adenovírus vakcina (élő, orális) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az oltóanyag megfelelő működését, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ne szedje ezt a vakcinát, ha terhes, és nem tervezi, hogy teherbe esni követő 6 héten megkapja az oltást, annak ellenőrzése nélkül orvosával. Van esély arra, hogy ez a vakcina okozhat problémát a terhesség alatt. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, értesítse orvosát. Orvosa, hogy csatlakozzon egy terhességi regiszterben részesülő betegek ezt az oltást.

Ez az oltóanyag élő vírusok, amelyek istállót a székletben, legfeljebb 28 napon belül a vakcina és a betegséget okozhatnak másoknak, ha továbbítani. Orvosa javasolhatja módon (például megfelelő és gyakori kézmosás, különösen a jobb után székletürítés), amely segít megelőzni a vírus terjedését a többi embert.

Meg kell kerülni szoros kapcsolatot az emberek nagy a kockázata a fogása az adenovírus 28 napon belül megkapja az oltást. Emberek, akik veszélyben vannak a fogása a vírus terhes nők, gyerek 7 éves korig, valamint azok, akik a gyenge immunrendszer, amely megakadályozza, hogy a fertőzések elleni küzdelemben.

Ez az oltóanyag albumin, ami jön emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek készült az emberi vér már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati humán donorok bizonyos vírusok, és a tesztelés során a gyártás ezen gyógyszerek. Bár a kockázat csekély, beszéljen orvosával, ha aggályai.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.