a gyermekkori asztma: kezelés alatti gyerekeknek 5

Az asztmás tünetek az 5 évesnél fiatalabb gyermekek

Asztma gyermekek 5: Értsd tünetek, gyógyszerek és kezelési terveket.

asztma vészhelyzetek

Sok asztmás gyermek tünetei alakulnak éves kor előtt, 5. Számos feltétel okozhat asztmás tüneteket kisgyermekeknél. De ha a gyermek tünetei okozzák asztma, a korai diagnózis fontos. Asztma kezelésére gyermekeknél javítja napról-napra légzés, csökkenti az asztma fellángolások és csökkenti egyéb problémák okozta asztma.

Vizsgálatok diagnosztizálni és nyomon asztma kisgyermekek

Asztma gyermekeknél változik korcsoport. Csecsemők, kisgyermekek és 4 évesek diagnosztizálják és kezelik eltérően a tizenévesek és a felnőttek. Asztma gyermekeknél is változik gyermek gyermek, és a tünetek jobb vagy rosszabb bizonyos időpontokban.

Akkor az asztma tüneteinek legalább használatával írásos asztma cselekvési tervet dolgozzon ki gyermeke kezelőorvosa követni a tünetek, és állítsa be a kezelést.

Közös asztma jeleit és tüneteit 5 évesnél fiatalabb gyermekek közé

Néhány gyermeknek kevés napról-napra a tüneteket, de súlyos asztmás rohamok most majd. Más gyerekek tartósan enyhe tünetekkel vagy tünetek rosszabbodnak tevékenység vagy egyéb kiváltó mint a cigarettafüst vagy szezonális allergia.

Néhány gyermeknél súlyos asztmás rohamok is életveszélyes lehet, és szükség mentők kezelést. Jelek és tünetek egy asztmás vészhelyzet gyerekek 5 éves tartalmazzák

Diagnosztizálása asztma is trükkös kisgyermekeknél. Zihálás, köhögés és egyéb asztma-szerű tünetek is előfordulhat eltérő feltételek asztma, mint például a vírusos fertőzések. Emiatt előfordulhat, hogy nem lehetséges, hogy egy határozott diagnózist az asztma, amíg a gyermek idősebb.

Idősebb gyermekek és felnőttek, orvosok használhatják légzési teszt (légzésfunkciós vizsgálatok), mint a légzésfunkciós vizsgálatok vagy csúcs áramlás mérés. Ahogy a gyermek idősebb lesz, ezeket a vizsgálatokat fel lehet használni, hogy segítsen pontosan asztma diagnózisát és a pálya milyen jól kezelés dolgozik. Általában a gyermekek 5 év alatti nem képes ezeket a vizsgálatokat.

A gyermek orvosa lehet, hogy ellenőrizze a gyulladás a gyermek légutak olyan teszt, ami szinten nitrogén-monoxid gáz a levegőt. Általában magasabb nitrogén-monoxid jelent a gyermek tüdeje nem működik olyan jól, mint ahogy kellene, és az asztma nem áll szabályozás alatt.

keresse fel orvosát