7 tipp az allergia-proof hálószoba

Luqman Seidu, M; A június 29, 2015

Ha az allergia jár el, ha éppen otthon, a hálószobában valószínűleg az egyik a problémás területeket.

Ez kulcsfontosságú, hogy a szoba kisebb kényelmes a penész, poratka és más allergének, hogy neked tüsszentés, és szipogni.

Itt az ideje, hogy tegyen lépéseket.

Ezek a mikroszkopikus hibák is allergiát és asztmát. Ezek gyakran megtalálható él a ágynemű.

Akkor bizonyos lépéseket megszabadulni tőlük

Szőnyeg kedvelt poratka. Tekintsük azt felváltó a hálószoba parkettás vagy linóleum és mosható területen szőnyegek.

Ha kell szőnyeg a hálószobában

Mondjon búcsút a porfogók mint vakok és nehéz, száraz, tiszta, csak drapériák. Próbálja mosható függöny és görgős árnyalatok helyett.

Wipe ablakkeretek és üveg rendszeresen, hogy megakadályozza a penész és egyéb gombák. Mindkét kiváltó felső légúti tünetek, ha allergiás vagy asztmás.

A dolgok egyszerű lélegezni jobb. Visszafogják knickknacks és szövet. A kevésbé kárpit a szobában, annál jobb.

Tedd por-atka ellen védett kiterjed a párnák, paplanok, matracok, és a doboz rugók; Mosson takarók, lepedők és párnák minden héten olyan vízben, amely legalább 130 F. Dry mindent egy forró szárító.

Válassza ki a kis nap a fajta, amely a Társaság allergének Tisztítsa meg egy vákuum egy HEPA szűrő és egy dupla táska minden héten. Viseljen porvédő maszkot, amíg vákuum, így nem belélegezni úszik fel a levegőbe.

Mozgás könyvek, magazinok és dísztárgyakat a másik szobába, így a por ritkábban.

Ne tárolja a dolgokat az ágy alatt.

Poratkák és a penész, mint egy meleg, párás szobában, de valószínűleg nem.

Érdemes lehet kipróbálni a levegő szűrőrendszer, amely egy kis részecske vagy HEPA szűrő tartani a levegő a hálószobában tisztább. Ezek a szűrők működnek központi légkondicionáló és fűtési rendszerek és a hordozható AC egység.

Amikor meleg, használja a légkondicionálót, akkor is, ha a kísértés a szabadtéri szél; Ha él, egy izzadt időjárás éghajlat, használjon párátlanító tartani páratartalom 30% és 50%; Kapcsolja le a hőt, vagy kapcsolja ki az AC. Poratkák nem fajta, valamint alatti hőmérsékleten 77 F.