alamag-plus orális: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Generikus név (S): magnézium-hidroxid / alumínium-hidroxid / szimetikon

Ez a gyógyszer kezelésére használják a tünetek a túl sok gyomorsav, mint a gyomorpanaszok, gyomorégés, és a savas emésztési zavar. Azt is használják a tünetek enyhítésére extra gáz, például böfögés, puffadás, és érzéseit nyomás / diszkomfort a gyomorban / bélben. Szimetikon segít szakítani gázbuborékok a bélben. Alumínium- és magnézium-savkötők gyorsan dolgozni, hogy csökkentse a savat a gyomorban. Folyékony savkötők rendszerint gyorsabb / jobb, mint a tabletta vagy kapszula.

Ezt a gyógyszert csak akkor működik, a meglévő gyomorsav. Ez nem akadályozza-termelés. Ezt fel lehet használni egyedül vagy más gyógyszerekkel, amelyek alacsonyabb savtermelést (például a H2-blokkolók, például cimetidin / ranitidin és proton-pumpa inhibitorok, például omeprazol).

Ha Ön önálló kezelésére ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen a csomagot utasítást, mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a terméket, hogy biztos benne, hogy az Ön számára. Egyes termékek hasonló márkanevet, de különböző hatóanyagok különböző célokra. Figyelembe rossz termék árthat neked. Kérdezze meg gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy annak használatát.

Vedd ezt a gyógyszert szájon át, rendszerint étkezés után és lefekvés előtt, ha szükséges. Kövesse az utasításokat a termék csomagolásán vagy használni az orvos utasítása szerint. Ha bizonytalan bármely ezen információk, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Ha szed a rágótabletta, rágni alaposan lenyelés előtt, majd igyon egy nagy pohár vizet (8 uncia vagy 240 ml).

Ha használja a folyékony formában ezt a gyógyszert, a palackot jól rázza öntés előtt minden alkalommal. Adagolja ki óvatosan egy gyógyszert kanál / kupa. Ne használjon háztartási kanalat, mert lehet, hogy nem kap a megfelelő adagot. Hűtőberendezések a felfüggesztés javíthatja az ízét. Nem fagyasztható. A folyékony formában működik a legjobban, ha azt anélkül, hogy más folyadékot. Akkor keverjük az adagot egy kis vizet, ha szükséges.

A termék reakcióba léphet más gyógyszerekkel (beleértve a digoxin, a vas, a pazopanib, tetraciklin antibiotikumok, kinolon antibiotikumok, például ciprofloxacin), megakadályozva őket abban, hogy teljes mértékben szívódik fel a szervezetben. Beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével, hogyan kell ütemezni a gyógyszerek, hogy megakadályozza ezt a problémát.

Ha a sav problémák tartósan fennállnak vagy romlanak, miután használják ezt a terméket 1 héten, vagy ha úgy gondolja, hogy van egy komoly orvosi problémát, azonnal forduljon orvoshoz. Ha használja ezt a gyógyszert rendszeresen naponta több mint 2 hétig, akkor lehet, hogy egy orvosi probléma, hogy másfajta kezelés szükséges. Kérdezze meg orvosát, hogy ez a megfelelő gyógyszer az Ön számára.

Ez a gyógyszer okozhat hányinger, székrekedés, hasmenés, vagy fejfájás. Ha ezek a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, értesítse orvosát.

Amennyiben orvosa utasította, hogy használja ezt a gyógyszert, ne feledje, hogy ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

A magnézium-ebben a termékben hasmenést okozhat. Segítségével savkötők, amely csak az alumínium mellett ez a termék is segíthet a hasmenés. Az alumínium ebben a termékben is okozhat székrekedést. Hogy csökkentse a székrekedés, igyon sok folyadékot és a testmozgás. Hasmenés gyakrabban ezzel a termékkel, mint a székrekedés.

Alumínium-tartalmú savlekötők kötődnek foszfát, egy fontos szervezet kémiai, a bélben. Ez okozhat alacsony foszfát szint, különösen akkor, ha ezt a gyógyszert nagy dózisban és hosszú ideig. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha bármilyen a következő tünetek az alacsony foszfát: étvágytalanság, szokatlan fáradtság, izomgyengeség.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha ezek közül bármelyik nem valószínű, de súlyos mellékhatások jelentkeznek: szédülés, ájulás.

Azonnal forduljon orvoshoz, ha ezek közül bármelyik ritka, de nagyon súlyos mellékhatások vagy tünetek a súlyos egészségügyi probléma merül fel: fekete / kátrányos széklet, lassú / felületes légzés, lassú / szabálytalan szívverés, a mentális / hangulati változások (pl, zavartság), mély alvás , fájdalom vizelés, gyomor / hasi fájdalom, hányás, hogy néz ki, mint a zacc.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban azonnal forduljon orvoshoz, ha olyan tüneteket észlel, súlyos allergiás reakciók, beleértve: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a terméket, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás az alumínium-hidroxid; vagy magnesiu; vagy SZIMETIKON; vagy ha bármilyen más allergiák. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Beszéljen a gyógyszerész további részletekért.

Ha bármilyen a következő egészségügyi problémák, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez, mielőtt ezt a terméket: a gyakori alkoholfogyasztás, a súlyos veszteség a test víz (dehidráció / folyadékbevitel korlátozása), vese problémák (beleértve a vesekő).

Ez a gyógyszer aszpartámot tartalmaz. Ha phenylketonuriában (PKU), vagy egyéb olyan körülmény, amely előírja, hogy korlátozza a bevitt aszpartám (vagy fenil-alanin), forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez felhasználásával ezt a gyógyszert biztonságosan.

Ez a gyógyszer tartalmaz cukrot. Ha Ön cukorbeteg, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez felhasználásával ezt a gyógyszert biztonságosan.

A terhesség alatt, ezt a gyógyszert kell használni, ha erre egyértelműen szükség van. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Ez a gyógyszer átjut az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Lásd még: Hogyan használjuk részben.

Ha szed ezt a gyógyszert az Ön kezelőorvosa utasítására, az orvos vagy gyógyszerész lehet, hogy már tisztában az esetleges gyógyszerkölcsönhatások és figyelemmel kíséri, hogy az nekik. Ne start, stop, vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszer ellenőrzése előtt meg orvosát vagy gyógyszerészét először.

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen, a következő recept nélkül kapható és / növényi termékek: foszfát-kiegészítőket (például kálium-foszfát), nátrium-polisztirol-szulfonát.

Antacidok zavarhatja a felszívódását sok más gyógyszerek. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg gyógyszerészét, mielőtt savkötők bármilyen más gyógyszert.

Ez a dokumentum nem tartalmazza az összes lehetséges kölcsönhatásokat. Ezért, mielőtt használja ezt a terméket, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét az összes termék használatakor. Listát az összes gyógyszer veled, és ossza meg a lista orvosa és gyógyszerésze.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot.

Tartsuk rendszeres orvosi és laboratóriumi találkozókat.

Életmódbeli változások, mint például a stressz csökkentésére irányuló programokat, a dohányzás abbahagyása, korlátozza az alkohol, és a diéta változások (például, elkerülve a koffein, a zsíros ételek, egyes fűszerek) növelheti hatékonyságát ezt a gyógyszert. Beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével életmódbeli változások, amelyek előnyös Önnek.

Ha szed ezt a terméket, menetrend és bevenni egy adagot, vegye be, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Lásd a tárolási adatokat a csomagoláson feltüntetett. Ha bármilyen kérdése van a tároló, kérdezze meg gyógyszerészét. Fénytől és nedvességtől. A folyékony termék lehet tárolni a hűtőszekrényben, hogy javítsák ízét. Nem fagyasztható. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsa a gyógyszereket távol gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég további részleteket arról, hogyan kell biztonságosan dobja a terméket.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.