alkalmazkodás rák: szorongás és stressz (pdqâ®): szupportív ellátás [] -changes hogy ezt az összefoglalót (05/29/2013)

A PDQ rákinformációs összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, amint új információ áll rendelkezésre. Ez a rész bemutatja a legújabb változások erre összefoglaló, a fenti dátum.

Ez a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) információk összefoglaló áttekintést ad a használata fagyöngy, mint a kezelés rákban szenvedők számára. Az összefoglaló tartalmazza a rövid története a fagyöngy kutatás, a klinikai kísérletek eredményeit, és a lehetséges mellékhatásokat fagyöngy használata; Ez az összefoglaló tartalmazza a következő kulcsfontosságú információt megkaphat; Fagyöngy egy semiparasitic növény, amely már évszázadok óta használják kezelésére számos emberi betegség; Fagyöngy használják leggyakrabban Európában, ahol a különböző …

Ez az összefoglaló és tartja fenn a PDQ szupportív és palliatív Editorial Board, amely szövegezését független. Az összefoglaló tükrözi független felülvizsgálatát a szakirodalom, és nem jelent politikai nyilatkozat vagy NIH. További információk az összefoglaló politika és a szerepe a PDQ szerkesztôségek fenntartásában PDQ összefoglalók megtalálhatók az About This PDQ Összefoglalás és PDQ ‘s Rákkutató Database oldalain.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute