AHCC: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

AHCC, Basidiomycetes kivonat, ComposĂCorrĂlĂd’Hexose Actif, COMPUESTOS Activos Correlacionados Hexosa, Extrait de Basidiomycètes, Extrait de csiperkegomba, gombák kivonat.

AHCC egy csoportja a vegyszerek vett gomba; AHCC használják a rák és a májkárosodás.

Nincs elég információ, hogy hogyan AHCC működhet. Egyes kutatók úgy vélik, hogy talán aktivitásának növelésére â € śnatural gyilkos cellsâ € ť az emberek, akik a rák. Állatkísérletek azt sugallja, ez is lehet képes megvédeni a májat a mérgező vegyi egyes és a cukorbetegség megelőzésében.

Elegendő bizonyíték fo; Rák. Kutatás a hatását AHCC a rákos betegek nem következetes. Némi korlátozott kutatások arra utalnak, hogy a vevő AHCC javítja a túlélést és az életminőséget emberek gyomor, vastagbél, vagy tüdőrák. Azonban más korai kutatás azt sugallja, hogy a vevő AHCC nem javítja az életminőséget, illetve a kezeltek körében a különböző típusú rákos; Kemoterápia mellékhatásai. Néhány korai kutatás azt sugallja, hogy figyelembe AHCC csökkentheti néhány, a gyomor-bélrendszeri mellékhatások, mint a hányinger, kemoterápiával kapcsolatos használatra. Ez az információ azonban nem nagyon megbízható. Egyéb korlátozott kutatás, mely szerint AHCC esetleg más juttatást az ember kap kemoterápiás kezelések; Hepatitis C. A korai kutatások arra utalnak, hogy figyelembe AHCC naponta 6 hónapon keresztül nem az emberek javát a hepatitis C; Májrák. Némi bizonyíték arra utal, hogy a vevő AHCC amelyek meghosszabbíthatják a túlélés és az életminőség javítása az emberek a májrákot; Prosztata rák. A korai kutatások arra utalnak, hogy figyelembe AHCC naponta 6 hónapon keresztül nem az emberek javát prosztatarákot; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát AHCC e célra.

AHCC valószínűleg biztonságos, ha szájon át megfelelő gyógyászati ​​mennyiségben. Dózisai AHCC kezdve 4,5-6 gramm napi már biztonságosan használható akár 6 hónapig. Az alacsonyabb dózis (3 gramm naponta) már biztonságosan használható akár 9 év; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: nincs elég megbízható információ biztonságát figyelembe AHCC ha terhes vagy szoptat. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; Autoimmun betegségek: AHCC növekedni látszik az immunrendszer működését, és lehet, hogy az autoimmun betegségek rosszabb. Mondja emberek autoimmun betegségek, például sclerosis multiplex, szisztémás lupus erythematosus (SLE), a reumás arthritis (RA), vagy mások, hogy elkerüljék, vagy használja AHCC óvatosan.

Jelenleg nincsenek információk AHCC interakciók

A megfelelő adag AHCC számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok AHCC. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Amenomori, S., Fukatsu, K., Murakoshi, S., Yanagawa, M., a Mitsui, T., Yokota, H., és Yashuhara, H. Van AHCC pótlás Prevent 5-FU által kiváltott értékvesztése Gut Immunity? – A kísérleti állat tanulmány. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Aviles, H., Belay, T., kút, K., Vance, M., a Sun, B., és Sonnenfeld, G. AHCC fokozza ellenálló Klebsiella pneumoniae fertőzést egerekben a hátsó végtag-kirakodó modell űrrepülés körülmények. J Appl.Physiol 200; 95 (2): 491-496.

Avilés, H., Belay, T., Vance, M., a Sun, B., és Sonnenfeld, G. AHCC javítja az immunrendszer működését az egerek a hátsó végtag-kirakodás modellje űrrepülés körülmények között. J Appl.Physiol 200; 97 (4): 1437-1444.

Avilés, H., O’Donnell, P., Orshal, J., Fujii, H., a Sun, B., és Sonnenfeld, G. AHCC aktiválja az immunrendszer működését, hogy csökkentse a bakteriális terhelés egy rágcsáló modell intramuszkuláris fertőzés . Am J Surg. 200; 195 (4): 537-545.

