Alexander technika

Bevezetés

Hogyan üljön helyesen

Hátfájás útmutató

Kiegészítő és alternatív orvoslás

Az Alexander-technika tanítja javult testtartás és a mozgás, amelyről azt gondoljuk, hogy segítsen csökkenteni és megelőzni a problémákat okozta haszontalan szokásokat.

A tanárok az Alexander technika úgy vélik, ez segít megszabadulni a feszültséget a test és enyhíti problémák, mint a hátfájás, nyaki fájdalom, fájó váll és más mozgásszervi problémák.

Bizonyíték alapján a technika rendelkezik azzal a potenciállal, hogy javítsa bizonyos egészségügyi feltételek, de vannak állítások a technikáról, hogy tudományosan nem tesztelték (lásd Működik? Alább).

A főbb elvei Alexander technika

A tanárok a technika azt mondják, hogy a körülmények, mint például hátfájás, más típusú hosszú távú fájdalom gyakran a visszaélés a szervezet hosszú ideig, mint a mozgó hatékonyan és állva vagy ülve a testsúly egyenlőtlenül oszlanak el.

A cél az Alexander technika, hogy segítsen “elfelejt” ezek a rossz szokások, és elérni a kiegyensúlyozottabb, természetesen igazodik testet.

Az Alexander-technika tanítják a képzett tanár (megkeresése tanár az alábbi információkat a képzés) egy-egy óra.

Lessons gyakran kerül sor a stúdióban, klinikán vagy a tanár házába, és általában utolsó 30-45 perc. Meg fogjuk kérni, hogy viseljen bő szabású, kényelmes ruhát, így lehetősége van, hogy könnyedén mozgatható.

A tanár megfigyeli a mozgásokat, és megmutatja, hogyan kell mozogni, ülni, feküdni és állni a jobb egyensúly és kisebb terhelést jelent. Ők használják a kezüket, hogy óvatosan végigvezeti Önt a mozgás, segít fenntartani a jobb kapcsolatát a fej, a nyak és a gerinc, és engedje szabadon izomfeszültség.

Szükséged lesz, hogy részt vegyen számos tanulsággal az alapvető fogalmak az Alexander technika. Gyakran előfordul, hogy körülbelül 20 vagy több heti leckéket ajánlott.

A tanárok a technika mondjuk lehet látni javulást a fájdalmak viszonylag hamar megkezdése után a tanulságokat, de meg kell, hogy elkötelezett az mit tanulni a gyakorlatban, és lehet, hogy jelentős mennyiségű időt, hogy a teljes hasznot.

Az általános cél az, hogy segítsen értsék fontosabbnak tartják, így akkor lehet alkalmazni, hogy a mindennapi életben, amely lehetővé teszi, hogy részesüljenek a technika szükségessége nélkül gyakori folyamatos tanulságokat.

Hívei az Alexander technika gyakran állítják azt is segítse az embereket a széles körű egészségügyi feltételek. Néhány ilyen igények által támogatott tudományos bizonyítékok, de néhány még nem megfelelően tesztelték.

Van bizonyíték arra utal, az Alexander technika segíthet emberek

Ha ezek közül a feltételek, és figyelembe véve próbálják az Alexander technika, ez egy jó ötlet, hogy beszéljen orvosával vagy szakorvos először ellenőrizze, hogy alkalmas lehet az Ön számára.

Egyes kutatások azt is javasolta, hogy a Alexander technika javíthat az általános hosszú távú fájdalom, dadogás és az egyensúly készségek idősek, hogy segítsen nekik elkerülni esik. De a bizonyítékok e területeken korlátozott, és szükséges vizsgálatokat.

Van jelenleg kevés bizonyíték utal az Alexander technika segíthet javítani más egészségügyi feltételek, beleértve az asztmát, a fejfájás, az osteoarthritis, alvászavar (inszomnia) és a stressz.

Alexander technika órák zömében magántulajdonban. Minden lecke általában költségek körülbelül £ 35-50.

Ugyanakkor az elmúlt években néhány bízik kezdtek kínálni Alexander technika órák részeként járóbeteg fájdalom klinikákon. Kérdezze meg orvosát, hogy ez elérhető az Ön helyi.

Ha gondolkodik próbál az Alexander technika, ezért fontos, hogy válasszon egy tanár, aki tapasztalt és képzett.

Vannak jelenleg nem olyan törvények és rendelkezések megállapítva, hogy milyen képzési valakinek kell tanítani az Alexander technika. Szakmai szervezetek tanfolyamokat (gyakran három év) és a tagság sikeres befejezése során.

A tanárok meg kell felelnie bizonyos követelményeknek regisztrálni ezekkel a szervezetekkel és vállalja, hogy eleget tegyenek az etikai kódex.

Az Egyesült Királyságban, a fő szervezetek tanárai Alexander technika a

Ezek közül csak a CHNC akkreditálása megtörtént a szakmai Szabványügyi Hivatal.

A legtöbb ember számára, Alexander technika órák biztonságosak és nem jelentenek egészségügyi kockázatot. Nem manipuláció tested van szó, csak gyengéd érintés.

Azonban a technika nem lehet alkalmas bizonyos emberek, például azokat, amelyek

Ilyen esetekben a szakember orvosi kezelés lesz szükség.

Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb tanár az Alexander technika nem egészségügyi szakemberek. Ők nem diagnosztizálnak, tanácsot adnak a betegségek kezelésében, vagy hogy kell kezelni egy megfelelően képzett többségi egészségügyi szakembertől.

Megelőzi a hátfájást és az egyéb kapcsolódó fájdalmak ezekkel a tippeket, hogyan állítsa be munkaállomás rendesen

Fedezze fel ezt az útmutatót az információ a különböző típusú hátfájás, és hogyan lehet megakadályozni, valamint tanácsokat, kezelési

Cikkek és videók a szabályozásban, a hatékonyság és a bizonyítékok