Alivio helyileg: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Ez a gyógyszer kezelésére használják kisebb fájdalmak az izmok / ízületek (például ízületi gyulladás, hátfájás, ficamok). A kapszaicin működik csökkentésével egy bizonyos természetes anyag a szervezetben (P-anyag), amely segít át a fájdalom jeleket az agyba. Mentol hatására a bőr, hogy úgy érzi, hűvös, majd meleg. Ezek az érzések a bőrön zavarhatja meg érzi a fájdalmat / fájdalom mélyebb izmok és az ízületek.

EGYÉB FELHASZNÁLÁS: Ez a rész felhasználása a kábítószer, hogy nem szerepel a jóváhagyott szakmai címkézés a drog, hanem, hogy elő lehet egészségügyi szakember. Használja ezt a gyógyszer egy feltétellel, hogy ebben a szakaszban felsorolt ​​csak akkor, ha már annyira előírt egészségügyi szakember.

Ez a gyógyszer is lehet használni kezelésére idegi fájdalom.

Használja ezt a gyógyszert a bőrön csak. Tiszta és száraz az érintett területet. Távolítsuk el a hátlapot a tapaszt, és ha a javítást az érintett területen. Ne alkalmazza ezt a gyógyszert a bőr, hogy a sérült vagy irritált (mint például a bőr, hogy vágják, kapart, napbarnított, fertőzött, vagy van egy kiütés). Hagyja a tapaszt az érintett területen akár 8 órán keresztül. Használja ezt a gyógyszert, ahogy az orvos utasítása szerint, vagy kövesse minden irányban a termék csomagolásán. Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Vegye ki a tapaszt le legalább 1 órával étkezés előtt, fürdés, és nem kell a tapaszt felhelyezni rögtön fürdés után. Ne kötszer vagy borítás a terület, ahol a tapasz alkalmazásának, csak ha erre az orvos. Ne használja a fűtés pad a tapaszt. Ellenkező esetben növeli a mellékhatások.

Mossa meg a kezét is kezelése után a tapaszt. Ne kerüljön a gyógykezelésnek a szem, a száj, orrlyukak, vagy a nemi szervek. Ha nem kap gyógyszert azokon a területeken, öblítse ki bő vízzel.

Eltávolítása után minden folt, hajtsa a használt tapaszt tapadós oldalon együtt, és dobja el a szemetet távol gyermekek és háziállatok.

Tájékoztassa orvosát, ha az Ön állapota tovább tart, mint 7 nap, ha rosszabbodik, vagy ha folyton visszatér. Ha úgy gondolja, lehet, hogy egy komoly orvosi problémát, kérjen orvosi segítséget azonnal.

Bőrpír, enyhe viszketés, vagy pikkelyes bőr az alkalmazás helyén előfordulhat. Ha a fenti tünetek bármelyikét utolsó vagy rosszabbodnak, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét azonnal.

Ne feledje, hogy az orvos által felírt gyógyszeres kezelés, mert ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

Hagyja abba a gyógyszer és tájékoztassa orvosát, ha bármilyen súlyos mellékhatást, többek között: hólyagosodás / duzzanat az alkalmazás helyén, fokozott / szokatlan fájdalom az alkalmazás helyén.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban orvoshoz azonnal, ha olyan tüneteket észlel, súlyos allergiás reakciók, beleértve: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

A termék használata előtt, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás a kapszaicin vagy mentho; vagy zucapsaici; vagy csípős paprika (Capsicum a család, vagy ha bármilyen más allergiás. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Kérje gyógyszerésze további részletekért.

Mielőtt ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetét.

Mielőtt a műtétre, értesítse orvosát vagy fogorvosát minden termék használata (beleértve a vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszereket, gyógynövény-készítmények).

Ha megy, hogy az MRI-vizsgálat, mondd vizsgálat személyi, ha használja ezt a javítást. Egyes javítócsomagok fémet tartalmazhatnak, súlyos égési sérüléseket okozhat MRI vizsgálat közben. Kérdezze meg orvosát, hogy el kell távolítania a tapaszt a vizsgálat előtt és helyezzen fel új tapaszt ezután, és hogy hogyan kell rendesen.

A terhesség alatt, ezt a gyógyszert kell használni, ha erre egyértelműen szükség van. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Nem ismert, hogy ez a gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Gyógyszerkölcsönhatás megváltoztathatja hogyan gyógyszerek dolgozni, vagy növeli a kockázatot a súlyos mellékhatások. Ez a dokumentum nem tartalmazza az összes lehetséges gyógyszerkölcsönhatások. Listát az összes használt termékek (beleértve a vényköteles / vény nélkül drogok és növényi termékek), és ossza meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ne start, stop, vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszer, ha orvosa jóváhagyása.

A kapszaicin nagyon hasonlít a zucapsaicin. Ne használjon gyógyszereket tartalmazó zucapsaicin használata közben a kapszaicin.

Ez a gyógyszer javítás veszélyes lehet, ha szétrágni vagy lenyelni. Ha túladagolás vagy nyelési gyanúja merül fel, távolítsa el a tapaszt, ha lehetséges, és lépjen kapcsolatba egy mérgezéssel foglalkozó központtal vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot.

Ne ossza meg ezt a gyógyszert másokkal.

Tartsuk rendszeres orvosi és labor találkozókat.

Ha kihagy egy adagot, pótolja, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot. Használja a következő adagot a szokásos időpontban. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Lásd a tárolási adatokat a csomagoláson feltüntetett. Fénytől és nedvességtől. Ha bármilyen kérdése van a tároló, kérdezze meg gyógyszerészét. Tartsa a gyógyszerek távol gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. (Lásd még: Hogyan használjuk a fejezetben.) Vagy a helyi hulladékkezelő cég.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.