acne alternatív jogorvoslati: manuka méz, teafaolaj, cink, élesztő, és így tovább

Emberek akne gyakran fordulnak komplementer és alternatív gyógymódok. Ezek lehetnek gélek, krémek, és krém; táplálék-kiegészítők és gyógynövény; és a különleges táplálkozási rutinok.

Jenny BaillyFighting pattanások és ráncok? Itt van, hogyan kell adni a régi rutin egy felnőtt felújítás sugárzó eredményeket; Mint a középiskolában pop vetélkedők és kényelmetlen prom dátumok, pattanások állítólag távoli rossz emlékek. Csak ha. De ezekben a napokban, még az anyukák a tizenévesek küzd a pattanások – és ráncok is. Tény, hogy a 15 és 35 százalék a nők a 30-as, 40-es, 50-es és szenved pattanások, jelentése szerint tavaly megjelent a Journal of the Academy of Dermatology …

Alternatív akne kezelések nem is tanulmányozott. Ezért forrásokból, például a természetes gyógyszerek átfogó adatbázis általában kínálnak csak langyos ajánlásokat. Például orális cink-kiegészítők eddig, mivel csak “potenciálisan hatásos.” Ugyanez igaz a helyi készítmények, amelyek tartalmaznak cink és az eritromicin. Amíg van jobb kutatási, lehetetlen megmondani, melyik alternatív akne kezelések dolgozni, és melyek nem.

Hagyományos akne kezelések nem mindig működik mindenkinek. Ők is okozhat mellékhatásokat kezdve bőrirritációt születési rendellenességeket okoz. Egy másik gond, mivel az antibiotikumok használnak annyi hagyományos akne kezelések, antibiotikum-rezisztencia. A tanulmány az Egyesült Királyságban számoltak be, hogy több mint egy minden második akne betegek antibiotikummal kezelt végzett rezisztens törzsek két különböző baktériumok gyakran megtalálható a bőrön.

Hívei alternatív kezelések rámutatnak, hogy az akne ismeretlen az úgynevezett “kőkorszaki” társadalmakban. Másrészt, ez érinti a legfeljebb 95% -a serdülők az iparosodott társadalmakban. Ez arra utal, azt mondják, hogy a nyugati étrend lehet a fő tényező a fejlesztés az akne.

Több száz alternatív gyógymódok pattanások előmozdítják az interneten és máshol, hogy a biztonságos és hatékony. Alternatív kezelések azonban nem kell vizsgálni, és kimutatták, hogy biztonságos, mielőtt azokat az interneten árusított vagy forgalomba boltok polcain az USA Szóval, biztos, hogy megvitassák a előnyeiről és hátrányairól minden alternatív orvoslási orvosával vagy a bőrgyógyász előtt kezelés.

A kutatás nem bizonyító erejű, de néhány előzetes vizsgálatok arra utalnak, hogy a következő alternatív akne kezelések talán nyújt némi előnyöket.