7 perces edzés: előnyök, intenzitás szintjét, és így tovább

Ön elfoglalt. De jó esélye van, akkor 7 perc a menetrend, hogy tudna.

Ha nincs 30 vagy 60 perc alatt egy teljes edzést, a 7-perces edzés csomag egy teljes test edzés rutin egy idő töredéke alatt.

A teljesítmény és az edző gyakorlat fiziológus a Human Performance Institute Orlando, FL, kitaláltam ezt a programot, hogy az elfoglalt ügyfeleknek hatékonyabb, mégis hatékony edzést. Csináltak egy sor 12 különböző gyakorlatok, hogy a munka a felső test, alsó test, és a mag.

Te minden gyakorlatot 30 másodpercig – elég hosszú, hogy mintegy 15-20 ismétlést. Szettek között pihensz körülbelül 10 másodpercig.

A 12 gyakorlatok a 7 perces edzést célozza meg az összes szervezet főbb izomcsoportok

Attól függően, hogy mennyi idő van, akkor ezt a 7 perces edzés egyszer, vagy ismételje meg az egész sorozat két vagy három alkalommal.

Mivel ez az edzés lecsapódik egy teljes edzésprogram, 7 perc, azt is intenzív. A gyakorlatok kihívást, és hagyod egymás után csak nagyon rövid szünetekkel.

Core: Igen. Hasi felülések, deszka, és oldalsó panelek a munka az core izmokat.

Arms: Igen. Push-up és tricepsz mártogatós működik a karját.

Lábak: Igen. Számos láb gyakorlatok, beleértve a jumping jack, fali ül, step-up, guggolás, és kitöréseket.

Fenék: Igen. Guggolás és a kitöréseket is dolgozik a glute izmokat.

Vissza: Igen. Bár nincsenek konkrét vissza gyakorlatok, ez egy teljes test edzés, és sok az egész-test gyakorlatok is működnek az izmok a vissza.

Rugalmasság: Nem, ez az edzés nem tartalmaz egy szakaszon, de akkor adjunk hozzá egy utána.

Aerobic: Igen. Mert végigmenni a gyakorlatok nagyon gyorsan, és a munka sok nagy izomcsoportok egyszerre, akkor kap egy aerob edzés, amely segíti a zsírégetést, és vágja le a testsúly.

Erő: Igen. A gyakorlatok a munka az összes főbb izomcsoportok erősít az egész szervezetben.

Sport: Nem, ez nem egy sport, ez egy edzést.

Kis hatás: Nem ajánlott aerob gyakorlatok (ugró jack és magas térd / futás helyett) nagy hatással.

Költség. Az edzés ingyenes, és van ingyenes alkalmazásokat tölthet le, hogy az okostelefon vagy tablet, amely végigvezeti a programot és az időt a szünetekben az Ön számára.

Jó a kezdőknek? Nem, túl intenzív. És mivel te ezt egyedül, ez segít, hogy némi tapasztalatot általános gyakorlatokat, mint a felülések és pallókat, így használja a jó formáját és a technika.

Szabadban. Igen. Ezt megteheti az edzés kívül, de meg kell, hogy hozzon magával egy széket, és talál egy fal néhány gyakorlatokat.

Otthon. Igen. A rutin alapvető ahhoz, hogy ezt bárhol a házban.

Szükséges felszerelés? No. Ez a program a saját testsúly ellenállás. Az egyetlen eszköz, amire szüksége van egy fal és egy szék.

A 7 perces edzés is neked a legjobb formáját az életed. De megvan az ára: intenzitás!

A program csak akkor működik, ha tesz a minden bele, majd néhány. Tehát, ha nem rendszeresen fejt most, meg egy programot, hogy lehet kapni alakját először. Aztán, amikor te fel a kihívást, belevetik nagy intenzitású köredzés, mint a rutin.

Edzés közben egy erőteljes szinten, akkor kap azonos előnyöket fele annyi idő alatt. Korlátozásával többi között, akkor kap egy calorie- és zsírégető edzést is épít erős, szikár izom. Még ha meg tudod csinálni csak egy kört, hogy elindul, a szervezet egyre hatalmas előnyöket.

Tolja magát. A jutalom lesz megéri az erőfeszítést.

A hátránya az intenzív edzések, hogy te nagyobb valószínűséggel sérül. Győződjön meg arról, hogy felmelegedjen a fénnyel cardio kap a szív, az izmok és az ízületek kész.

Is, meg kell tudni, hogyan kell csinálni a gyakorlatokat pontosan így van. Ha az intenzitás túl sokat, pihenni egy kicsit, de a módja annak, hogy a legnagyobb előny, hogy tolja magát.

A gyakorlatok a 7 perces edzés példái a típusú gyakorlatok, amit tehetünk bármilyen nagy intenzitású áramkör rutin. Így csere őket más gyakorlatokat, hogy a munka az azonos izmokat.

Ha kész, hűlni néhány percig, hogy a szívverés és a légzés lassan vissza.

Ez jó nekem, ha egy egészségügyi állapota?

A 7 perces edzés kihívást jelent, és ez az eredményesség. Ez a tudomány-alapú, így bízhat meg fog tenni, amit kéne.

De ez nem mindenki számára. Meg kell nyomni magát keményen, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, ami azt jelenti, hogy nehéz lehet, ha van közös vagy hátproblémák. Mozog, mint a jumping bubi, guggolás és a kitöréseket nehéz lehet a térdet. Fekvőtámasz stresszes lehet a csuklóján és a vállát. Deszka kemény lesz, ha a hátizmok gyengék.

Ha van közös vagy hátproblémák, és nem aktív, ez nem az edzés az Ön számára – legalábbis még nem. Szüksége van egy kedvesebb programot, hogy az izmok erősebb, hogy jobban támogassák az ízületek.

Kérdezze meg a doc vagy egy edző azt javasolja, hogy megtalálja a program, ami az Ön számára. Aztán, ha készen áll a kihívásra, és a doki azt mondja, hogy rendben van, beszélj egy edző, hogy igazodjunk a 7 perces edzés az Ön számára.

Ha dolgozik fogyás, a 7-perces edzés segíthet, valamint az egészséges táplálkozás. Ez egy extrém, kalória-égető edzés, amely segít istállót a fontot, és tartsa őket.

Ha Ön cukorbeteg, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, vagy másik feltétele, hogy hasznot húzhat a csepegtető néhány extra súlyt, ez a rutin lehet, amit keres, ha az orvos egyetért.

Ha Ön terhes, akkor gyakorolhatja intenzíven, ha nem így mielőtt elindul a terhes, de akkor lenne szükség, hogy néhány változtatást, hogy ez a különleges edzést. A fő gond az edzés közben esik, így nem érdemes kockáztatni fokozásával egyik székre. Plusz, ugró jack és magas térd később a terhesség lehet fájdalmas. Akkor cserélje azokat gyakorlatok másokkal, vagy talál egy edzés programot, amely nem tartalmaz ugrálás és a hegymászás.

FORRÁS

Brett, K. Health & Fitness Journal, május / június 2013.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …