6 stratégiák szabályozására cukorbetegség

Ha éppen most diagnosztizálták cukorbetegséggel, akkor is tartani a dolgokat, szeretsz közben vigyázzon magára. Kezelje egészség a helyes utat, és akkor élni egy kifizetődő, aktív életet.

Az első lépés az, hogy kérdéseket tegyenek fel, és tanulni, amennyit csak tud körülbelül

Kezdje orvosával. Ő is beveszünk a kapcsolatot a cukorbetegség nevelők, dietetikusok, vagy más szakemberek, akik a válaszokat azokra a kérdésekre, hogy számára a legfontosabbak.

Beszéljen a barátok és a családtagok, akik a cukorbetegség. Te is csatlakozni egy támogató csoport és online kapcsolatot más emberekkel, akik mennek keresztül ugyanazokat a dolgokat te. Ismerve többet segít döntéseket.

Ön és orvosa fogja egy kezelési tervet, ami az Ön igényeire szabott. Ez magában foglalhatja a dolgok, mint

Gyógyszerek. Szükség van-e gyógyszert, hogy segítsen kezelni a cukorbetegség függ a tünetek, komplikációk, vércukorszint, és egyéb kérdések.

Életmódbeli változások. Meglátod javulást az állapotában, ha változtat az étrendjén, elveszíti extra súlyt, és minél több aktív.

Ellenőriznie kell a vércukorszintjét. Orvosa lehet tanítani, hogyan kell nyomon követni, és megmutatja, hogy mit kell tennie, hogy elkerülje magasságra és a mélypontra.

A betegség, nagyobb valószínűséggel kap, amely befolyásolhatja a szemét, ideg-, szív- és fogak, és így tovább. Ez az, amiért meg akarja nézni a cukorbetegség ABC.

“A” jelentése A1c. A vizsgálat keretében az átlagos vércukorszint az elmúlt 2 vagy 3 hónap. A cél az, hogy a pontszám 7% körüli vagy annál kisebb kockázata nélkül az alacsony vércukorszintet.

“B” jelentése a vérnyomást. Ha Ön cukorbeteg, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a magas vérnyomás, ami oda vezethet, hogy más súlyos körülmények között. Hozd számokat ellenőrizni 2-4 alkalommal egy évben.

“C” jelölés koleszterin. Cukorbetegség is beveszünk a kockázata a magas koleszterinszint, ami a szívbetegségek és a stroke kialakulásának esélyét. Vedd meg vizsgálni, legalább évente egyszer.

Mindennapi módon tartani az Ön állapotát ellenőrizni.