Avilés, H., O’Donnell, P., Sun, B., és Sonnenfeld, G. AHCC (AHCC) fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást egy egérmodelljében műtéti seb fertőzés. Surg.Infect. (Larchmt.) 200; 7 (6): 527-535.

Badawi, T. A., Khalil, N. A., Abdelrahman, A. H. és Aly, Z. H. immunológiai hatása AHCC Normal és indukált Submandibularis nyálmirigy neoplazma albínó patkányokon. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Bold-Erdene, A., Baatamum, A., és Jigjidsuren, C. hatásossága AHCC (AHCC) az a hepatocelluláris karcinóma betegeket National Cancer Center Mongólia. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Burikhanov, R. B., Wakame, K., Igarashi, Y., Wang, S., és Matsuzaki, S. elnyomó hatás AHCC (AHCC) szóló tímusz által indukált apoptózis dexametazon patkányban. Endocr.Regul. 200; 34 (4): 181-188.

Cao, Z., Lin, W., Chen, R., Chen, X., Liao, L., és Ou J. előzetes tanulmány az AHCC fagyasztva szárított por és AHCC szérum proliferációját és apoptózisát hepatoma-sejtvonal . Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Cheadle, W. G., Peyton, J., Aviles, H., és Sonnenfeld, G. A hatás AHCC (AHCC) a veleszületett Host immunválaszt egér krónikus hashártyagyulladás. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Chutaputthi, A. Pilot Study of AHCC a HBeAg Level CHBeAg pozitív betegek Long Term antivirális kezelés. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Cowawintaweewat, S., Manoromana, S., Sriplung H., Khuhaprema, T., Tongtawe, P., Tapchaisri, P., és Chaicumpa, W. prognosztikai javítása betegek előrehaladott májrákot után AHCC (AHCC ) kezelés. Ázsiai Pac.J Allergy Immunol. 200; 24 (1): 33-45.

Daddaoua, A. Martinez-Plata, E., Lopez-Posadas, R., Vieites, JM, Gonzalez, M., Requena, P., Zarzuelo, A., Suarez, MD, de Medina, FS és Martínez Augustin, O. AHCC működik, mint egy prebiotikus és gyulladásgátló patkányoknál haptént indukált vastagbélgyulladás. J Nutr. 200; 137 (5): 1222-1228.

Daddaoua, A. Martinez-Plata, E., Ortega-Gonzalez, M., Ocón, B., Aranda, CJ, Zarzuelo, A., Suarez, MD, de Medina, FS, és Martinez-Augustin, O. táplálékkiegészítő AHCC (AHCC) közvetlen immunmoduláló akciók bél epitheliális sejtek és a makrofágok bevonásával TLR / MyD88 és NF-kappaB / MAPK. Food Chem. 2-15-201; 136 (3-4): 1288-1295.

Drannik, A. G., Kurchenko, A. I., Savchenko, V. S. és Drannik, G. N. AHCC indukál in vitro funkcionális aktivitás ofPBMC-eredetű mononukleáris sejtjeivel tárgyai ismétlődő típusú herpes simplex 1-es és 2-fertőzések. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Du, J. Anti-tumor Effects of AHCC a H22 A daganatot hordozó ICR egereket és BALB / c csupasz egerekben. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Du, J. hatása AHCC perifériás vér VEGF hepatocarcinoma-fertőzött egerek. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Fujii, H., Nishioka, H., Wakame, K., és a Sun B. Táplálkozási Food AHCC (AHCC) Javítja szembeni ellenállás madárinfluenza. Japanese Journal of ingyenes és Alt.Medicine 200; 4 (2): 37-39.

Fujii, H., Nishioka, N., Simon, R. R., Kaur, R., Lynch, B., és Roberts, A. genotoxicitási és szubkrónikus toxicitás értékelése AHCC (AHCC). Regul.Toxicol.Pharmacol. 201; 59 (2): 237-250.

Fuller, R. és Kenyon, J. A felülvizsgálata AHCC és 1-3 / 1-613 glükán természetes killer sejtek Activity egy sorozat a rákos betegek. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Gao, Y. Zhang, D., a Sun, B., Fujii, H., Kosuna, K., és a Yin, Z. AHCC fokozza tumor felügyelet szabályozásán keresztül a veleszületett és adaptív immunválaszt. Rák Immunol.Immunother. 200; 55 (10): 1258-1266.

Garcia, J. J., Bautista, L., bóla, F., Fujii, H., és Torrado-Duran, J. J. hatása AHCC a parazitaellenes hatást Az albendazol. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Gardner, E. AHCC kiegészítése Energia-korlátozott Egerek javíthatja Natural Killer sejtműködés során elsődleges influenza-fertőzés. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Ghoneum, M. NK-Immunmoduláció Active hemicellulóz vegyület (AHCC) 17 rákos betegeknél. 2. Találkozó a Society for Natural Immunity 1994.

Ghoneum, M., Wimbley, M., Salem, F., McKlain, A., Attallah, N., és Gill, G. Immunmoduláló és rákellenes hatásait AHCC (AHCC). Int J Immunother 199; 11: 23-28.

Haidari, M., Zhang, W., és Chen, Z. AHCC (AHCC) gátolja roncsolása Az endoteliális adherens junction által kiváltott magas koncentrációjú glükóz. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Haidari, M., Zhang, W., Chen, Z., Ganjehei, L., Mortazavi, A., és Dixon, R. AHCC csillapítása citokin által indukált Attachment invazív ráksejtek endothelsejtekben. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Haidari, M., Zhang, W., Chen, Z., Ganjehei, L., Mortazavi, A., és Dixon, R. AHCC Védi endothel sejtek ellen roncsolása adherens kapcsolatban a Pro-gyulladásos inger [General előadás]. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Hangai, S., Yamaguchi T., Kuroda, Y., Kogure, Y., és Iwase, S. feltáró klinikai kutatások AHCC (AHCC): Effect of AHCC az emlőrákos betegek kezeltek adjuváns kemoterápia. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Hayama, K., Yamazaki, M., és Abe, S. védő aktivitását kombinációjának AHCC és Urex ellen murin vaginalis candidiasis. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012

Hirata, S., Takanari, J., és Wakame, K. értékelése AHCC Quality of Life (QOL) például integratív orvoslás során az előrehaladott fej-nyaki daganatos betegek esetében. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Hirooka, S., Yanagimoto H., Satoi, S., Toyokawa, H. Yamamoto, T., Yui, R., Yamaki, S., Michiura, T., Inoue, K., és Kwon, A. hatása Közigazgatási AHCC patkány a szubkután tumor hasnyálmirigyrák Cell. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Hirose, A., Sato, E., Fujii, H., V, B, Nishioka, H., és Aruoma, OI A hatása AHCC (AHCC) cisplatinnal kiváltott kemoterápiás és mellékhatások tumor- hordozó egerekben. Toxicol.Appl.Pharmacol 7-15-200; 222 (2): 152-158.

Hisajima, T., Maruyama, N., Funakoshi, K., és Abe, S. hatása AHCC a nyálka immunrendszer az egerek bél Candidiasis. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Hong, SJ, Chung, BH, Kim, JS, Lee, MJ, Yoon, S., Ó, HY, Lee, EJ, Lim, Hg, és Buxiang, S. A hatások a GAC ​​a biokémiai profilok és az életminőség a metasztatikus prosztatarákban szenvedő betegek. Koreai Journal of Urology 200; 47 (5): 467-474.

Hunter, R. J., Fujii, H., Wakame, K., Gaikwad, A., Farkas, J. K. és Smith, J. A. értékelése AHCC (AHCC) pegilált liposzomális doxorubicin a petefészekrák kezelésében. International Journal of Applied Research in Natural Products 201; 4 (3): 6-14.

Ikeda T., Ishibashi, H., Fujisaki, R., Yamazaki, M., Wakame, K., Kosuna, K., Yamaguchi, H., Ono, Y., és Abe, S. [profilaktikus hatékonyság egy Basidiomycetes készítmény AHCC elleni halálos Candida albicans fertőzés kísérleti egerekben granulocytopeniás]. Nihon Ishinkin.Gakkai Zasshi 200; 44 (2): 127-131.

Ishibashi, H., Ikeda T., Tansho, S., Ono, Y., Yamazaki, M., Sato, A., Yamaoka, K., Yamaguchi, H., és Abe, S. [profilaktikus hatékonyság egy Basidiomycetes készítmény AHCC elleni halálos opportunista fertőzések egerekben]. Yakugaku Zasshi 200; 120 (8): 715-719.

