acerola orális: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Generikus név (S): aszkorbinsav

Aszkorbinsav (C-vitamin) használják megelőzésére, illetve kezelésére alacsony C-vitamin szint az emberek, akik nem elég a vitamin a saját étrend. A legtöbb ember, aki eszik egy normális étrend nem kell extra aszkorbinsav. Alacsony C-vitamin szint vezethet nevezett állapot skorbut. Skorbut tüneteket okozhat, mint a bőrkiütés, izomgyengeség, ízületi fájdalom, fáradtság, vagy fogvesztés.

A C-vitamin fontos szerepet játszik a szervezetben. Erre azért van szükség, hogy fenntartsák az egészségre a bőr, porc, fog, csont, és az erek. Azt is használják, hogy megvédje a szervezet sejtjeit a károsodástól. Köztudott, mint egy antioxidáns.

EGYÉB FELHASZNÁLÁS: Ez a rész felhasználása a kábítószer, hogy nem szerepel a jóváhagyott szakmai címkézés a drog, hanem, hogy elő lehet egészségügyi szakember. Használja ezt a gyógyszer egy feltétellel, hogy ebben a szakaszban felsorolt ​​csak akkor, ha már annyira előírt egészségügyi szakember.

Ez a vitamin is fel lehet használni más vitaminokkal egy bizonyos szem állapot (makuláris degeneráció).

Vegyük ezt a vitamint szájon étellel vagy anélkül, általában 1-2 alkalommal naponta. Kövesse minden irányból a termék csomagolásán, vagy veszi az orvos utasítása szerint.

Ha szed a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszulák, nyelje le. Ne törje vagy rágja elnyújtott felszabadulását kapszula vagy tabletta. Ellenkező esetben engedje el a gyógyszer egyszerre, növelve a mellékhatások. Továbbá, nem osztott kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát, kivéve, ha van egy törővonal és kezelőorvosa vagy gyógyszerésze ezt nem mondja, hogy erre. Nyelje le az egész, vagy osztott tabletta összetörése nélkül vagy rágás. Vegyük ezt a terméket egy teli pohár vízzel (8 uncia / 240 ml), hacsak orvosa irányítja egyébként.

Ha szedi a szeletek vagy rágótabletta, rágni őket alaposan, majd nyelje le. Ha szed a cukorkákat, helyezze a cukorka a szájába, és hagyja, hogy lassan oldódik.

Ha szed a por, keverjük össze alaposan a megfelelő mennyiségű folyadékot, és keverjük jól. Igya meg a folyadékot azonnal. Ne készítsen ellátási későbbi használatra. Ha használja a folyékony formában ez a vitamin, gondosan mérjük az adag egy speciális mérőeszköz / kanál. Ne használjon háztartási kanalat, mert lehet, hogy nem kap a megfelelő adagot.

Az adagolást az Ön egészségi állapotától és a kezelésre adott válasz.

Használja ezt a vitamint rendszeresen, hogy a legtöbb hasznot belőle. Hogy ne felejtse, hogy azt egyidejűleg (ok) ban.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy egy komoly orvosi problémát, azonnal forduljon orvoshoz.

Hasmenés, hányinger, hányás, hasi görcsök / fájdalom, vagy gyomorégés előfordulhat. Ha a fenti tünetek bármelyikét fennállnak vagy rosszabbodnak, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét azonnal.

Amennyiben orvosa utasította, hogy használja ezt a vitamint, emlékszik, hogy ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a vitamint nem súlyos mellékhatások.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha ezek közül bármelyik ritka, de nagyon súlyos mellékhatások jelentkeznek: fájdalmas vizelés, rózsaszín / véres vizelet.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban azonnal forduljon orvoshoz, ha olyan tüneteket észlel, súlyos allergiás reakciók, beleértve: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Meghozatala előtt aszkorbinsav, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen allergiája van. Ez a termék tartalmazhat inaktív összetevők (például földimogyoró / szója), amely allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Beszéljen a gyógyszerész további részletekért.

Mielőtt ezt a vitamint, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetét, különös tekintettel: vesebetegség (például vesekő), egy bizonyos enzim hiány (G6PD-hiány).

A terhesség alatt, ez a vitamin találtuk, hogy biztonságos, amikor használják ajánlott dózisok. Magasabb dózist kell alkalmazni a terhesség ideje alatt csak akkor, ha erre egyértelműen szükség van. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Ez a vitamin bejut az anyatejbe, és van úgy, hogy biztonságos legyen a szoptatás ideje alatt -feeding alkalmazva ajánlott dózisok. Forduljon orvosához, további információkért.

A hatás egyes gyógyszerek, ha Ön más gyógyszereket vagy gyógyhatású készítményeket egyidejűleg. Ez növelheti a kockázatot súlyos mellékhatást, vagy okozhatják a gyógyszerek nem működnek megfelelően. Ezek a gyógyszer kölcsönhatások lehetséges, de nem mindig előfordulnak. Orvosa vagy gyógyszerésze gyakran megelőzése vagy kezelése kölcsönhatások változtatásával hogyan használja a gyógyszert, vagy szoros ellenőrzés mellett.

Annak érdekében, hogy az orvos és a gyógyszerész adja meg a legjobb ellátást, feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát és gyógyszerészét minden Ön által használt termékek (beleértve a vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszereket, gyógynövény-készítmények) való kezelés megkezdése előtt ezt a terméket. A termék használata közben, nem indul, megáll, vagy változtassa meg az adagolást bármely más gyógyszer használata anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra.

Ez a vitamin befolyásolhatja bizonyos laboratóriumi vizsgálatok (beleértve a vizelet bizonyos glükóz-teszt), ezáltal pedig a hamis eredményeket. Győződjön meg arról, laboratóriumi személyzet és minden orvos tudja, hogy használja ezt a gyógyszert.

Listát az összes használt termékek. Oszd meg a lista orvosa és gyógyszerésze hogy csökkentse a kockázatot súlyos gyógyszert problémákat.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot.

Tartsuk rendszeres orvosi és laboratóriumi találkozókat.

Ez a termék nem helyettesíti a megfelelő étrendet. A legjobb, hogy a vitaminok egészséges ételek. Az aszkorbinsav gyakran megtalálható a citrusfélék (például narancs), paradicsom, kelbimbó, karfiol, brokkoli, többek között. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy táplálkozási további részletekért.

Ha kihagy egy adagot, vegye be, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Különböző márkájú E-vitamin különböző tárolási igényeinek. Ellenőrizze a termék csomagolásán lévő utasításokat, hogyan kell tárolni a márka, vagy kérdezze meg gyógyszerészét. Tartsa a gyógyszerek távol gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég további részleteket arról, hogyan kell biztonságosan dobja a terméket.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.