acigest-LPC orális: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Generikus név (S): enzimek, emésztõrendszer

Ez a gyógyszer tartalmaz emésztő enzimek, amelyek természetes anyagok szükségesek a szervezet, hogy segít lebontani és emésztés. Akkor alkalmazzák, amikor a hasnyálmirigy nem tud, vagy nem bocsátanak ki elég emésztőenzimek a belekbe megemészteni az ételt. Attól függően, hogy az összeg az enzimek a terméket, akkor lehet használni emésztési zavar, mint egy kiegészítő, vagy a helyettesítő terápia (például krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, cisztás fibrózis, a rák a hasnyálmirigy, a műtét után a hasnyálmirigy vagy bél).

Néhány kiegészítő termékek Azt találtuk, hogy tartalmaznak esetleg káros szennyeződések / adalékanyagok. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy további információkat szerezzen a márka használ.

Az FDA nem vizsgálta ezt a terméket biztonságát és hatékonyságát. Forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez a további részletekért.

Vedd ezt a gyógyszert szájon át, étkezés és snack, mint az orvos utasítása szerint.

Az adagolás az Ön egészségi állapotát, az étrend és a kezelésre adott válasz.

Ha használja a tabletta formájában a gyógyszert, győződjön meg róla, hogy ne tartsa a száját, mert ha így tesz, irritálhatja az ínyt és az arcán. A gyógyszert lenyelni vízzel. A rágótabletta rágni alaposan lenyelés előtt.

Ha használja a kapszula formában a gyógyszer és a nyelés nehéz, a kapszulát ki lehet nyitni, és a port kevert élelmiszer vagy folyadék.

Legyen óvatos, ne lélegezze be a port, mert ezzel is irritálhatja a belsejében az orr vagy okozhat asztmás roham.

Használja ezt a gyógyszert rendszeresen, hogy a legtöbb hasznot belőle.

Ha kezelőorvosa azt ajánlotta, hogy speciális diétát követ, akkor nagyon fontos, hogy kövesse a diétát, hogy a legtöbbet hozhassa ki ezt a gyógyszert.

Ne változtassa márka vagy adagolási formák, a termék nem beszélte meg orvosával vagy gyógyszerészével. Különböző termékek tartalmazhatnak különböző mennyiségű az emésztő enzimek.

Tájékoztassa orvosát, ha a tünetek fennmaradnak, illetve súlyosbodnak.

Hasmenés, hasi fájdalom / görcsök, vagy hányinger előfordulhat. Ha a fenti tünetek bármelyikét fennállnak vagy rosszabbodnak, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét azonnal.

Amennyiben orvosa utasította, hogy használja ezt a gyógyszert, ne feledje, hogy ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha bármilyen súlyos mellékhatást, többek között: súlyos hasi diszkomfort, gyakori / fájdalmas vizelés, ízületi fájdalom.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban orvoshoz azonnal, ha olyan tüneteket észlel, súlyos allergiás reakciók, beleértve: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Mielőtt elkezdené szedni ezt emésztőenzim, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás i; vagy sertés protei; vagy ha bármilyen más allergiák. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Beszéljen a gyógyszerész további részletekért.

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetét, különös tekintettel: hirtelen / duzzanat a hasnyálmirigyet (heveny hasnyálmirigy-gyulladás), hirtelen romlása hosszan tartó betegség a hasnyálmirigy.

Mielőtt a műtétre, értesítse orvosát vagy fogorvosát minden termék használata (beleértve a vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszereket, gyógynövény-készítmények).

A terhesség alatt, ezt a gyógyszert kell használni, ha erre egyértelműen szükség van. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Nem ismert, hogy ez a gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Gyógyszerkölcsönhatás megváltoztathatja hogyan gyógyszerek dolgozni, vagy növeli a kockázatot a súlyos mellékhatások. Ez a dokumentum nem tartalmazza az összes lehetséges gyógyszerkölcsönhatások. Listát az összes használt termékek (beleértve a vényköteles / vény nélkül drogok és növényi termékek), és ossza meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ne start, stop, vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszer, ha orvosa jóváhagyása.

Egyes termékek, amelyek kölcsönhatásba léphetnek ezzel a gyógyszerrel tartalmazza: akarbóz, miglitol.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot.

Ne ossza meg ezt a terméket másokkal.

Ha kihagy egy adagot, vegye be a következő adagot a következő étkezés vagy uzsonna, mint irányított. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Szobahőmérsékleten, fénytől és nedvességtől. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsa a gyógyszerek távol gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.