6 mítoszt bioélelmiszerek

Sarah Z. Wexle; Minden szerves nem egyforma. Itt van, mi mögött a címkét.

Organics nem szennyezhetik a talajt és a felszín alatti vizek növényvédő szerek és vegyi anyagok, mint a rendszeres a mezőgazdaság, de van egy meglepő hátránya: mivel a biogazdálkodás csak mintegy fele olyan hatékony, mint a hagyományos mezőgazdaság van szükség, mert sokkal több földet, hogy ugyanolyan mennyiségű étel. Dennis Avery a Hudson Intézet Center for Global Food problémák becslése, hogy a modern, magas hozamú mezőgazdasági mentett 15000000 négyzet mérföld vadaspark, és hogy ha a világ kapcsolva a biogazdálkodásra, mi lenne szükség, hogy kivágták a 10 millió négyzet mérföld erdő. Kevesebb termelő gazdálkodás is vezethet, hogy még kevesebb élelmet a világ alultáplált.

Tanulmányok tartani flip-flopping ezen: Egy talált több C-vitamint, szerves paradicsom, mint a hagyományos on; másik találtak több rákos -fighting flavonoidok, szerves kukorica és az eper. De más tanulmányok nem találtak szerves, hogy egy táplálkozási él. Mi teszi a legnagyobb különbség a tápanyagok meddig termék ül a polcon. Spenót, például elveszíti körülbelül felét a leveles egy héten belül.

Senki sem tudta, mi a különbség, kivéve az egyik vizsgálatban az alma, ahol szerves jött ki előttünk. Ahhoz, hogy a málna, hogy az íze raspberrier, vásárlás termelnek, ami a helyben termesztett, a szezonban, és nem ül a polcon túl hosszú. Nézzünk szembe a tényekkel: Semmi sem a legjobb, ha ez repült a világ másik felén és viaszolt, majd el kell tölteni egy hetet a bolt.

Minden termék, akár vásárolt zöldséges megachain vagy a helyi biofarm, hajlamos a csúnya baktériumok, például E. coli (a hír-készítő, amely szintén ismert, hogy megöli az embereket). Talaj és lefolyó víz, ami szennyezett E. coli -harboring állat tat bejuthatnak termék – különösen a sárgadinnye, fejes saláta, kelbimbó, paradicsom, spenót, és a zöld hagymát, hiszen nőnek a talajhoz közel. A legjobb védelem: Mossuk mindent alaposan folyó víz alatt.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves