halmozódik fel ezeken a területeken, mert az allergia, ha úgy érzik, nyomás vagy fájdalom.

Meg lehet próbálni néhány dolgot, hogy enyhítsen sinus torlódás. Vigyen fel egy nedves, meleg ruhával arc, vagy belélegezni gőz néhány alkalommal naponta. Tudod is megpróbál egy sós orrspray.

Hívja fel orvosát, ha úgy érzi, sinus fájdalom és nyomás több mint egy hétig.

Ha nem tudja elkerülni az allergént, ami akkor tüsszentés, vagy ha ezzel nem segít, próbálja meg egy over-the-counter antihisztamin.

Olvassa el és kövesse az utasításokat a címkén minden over-the-counter gyógyszer. Ha még több kell, megkönnyebbülés, orvosa nazális szteroid spray.

Eye tünetek gyakori allergiás. Ismét, elkerülve a kiváltó okozó allergia a legjobb módja, hogy állítsa le ezeket a problémákat. Például ha a pollen okozta allergia, tartsa az ablakokat zárva, amikor bent, és viseljen napszemüveget kívül, hogy megvédje a szemét.

Próbálj meg nem dörzsöli a szemét, mert ez irritálja őket, és nem viselnek kontaktlencsét.

Megnyugtatja a szemet, hogy egy hideg mosogatórongy felettük, vagy használja műkönny. Over-the-counter, vagy receptre kapható gyógyszerek allergia vagy szemcseppet tartalmazó antihisztamin is segíthet a tünetek enyhítésében.

Normális esetben, ha lenyeli a nyálka, anélkül, hogy tudnának róla. De ha a nyálka lesz vastag, vagy ha többet is, mint a normál, hogy az eredmények orrgaratfolyás. Ez az, amikor úgy érzi, váladék csöpög a hátsó orrod a torkába. Orrgaratfolyás is érzem magam, mint egy gombóc a torkod, és ahhoz vezethet, hogy a fájdalom vagy irritáció is.

Együtt elkerülve az allergia kiváltó, inni extra folyadék vagy használja sós orrspray vékony a nyálka. Kérdezze meg kezelőorvosát, más módon kap mentességet.

Ról ről; Hirdessen U; Feltételek Us; Adatvédelmi Polic; Szponzor Polic; Lépjen kapcsolatba velünk

FORRÁS

James Sublett, MD, vezető gyermekkori allergia, University of Louisville School of Medicine, Ky.

Marshall Plaut, MD, vezető allergiás mechanizmusok, asztma, allergia és gyulladás Branch, National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Bethesda, Md.

Academy of Allergy, Asthma and Immunology “tipp, hogy emlékszik: nátha”, “Eye Allergia – Higgyen a szemének, és mit lehet mondani,”, “tipp, hogy emlékszik: Allergiás reakciók”, “Egyéb betegségek összefüggő asztma, “” tavaszi allergia és köhögés. ”

Cleveland Clinic: “Allergia áttekintése”, “Allergia elleni gyógyszerek.”

Háziorvos: “allergiás kötőhártya-gyulladás.”

Academy of Otolaryngology: “post-orr csepp”, “Tények: Sinus Pain: Lehet Over-the-counter gyógyszereket segít?” “Tények: Az orr, a Guardian a tüdő.”

University of Maryland Orvosi Központ: “sípoló”, “köhögés”, “Az allergiás nátha – kezelést.”

találnak