adoxa pak

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Használja a Adoxa Pak

Kémiai Osztály: A tetraciklin (osztály)

A doxiciklin késleltetett hatóanyagleadású tabletta és tabletták is használják a malária megelőzésére és kezelésére anthrax fertőzés után lehetséges expozíciós és egyéb problémák kezelőorvosa határozza meg.

Doxiciklin osztályába tartozik a gyógyszerek úgynevezett tetraciklin antibiotikumok. Úgy működik, hogy megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését. Azonban ez a gyógyszer nem fog működni a megfázás, influenza, vagy más vírusfertőzések.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A doxiciklin okozhat maradandó elszíneződést a fogak, és lassítják a csontok növekedését. Ez a gyógyszer nem adható gyermekeknek 8 éves és fiatalabb (kivéve kezelésére kitettség inhalációs anthrax), kivéve, ha erre a gyermek orvosa.

Használata előtt Adoxa Pak

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát doxiciklin az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel vese-, máj-, vagy szívproblémák, amelyek miatt szükség lehet óvatosan és kiigazítását, a szokásos adag doxiciklin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a doxiciklin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Adoxa Pak. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön egy beteg utasításokat. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ha ön használ késleltetett hatóanyagleadású tabletta vagy tabletta

Nyelje le a kapszulát egészben. Ne törje, ne törje össze, ne rágja szét, vagy nyissa meg.

Rázza a szóbeli folyadék is csak minden használat előtt. Mérjük meg a dózist egy jelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze.

Igyál sok folyadékot, hogy elkerüljék a torok irritáció és fekélyképződés.

Ha ezt a gyógyszert a malária megelőzésére utazás közben, elkezdi szedni a gyógyszert, 1 vagy 2 nappal az utazás előtt. Vedd be a gyógyszert minden nap az utazás során, és továbbra is szedi 4 hét után visszatér. Azonban ne használja a gyógyszert 4 hónapnál hosszabb.

Ha ön használ For Oracea ™ késleltetett felszabadulású kapszula

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Különböző márkák nem működik ugyanúgy.

Megfelelő doxiciklin

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, folyamatosan szedni ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ha idő előtt abbahagyja a gyógyszer szedését túl korán, a tünetek visszatérhetnek.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Óvintézkedések használat közben Adoxa Pak

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, miközben ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát azonnal.

Ez a gyógyszer elsötétülhet a színét a bőr, a köröm, a szem, a fogak, az íny, vagy hegek. Beszéljen orvosával, ha bármilyen probléma esetén.

A doxiciklin hasmenést okozhat, és bizonyos esetekben ez súlyos is lehet. Ez akkor fordulhat elő, 2 hónapig vagy tovább, miután abbahagyja a gyógyszer szedését. Ne vegyen be semmilyen hasmenés elleni gyógyszert, annak ellenőrzése nélkül orvosával. Hasmenés gyógyszerek teheti a hasmenés rosszabb, vagy hogy ez tovább tart. Ha bármilyen kérdése van ezzel, vagy ha enyhe hasmenés továbbra is, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Fogamzásgátló tabletták (amely ösztrogént) nem működnek megfelelően használata közben doxiciklin. Annak érdekében, hogy a szerzés terhes, használjon más formái fogamzásgátló. Ezek közé tartozik az óvszer, a membrán, vagy a fogamzásgátló hab vagy zselé.

A doxiciklin okozhatja a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre, mint az normálisan. Napfényt, akár rövid ideig okozhat bőrkiütés, viszketés, bőrpír vagy elszíneződés a bőrön, vagy súlyos leégés. Amikor elkezdi szedni ezt a gyógyszert

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Adoxa Pak Side Effects

doxiciklin

Ez a gyógyszer okozhat intracranialis hypertensio. Ez nagyobb valószínűséggel fordul elő a fogamzóképes korú nők, akik túlsúlyosak vagy kórtörténetében koponyaűri nyomásfokozódás. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha fáj a feje, homályos látás vagy látászavar.

Azonnal forduljon orvosához, ha a láz, kiütések, ízületi fájdalom, vagy fáradtság jelentkezik. Ezek tünetei lehetnek egy autoimmun szindróma, ahol a szervezet saját maga ellen.

Nem szedhet savkötők tartalmazó alumínium, kalcium vagy magnézium, vagy bármely olyan termék, amely vasat tartalmaz, mint a vitamin vagy ásványi anyag készítményt.

Ha ezt a gyógyszert a malária megelőzésére, nagyon figyeljen oda, hogy nem kap megharapta a szúnyogok. Használjon védőruhát, szúnyog háló vagy képernyők és rovarriasztó.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Felső légúti fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin, cefalexin Bactrim

Chlamydia fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Levaquin, levofloxacin, Zithromax

Lyme-kór doxiciklin, ceftriaxon, erythromycin, cefuroxim, Rocephin, Ceftin

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin