aero fülészeti hc fül: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Ez a kombinált gyógyszeres kezelésére használják külső fülgyulladás (például úszó fülébe). Ez a termék 3 gyógyszereket. A hidrokortizon egy szteroid, amely segít csökkenteni a bőrpír, duzzanat és viszketés. Pramoxin az érzéstelenítő, amely segít csökkenteni a fájdalmat és viszketést blokkolja az ideg jeleket. Chloroxylenol működik leállítja a baktériumok és gombák.

Először tisztítsa meg a külső fül.

Annak érdekében, hogy a megfelelő mennyiségű gyógyszert kap, és hogy ne érjen a fülét a cseppentő, egy másik személy helyezze a csepp, ha lehetséges. Ahhoz, hogy kisebb a kockázata a szédülés, tartsa a tartályt a kezében egy pár percig melegítse.

Alkalmazni fülcsepp, mossa meg a kezét először. A szennyeződés elkerülése érdekében ne érintse meg a cseppentő illetve ne érintsen meg füléhez, vagy bármilyen más felületre. Feküdjön az oldalára, vagy billentse az érintett fül felfelé. Tartsa a cseppentő közvetlenül a fül, és helyezze az előírt számú cseppet a hallójáratba, általában 3-4-szor naponta, vagy az orvos utasítása szerint. Annak érdekében, hogy a cseppek tekercs fülébe egy felnőtt, tartsa a fülcimpa, és vissza. A gyermekek, tartsa a fülcimpa lefelé és hátra. Tartsa a fejét döntött körülbelül 5 percig, vagy helyezzen be egy puha pamut dugót, ha olyan irányba. Orvosa kérheti fel Önt, hogy ezt a gyógyszert egy másik utat azáltal pamutdarab a hallójáratba és nedvesítő azt az előírt számú csepp. A kanóc kell cserélni legalább naponta egyszer. Ismételje meg a másik fülét, ha úgy irányítani. Ne öblítse le a cseppentő. Vissza a kupakot használat után.

Használja ezt a gyógyszert rendszeresen annak érdekében, hogy a legtöbb hasznot belőle. Emlékeztetőül, használja ugyanabban az időben minden nap. Továbbra is használja a teljes munkaidőben előírt, akkor is, ha a tünetek megszűnnek néhány nap után. Leállítása a gyógykezelésnek túl korán vezethet vissza a fertőzés.

Ne használja a szem.

Tájékoztassa orvosát, ha az állapot továbbra is fennáll a több mint 10 nap, vagy ha romlik.

Ne feledje, hogy az orvos által felírt gyógyszeres kezelés, mert ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha ezek közül bármelyik nem valószínű, de súlyos mellékhatások fordulhatnak elő: az új vagy megnövekedett bőrpír / duzzanat / fájdalom / irritáció vagy a füle körül.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban azonnal forduljon orvoshoz, ha olyan tüneteket észlel, súlyos allergiás reakciók, beleértve: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás a hidrokortizon, chloroxylenol vagy pramoxin; vagy más kortikoszteroidok (például betametazon vagy ha bármilyen más allergiás. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Kérje gyógyszerésze további részletekért.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható, ha bizonyos betegségek. Mielőtt ezt a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha: egy lyuk a dobhártya (megrepedt dobhártya), bizonyos vírusfertőzések (vaccinia, bárányhimlő).

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetét, különös tekintettel: fül műtét / sérülés, fertőzés / duzzanat a középfül.

A terhesség alatt, ezt a gyógyszert kell használni, ha erre egyértelműen szükség van. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Nem ismert, hogy ez a gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Orvosa vagy gyógyszerésze lehet, hogy már tisztában az esetleges gyógyszerkölcsönhatások és figyelemmel kíséri, hogy az nekik. Ne start, stop, vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszert, mielőtt ellenőrzése velük először.

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét minden vényköteles és recept nélkül kapható / növényi termékek használhat.

Listát az összes gyógyszer veled, és ossza meg a lista orvosa és gyógyszerésze.

Ez a gyógyszer lenyelése ártalmas. Ha nyelési vagy túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot.

Ne ossza meg ezt a gyógyszert másokkal.

Ezt a gyógyszert az orvos az aktuális állapot csak. Felesleges, vagy helytelen a gyógykezelésnek vezethet a csökkent hatékonyságát. Ne használja azt később egy másik fertőzést, csak azt mondta, hogy erre az orvosa. Egy másik gyógyszert lehet szükség ebben az esetben.

Fontos, hogy tartsa a fertőzött fül (ek) tiszta és száraz. Lehetőleg ne tudjon a fertőzött fül (ek) nedves, amikor fürdés. Kerülje úszás, hacsak orvosa másképp nem rendeli.

Ha kihagy egy adagot, pótolja, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Szobahőmérsékleten között 59-86 ° F (15-30 ° C) fénytől. Tartsuk üveget jól lezárva. Tartsuk távol minden gyógyszer gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég további részleteket arról, hogyan kell biztonságosan dobja a terméket.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.