aliszkiren és az amlodipin (szájon át) leírása és márkanevek

Az aliszkiren és az amlodipin kombinációja gyógyszerek, amelyek alkalmazhatók önmagukban vagy más gyógyszerekkel kezelni a magas vérnyomás (hipertónia). A magas vérnyomás növeli a munkateher a szív és az artériák. Ha ez továbbra is hosszú ideig, a szív és az artériák nem működik megfelelően. Ez károsíthatja az ereket az agy, a szív és a vesék, ami a stroke, szívelégtelenség, vagy veseelégtelenség. Csökkenti a vérnyomást csökkenti a kockázatot a stroke és a szívroham.

Az aliszkiren egy renin-gátló. Úgy működik, hogy gátolja az enzim a szervezetben, ami ahhoz szükséges, hogy egy anyag, ami a vérerek húzza. Ennek eredményeként az erek ellazulnak, és ez csökkenti a vérnyomást. Amikor a vérnyomás csökken, az összeg a vér és az oxigén, hogy menjen a szív növekszik.

Az amlodipin egy kalcium csatorna blokkoló (CCB). Ez hatással van a kalcium bejutását a sejtekbe, a szív és az erek. Ennek eredményeképpen az amlodipin ellazítja az ereket, és növeli a kínálat a vér és az oxigén a szív, miközben csökkentik a munkát.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Tabletta

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák