Allegra-d 24 óra: felhasználási dózis és mellékhatások

Mi Allegra-D 24 órás?

Allegra-D 24 órás kezelésére használják tüsszögés, orrfolyás vagy orrdugulás, orrviszketés vagy könnyező szem, csalánkiütés, bőrkiütés, viszketés, és egyéb tünetek az allergia és a megfázás.

Allegra-D 24 órás is lehet használni célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Ne használjon Allegra-D 24 órás, ha már használta a MAO-gátló az elmúlt 14 napban. A veszélyes gyógyszer-kölcsönhatás léphet fel. A MAO-inhibitorok közé tartoznak izokarboxazid, linezolid, metilén-kék injekció, fenelzin, razagilin, szelegilin, tranilcipromin, és mások.

Fontos információ

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mielőtt bármilyen más köhögés, megfázás, allergia, vagy az alvás gyógyszert. Az antihisztaminok és dekongesztánsok szereplő sokféle kombinációs gyógyszer. Hogy bizonyos termékek együtt is okozhat, hogy túl sok az egy bizonyos gyógyszer. Ellenőrizze a címkét, hogy ha egy gyógyszer olyan antihisztamin vagy nyálkahártya-összehúzó.

Allegra-D 24 órás károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos. Az alkoholfogyasztás növelheti bizonyos mellékhatások Allegra-D 24 órás.

Ne használjon Allegra-D 24 órás, ha már használta a MAO-gátló az elmúlt 14 napban. A veszélyes gyógyszer-kölcsönhatás léphet fel. A MAO-inhibitorok közé tartoznak izokarboxazid, linezolid, metilén-kék injekció, fenelzin, razagilin, szelegilin, tranilcipromin, és mások.

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha az biztonságos az Ön számára, hogy Allegra-D 24 órás, ha

A gyógyszer szedése előtt

vesebetegség

glaukóma

szívbetegség vagy magas vérnyomás

cukorbetegség

pajzsmirigy rendellenesség; vagy

hólyag obstrukció vagy más vizelési problémák.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy az Allegra-D 24 órás lesz károsíthatja a magzatot. Ne használjon Allegra-D 24 órás nélkül az orvos tanácsát, ha terhes.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

A fexofenadin és pszeudoefedrin átkerülhet az anyatejbe és károsíthatja a szopós csecsemő. Nem szabad szoptathat használata Allegra-D 24 órás.

Használja Allegra-D 24 órás utasításait pontosan a címkén, vagy az orvos által előírt. Ne használjon nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Hideg vagy allergia gyógyszer általában vett csak egy rövid ideig, amíg a tünetek egyértelműen fel.

Ne adja ezt a gyógyszert, hogy a gyermek 2 éves kor alatti éves. Mindig kérdezze meg orvosát, mielőtt így a köhögés vagy hideg gyógyszert, hogy egy gyermek. A halál is előfordulhat a visszaélés a köhögés és megfázás gyógyszer nagyon fiatal.

Ne törje össze, ne rágja szét, vagy törés egy kiterjesztett kibocsátás Allegra-D 24 órás tablettát. A tablettát egészben.

Hívja fel orvosát, ha tünetei nem javulnak 7 nap után a kezelés, vagy ha a láz fejfájás, köhögés, bőrkiütés.

Ha szüksége van a műtét vagy az orvosi vizsgálatokat, mondja a sebész vagy orvos előre, ha szedett egy hideg vagy allergia gyógyszert az elmúlt napokban.

Tárolja Allegra-D 24 órás szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Mivel a hideg vagy allergia gyógyszert, melyet szükség, akkor nem lehet egy adagolási ütemtervet. Ha szed gyógyszert rendszeresen, vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Kerülje a savlekötők 15 percen belül bevétele előtt vagy után Allegra-D 24 órás. Antacidák megnehezítheti a tested, hogy felszívja ezt a gyógyszert.

Hogyan kell venniük Allegra-D 24 órás?

Ez a gyógyszer okozhat homályos látást vagy károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen éber, és képes tisztán látni.

Az alkoholfogyasztás növelheti bizonyos mellékhatásai ezt a gyógyszert.

Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, mielőtt bármilyen más hideg, allergia, vagy az alvás gyógyszert. Az antihisztaminok és dekongesztánsok szereplő sokféle kombinációs gyógyszer. Hogy bizonyos termékek együtt is okozhat, hogy túl sok az egy bizonyos gyógyszer. Ellenőrizze a címkét, hogy ha egy gyógyszer olyan antihisztamin vagy nyálkahártya-összehúzó.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Allegra-D 24 órás: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hagyja abba az Allegra-D 24 órás, és hívja orvosát azonnal, ha van

lüktető szívverés vagy csapkodott a mellkasban; vagy

erős szédülés, szorongás, nyugtalanság érzés, remegés, vagy idegesség.

Közös Allegra-D 24 órás mellékhatások lehetnek

enyhe szédülés

száraz száj, az orr vagy a torok

hányinger; vagy

alvászavar (inszomnia).

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Mi történik, ha túladagolás?

Figyelembe Allegra-D 24 órás egyéb gyógyszerek álmosságot vagy lassú a légzés ronthatja ezeket a hatásokat. Kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni Allegra-D 24 órája egy altatót, narkotikus fájdalomcsillapítót, izom relaxer, vagy gyógyszert szorongás, depresszió, vagy görcsrohamok.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek Allegra-D 24 órás, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

Mit kell elkerülni?

7.03.2013-10-17, 02:16:53

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Allegra-D 24 órás mellékhatások

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Allergiás rhinitis prednizolon, prometazin, Zyrtec, flutikazon nazális, loratadin, Flonase, Benadryl montelukaszt, cetirizin, Singulair, triamcinolon, Claritin, dexametazon, difenhidramin, metil Phenergan, Nasonex, fexofenadin, budezonid nazális, Allegra, Decadron, klórfeniramin, Medrol Dosepak , azelasztin orr

Milyen más gyógyszerek befolyásolják Allegra-D 24 órás?

Allegra-D 24 órás (fexofenadin / pszeudoefedrin)