Ishizuka, R., Fujii, H., Miura, T., Fukuchi, Y., és Tajima, K. Egyedi Cancer Therapy AHCC és GC; A hosszú távú nyomon u.p több mint 16 éve a Stage IV (Ml) Nem-kissejtes Lu.ng tüdőrák (NSCLC). Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Ishizuka, R., Fujii, H., Miura, T., Fukuchi, Y., és Tajima, K. Terápiás közötti hézagok a Evidence Based Medicine (EBM) andCancer betegek előrehaladott stádiumban vagy kiújulása: Review of Cancer Therapy AHCC és GCP szerint Egyedi EBMfrom a hosszú távú nyomon követése több mint 11 éve a rák a tüdő és a Brea. Elhangzott a 17. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2009.

Iwamoto, M. hatásai AHCC a cukorbetegség klinikai és alapkutatásokat. A 2. Annual Meeting of the Japanese Society for Alternative Medicine & Treatment 1999.

Jiang, S., Nakano, T., Nishizawa, M., és Kimura, T. hatása AHCC IFN-al antiszensz RNS-t és mRNS expressziós szintek a légzőrendszert influenzavírus ALPR / 8/34-fertőzött tengerimalacok. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012

Karkow, A. és Karkow, F. AHCC: egy személyes élmény. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Kawaguchi, Y. javította a túlélést a gyomorrákos betegeknél vagy vastagbél rák kezelés során AHCC (AHCC): Effect of AHCC Emésztőrendszerre rák. Nautral Medicine Journal 200; 1 (1): 1-6.

Kidd P. M. használata gomba glükánok és proteoglikánok a rák kezelésében. Altern.Med Rev. 200; 5 (1): 4-27.

Kim, J. A hatása AHCC nem-vírus, a krónikus és rendellenes májfunkciós állapot: Egy randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatban. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Kulkarni, A. Diétás AHCC akut Gut sérülés modell. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Kurokawa, T. használata AHCC a multimodális terápia ellen Advanced vagy rákos. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Lee, W. W. és Kang, I. vizsgálata A hatás AHCC és az a-glükán, IL-IP és IL-6 termelés humán monocitákból. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Lee, W. W., Lee, N., Fujii, H., és Kang, I. AHCC elősegíti a T helper (Th) 17 és 1 sejt válaszok keresztül indukáló IL-1 béta termelés monocitákból emberben. Cell Immunol. 201; 275 (1-2): 19-23.

Lee, W. W., Shin, M. S., és Kang, I. AHCC termelését idézi elő ofIL-17 CD4 + T-sejtek keresztül stimuláló monocitákat emberben. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Luo, A., Zhang, K., Wakame, K., és Kulkarni, A. Diétás AHCC (AHCC) csökkenése Ischemial reperfúziós sérülés [General előadás]. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Mach, C. M., Fugii, H., Wakame, K., és Smith, J. értékelése AHCC metabolizmusa a májban és a lehetséges gyógyszerkölcsönhatások kemoterápiás szerek. J Soc Integr.Oncol. 200; 6 (3): 105-109.

Maeno, H., Takanari, J., és Wakame, K. hatása AHCC Palliatív Horné Care betegek rákos. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Masuyama, T., Mizuishi, Y., Moriyama, A., Takeshita, K., Takahashi, T., és Kuwabara, M. alkalmazása New Immunterápia használata AHCC állatbetegségek. Elhangzott a 8. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2000

Matsui, K., Kawaguchi, Y. Ozaki, T., Tokuhara, K., Tanaka, H., Kaibori, M., Matsui, Y., Kamiyama, Y., Wakame, K., Miura, T., Nishizawa, M., és Okumura, T. hatása AHCC a termelés a nitrogén-monoxid a májsejtekben. JPEN J Parenter.Enteral Nutr. 200; 31 (5): 373-380.

Matsui, K., Ozaki, T., Oishi, M., Tanaka, Y., Kaibori, M., Nishizawa, M., Okumura, T., és Kwon AH AHCC gátolja a kifejezés a gyulladáskeltő biomarker iNOS májsejtekben. Eur.Surg.Res 201; 47 (4): 274-283.

Matsui, Y. és Kamiyama, Y. retrospektív emlőrákos betegek kiegészített AHCC. International Journal of Oncology integratív 200; 3 (2): 12-16.

Matsui, Y., Uhara, J., Satoi, S., Kaibori, M., Yamada, H., Kitade H., Imamura, A., Takai, S., Kawaguchi, Y., Kwon, AH, és Kamiyama, Y. javított prognózisa posztoperatív hepatocellularis carcinoma kezelt betegeknél a funkcionális élelmiszerek: prospektív vizsgálatában. J Hepatol. 200; 37 (1): 78-86.

Matsushita, K., Kuramitsu, Y., Ohiro, Y. Obara, M., Kobayashi, M., Li, YQ, és Hosokawa, M. Kombinációs terápia AHCC plusz UFT jelentősen csökkenti a metasztázis a patkány emlő adenocarcinoma. Rákellenes gyógyszerek 199; 9 (4): 343-350.

Matuo, A., Yamada, M., Nakayama, K., Sudou, K., Yamada, K., Nakagawa, H., Takahasi, T., Takeshita, K., és Kuwabara, M. vonatkozó új immunterápia segítségével AHCC állatbetegségek I. előadás a 8. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2000.

Miyaji, T., Hangai, S., Kawaguchi, T., Kogure, Y., és Yamaguchi T. feltáró klinikai kutatások AHCC az adjuváns kemoterápia a mellrák. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Mukoda, S., Kosuna, K., és Okada, F. a mellékhatások csökkenése befolyásolja a rákellenes gyógyszerek által AHCC (AHCC). Proceedings of the Association for Cancer Research 199; 40.

Nakamoto, D., Shigama, K., Nishioka, H., és Fujii, H. enyhítésére hatása AHCC gemcitabin-indukált vérképzőszervi toxicitás egerekben [Poszter szekció]. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Nishioka, H. és Wakame, K. előnyös hatása az AHCC rákellenes gyógyszer okozta mellékhatások [General előadás]. Elhangzott a 16. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2008.

Nishioka, H. preventív hatása AHCC madárinfluenza vírus. 15. Nemzetközi Szimpózium a AHCC Research Association 2007.

Nishizawa, M., Okuyama, T., Yoshigai, E., és Okumurának T. AHCC Elnyomja citokin / kemokin mRNS patkány májsejtekben. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Nogusa, S., Gerbino, J., és a Ritz, B. W. Alacsony dózisú kiegészítés AHCC javítja az immunválaszt akut influenza fertőzés C57BL / 6 egerekben. Nutr.Res 200; 29 (2): 139-143.

Nomura, T., Adachi, S., Ryo, H., Kikuya, R., Hatanaka, E., To-kita, Y., Nakajima, H., Hongyo, T., és Parida, DK rák megelőzésével és torzulás által AHCC (AHCC) az Egerek és emberek. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Nomura, T., Kikuya, R., Adachi, S., Ryo, H., Hatanaka, E., Kaji, M., Yasuda, K., Nakajima, H., Hongyo, T., Parida, DK, és wakame, K. rák megelőzésével és sugárzás által kiváltott rendellenességek AHCC, AHCC az Egerek és emberek. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Nomura, T., Nakajima, H., Hongyo, T., Kikuya, R., Adachi, S., Ryo, H., To-kita, Y., Eiko H., Yoshida, N., Parida, DK, és wakame, K. gátlása sugárzás okozta késői hatásai (veleszületett fejlődési rendellenességek és leukémia) által AHCC, AHCC egerekben. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Ocón, B., Anzola, A., Ortega, M., Zarzuelo, A., Suarez, M. D., de Medina, F. S., és Augustin, O. M. AHCC és Bifidobacterium Longum Gyakoroljon Symbiotic Hatások Kísérleti Colitis. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Ocón, B., Anzola, A., Ortega-Gonzalez, M., Zarzuelo, A., Suarez, MD, Sanchez de, Medina F., és Martinez-Augustin, O. Aktív hexóz korrelált vegyület és Bifidobacterium longum BB536 fejtenek szimbiotikus hatás kísérleti colitis. Eur.J Nutr 201; 52 (2): 457-466.

Okumura, T., Matsumyia, M., Araki, Y., Matsuura, T., Kaibori, M., Kwon, A., Nishioka, H., Shigama, K., Nakamoto, D., Yoshigai, E., Hara, T., és Nishizawa, M. hatása AHCC az indukciós iNOS és citokinek LPS-kezelt egerekben. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Okuyama, T., Yoshigai, E., Okumurának, T., Ikeya, Y., és Nishizawa, M. párhuzamos értékelésének hatása AHCC a Longevity a C. elegans és a nitrogén-monoxid termelés patkánymájsejtek. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Parida, D. K., Wakame, K., és a Nomura, T. integrálása ingyenes és alternatív gyógyászat a forma AHCC (AHCC) a kezelése Head & Neck rákbetegek. International Journal of Clinical Medicine 201; 2: 588-592.

Ritz, B. W. kiegészítés AHCC növeli a túlélést követően fertőző egerek esetén. Nutr.Rev. 200; 66 (9): 526-531.

Ritz, B. W., Nogusa, S., Ackerman, E. A., és Gardner, E. M. kiegészítés AHCC növeli a veleszületett immunválasz fiatal egerek elsődleges influenza fertőzés. J Nutr. 200; 136 (11): 2868-2873.

Római, B. E., Beli, E., Duriancik, D. M., és Gardner, E. M. A rövid távú kiegészítés AHCC javítja az antitest-válaszban influenza B vakcina. Nutr Res. 201; 33 (1): 12-17.

Sakaguchi, T., Ishizaki M., Kaibori, M., Matsui, K., Hirooka, S., Tsuda, T., Matsushima, H., Matsui, Y., és Kwon, A. Teljes válasz az Advanced hepatocelluláris carcinoma használata AHCC a multimodális terápia. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Sakaue, M., Maeda, K., Igura, T., Kitagawa, T., Sumi, R., Hirai, K., Kondo, K., és Ito, T. I. fázis / II klinikai vizsgálatban AHCC mellékhatásként hatás csökkentő rákos betegek kemoterápiás (a 3. jelentés). Elhangzott a 17. AHCC Research Association 2009.

Sanchez de Medina, F., Plata, EM, Romero-Calvo, I., Ortega, M. Gonzalez, R., Daddaoua, A. Martinez-Moya, P., Zarzuelo, A., Suarez, MD, és Martinez-Augustin, O. korrelált vegyület tehát immunmoduláló hatása, és kiváltja a differenciálás számos intestinalis sejttípus, amely független a saját Prebiotic akciót. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Sasaki, S., Okawa, H., és Nishioka, H. aktiválása makrofágok és limfociták által AHCC-tartalmú folyékony termék. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Sato, K., Ohashi, S., Tanaka, Y., Miki, H., Oishi, M., Tokuhara, K., Kaibori, T., Okumura, T., Nishizawa, M., és Kwon, A. előfordulása hidrofil Máj- védő vegyületek in AHCC Amellett, hogy az adenozin. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Shigama, K., Nakaya, A., Wakame, K., Nishioka, H., és Fujii, H. csillapítási hatás az AHCC (AHCC) rákellenes gyógyszer által kiváltott mellékhatások nem-tumort hordozó egereknek. J Exp.Ther Oncol. 200; 8 (1): 43-51.

Smith, J. A., Gaikwad, A., Jaffari, M., Frumovitz, M., és Meyer, L. értékelése AHCC (AHCC) a megelőzése vagy késleltetése a tumor növekedésére emberi méhnyakrák xenograft modell. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Smith, J. A., Hunter, R. J., Fujii, H., Wakame, K., és Wolf: J. meghatározása szinergetikus hatását ofthe kombinációja AHCC (AHCC) A liposzomális doxorubicin (doxil). Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Sonnenfeld, G., Peyton, J., Cheadle, W., Fujii, H., és a Sun, B. hatásai AHCC (AHCC) szóló stressz hormonok és az immunrendszer paraméterek. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Spierings, E. L., Fujii, H., V, B, és Walshe T. I. fázisú vizsgálatban a biztonságát a táplálékkiegészítő, AHCC, AHCC, egészséges önkénteseken. J Nutr Sci Vitaminol. (Tokyo) 200; 53 (6): 536-539.

Sula, J. tapasztalataink mérése megnövekedett aktivitása properdin daganatos betegeknél használata után AHCC hat hónapig. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Sumiyoshi, Y., Hashine, K., Kakehi, Y., Yoshimura, K., Satou, T., Kuruma H., Namiki, S., és Shinohara, N. Diétás beadása gomba micélium extraktumok betegeknél korai szakasz prosztatarák kezelése várakozón: egy fázis II vizsgálatban. Jpn.J Clin.Oncol. 201; 40 (10): 967-972.

Sun, B., Mukoda, T., Miura, T., Fujii, H., Yuan, L., and White, R. tumorellenes hatását a genistein Kombinált poliszacharid (GCP) és AHCC (AHCC). Lefordított. Bioterápiát 200; 15 (3): 379-382.

Sun, B., Wakame, K., Mukoda, T., Toyoshima, A., Kanazawa, T., és Kosuna, K. megelőző hatásairól AHCC a szén-tetraklorid által kiváltott májkárosodás egerekben. Nautral Medicine 199; 51 (4): 310-315.

Sun, B., Wakame, K., Sato, E., Nishioka, H., Aruoma, OI, és Fujii, H. hatása AHCC modulálásában citozin-arabinozid-indukált hajhullás, és a 6-mercaptopurine- és a metotrexát okozta májkárosodás rágcsálók. Rák Epidemiol. 200; 33 (3-4): 293-299.

Sundaresan, A., Wakame, K., és Kulkarni, A. D. AHCC pozitívan szabályozza a máj anyagcsere csökkentve az oxidatív stressz és védi a szívet azáltal, hogy növeli a máj Emberkereskedelem LDL. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Szalus, N. AHCC Kezelések ofIdiopathic trombotikus purpura 11 éves lány – eset jelentés. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Szalus, N. és Budlewski T. AHCC Impact on az immunrendszer és mellékhatások a betegek disszeminált neuroendokrin tumorok (NET) kezelt Radioisotope előállítás (90Y-DOTA-TATE). Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Takahashi, T., Shinobu, K., Nakayam, K., Yamada, M., Takeshita, K., Yamada, K., és Kuwabara, M. dúsításának Canine celluláris immunválasz beadásával AHCC [General előadás]. Elhangzott a 8. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2000.

Tanaka, Y., Ohashi, S., Sato, K., Miki, H., Oishi, M., Tokuhara, K., Kaibori, M., Okumura, T., Nishizawa, M., és Kwon, AH, adenozin egy Máj- védő vegyület in AHCC. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Terada, M., Kitadate, K., Nanbo, Y., és Sato, F. hatásai AHCC hematológiai paraméterek mentelmi stresszt a fajtiszta lovak. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Terakawa, N., Matsui, Y., Satoi, S., Yanagimoto H., Takahashi, K., Yamamoto, T., Yamao, J., Takai, S., Kwon, AH és Kamiyama, Y. Immunological hatása AHCC (AHCC) egészséges önkénteseknél: egy kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatban. Nutr.Cancer 200; 60 (5): 643-651.

Thaiudom, S., Piyaniran W. és Chutaputthi, A. A tanulmány a hatásosságát AHCC (AHCC) kezelésére krónikus hepatitis C betegek Phramongkutklao Kórház. A Medical News (Thaiföld) 201; 325: 13-16.

Tolentino, R., Lola, C., Santos, C., Homma, K., és de Villa, R. AHCC Effects Emlőrák megelőzés, a szűrés, diagnosztizálása és kezelése. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Turner, J. és Chaudhary, U. Drámai prosztata-specifikus antigén válasz aktivált hemicellulóz vegyület az áttétes kasztráció-rezisztens prosztatarák. Rákellenes gyógyszerek 200; 20 (3): 215-216.

Uno, K., Kosuna, K., V., B., Fujii, H., Wakame, K., Chikumaru, S., Hosokawa, G., és Ueda, Y. AHCC (AHCC) Javítja Immunológiai paraméterek és teljesítmény állapota szolid tumorokban szenvedő betegek. Bioterápiát 200; 14 (3): 303-309.

Urushima, H., Matsumoto, M., Hayashi, N., Maeda, K., Tamaki, Y., Noguchi, S., és Ito, T. randomizált, placebo-kontrollos vizsgálatban (RCT) az AHCC csökkentésére irányuló Side Effects a Breast Cancer kemoterápia. Elhangzott a 19. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2011.

Wakame K. védőhatása AHCC (AHCC) a cukorbetegséget streptozotocin által indukált patkány. Biomedical Research 199; 20 (3): 145-152.

Waki, H., Miyazaki, S. és Hisajima T. hatásai a AHCC az autonóm idegrendszer funkció. Elhangzott a 20. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2012.

Wang, S., Ichimura, K., és Wakame, K. megelőző hatásairól AHCC (AHCC) az oxidatív stressz által indukált vas-nitrilo-triacetát, a patkány. Dokkyo Journal of Medical Sciences 200; 28 (2-3): 745-752.

Wang, S., Wakame, K., Igarashi, Y., Kosuna, K., és Matsuzaki, S. AHCC a immobilizációs stressz a Rat: jótékony hatását AHCC. Dokkyo Journal of Medical Sciences 200; 28 (1): 559-565.

Wang, S., Welte, T., Fang, H., Chang, GJ, született, WK, O’Brien, RL, a Sun, B., Fujii, H., Kosuna, K., és Wang, T. Orális beadása AHCC fokozza gazda rezisztencia nyugat-nílusi encephalitis egerekben. J Nutr. 200; 139 (3): 598-602.

Yagami, K., Nishizawa, M., Shirota, T., Shigeru, Y., és Yagasaki T. AHCC fenntartja a oszteoblasztos differenciálása mesenchymalis őssejtek gátló NO termelése a gyulladásos citokinek. Elhangzott a 18. Nemzetközi Kongresszus Nutrition és integratív orvoslás (ICNIM) 2010.

Yagita, A., Maruyama, S., Wakasugi, S., és Sukegawa, Y. H-2 haplotípus-függő szérum IL-12-termelést tumorhordozó egerek kezelt különböző micélium-kivonatok. In Vivo 200; 16(1):49-54.

Yanagimoto, H., Satoi, S., Toyokawa, S., Yamamoto, T., Hirooka, S., Yamao, J., Araki, H., Matsui, Y., and Kwon, A. The Beneficial Effect of Active Hexose Correlated Compound (AHCC), a Health Food Component, in Patients with Pancreatic or Biliary Tract Cancer who Underwent Chemotherapy. Presented at the 40th APA (Pancreatic Association) 2009.

Ye, S. F., Wakame, K., Ichimura, K., and Matsuzaki, S. Amelioration by active hexose correlated compound of endocrine disturbances induced by oxidative stress in the rat. Endocr.Regul. 200; 38(1):7-13.

Yin, Z., Fujii, H., and Walshe, T. Effects of active hexose correlated compound on frequency of CD4+ and CD8+ T cells producing interferon-gamma and/or tumor necrosis factor-alpha in healthy adults. Hum.Immunol. 201; 71(12):1187-1190.

Zhang, X. H., Nishioka, H., and Fujii, H. Inhibitory Effect of AHCC and GCP on Upregulated CD133 and Nestin Expressions Induced by Norepinephrine in C6 Glioma Cells. Presented at the 20th International Congress on Nutrition and Integrative Medicine (ICNIM) 2012.

Bach, A., Ferrer, A., Puig, D. M., Ahedo, J., and Chetri, C. Effects of Supplementing a Combination of Nucleoforce&re; and AHCC to Dairy Calves prior Weaning on Respiratory Afflictions and Immune Response during the Postweaning Period. Presented at the 18th International Congress on Nutrition and Integrative Medicine (ICNIM) 2010.

Ishizuka, R., Fujii, H., Miura, T., Fukuchi, Y., and Tajima, K. Review of Cancer Therapy with AHCC&re; and GCP&re; The Long-Term Follow-Up over 12 Years for Stage IV (M1) Cancer of the Lung and the Breast. INTERNATIONAL JOURNAL OF INTEGRATIVE MEDICINE 201; 2(1):98-111.

Ye SF, Ichimura K, Wakame K, Ohe M. Suppressive effects of Active Hexose Correlated Compound on the increased activity of hepatic and renal ornithine decarboxylase induced by oxidative stress. Life Sci 200; 74:593-602.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió