alprostadil (húgycső útvonal) leírása és márkanevek

Alprostadil húgycső végbélkúp kezelésére használják a férfiak, akik a merevedési zavar (más néven szexuális impotencia). Tartozik egy nevezett gyógyszerek csoportjába értágítók, amelyek növelik a vér áramlását bővül ereket. Ez a gyógyszer okozza a merevedés, mert növeli a véráramlást a pénisz.

Alprostadil nem szabad használni, mint egy szexuális támogatás a férfiak, akik nem rendelkeznek a merevedési zavar. Ha a gyógyszer nem megfelelő módon használják, maradandó károsodást a pénisz és a veszteség az a képesség, hogy erekció okozhat.

Kanadai Márkanév

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Kúp

Alprostadil húgycső kúpot nem javallt gyermekeknél.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását alprostadil húgycső kúp geriátriai betegekben.

Allergia

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Pediatric

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

geriátriai

Terhesség

Szoptatás

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

gyógyszer kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

egyéb kölcsönhatások

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egyéb egészségügyi problémák

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, vagy hosszabb, mint amennyit orvosa rendelt.

Ez a gyógyszer jön beteg irányban. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ez a gyógyszer általában kezdődik dolgozni körülbelül 5-től 10 percig. Meg kell kísérelni a közösülés belül 10-30 perc a gyógyszer alkalmazása után. Erekciót tovább ejakuláció után.

Használni

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Adagoló

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

kihagyott adag

Tárolja zárt fólia tasakokat a hűtőben. Tartsa a gyógyszert hőtől. Lehet, hogy nem működik, ha ki vannak téve a hőmérséklet meghaladja a 30 ° C-be is tárolhatja a kúpok szobahőmérsékleten, legfeljebb 14 napig minden használat előtt.

Ne használja alprostadil kúpok, ha az implantátumot, hacsak tanácsolta orvos.

Használjon gumióvszert szexuális kapcsolatot terhes nő használata közben ezt a gyógyszert. Bár a magzat károsodásának nem valószínű, óvszer védi a magzatot az expozíció ezt a gyógyszert. Ha egy nő teherbe esik, fogamzásgátló módszer alkalmazása javasolt, mert a gyógyszer hatása a terhesség korai szakaszában nem ismertek.

Ez a gyógyszer is szédül vagy szédülés. Ne vezessen, vagy semmit, ami veszélyes lehet, amíg nem tudja, hogyan hat Önre a gyógyszer.

Ha túl sok használnak, a erekció túl sokáig tart, és nem fordított, amikor kellene. Ezt az állapotot nevezik priapismus. Ha az erekció nem fordult meg, a vérellátás a pénisz le lehet vágni, és maradandó károsodást okozhatnak.

Azonnal keresse fel kezelőorvosát, ha az erekció tart, mint 4 óra, vagy ha fájdalmassá válik. Ez jele lehet priapizmus és kezelni kell azonnal maradandó károsodások megelőzése érdekében.

Ez a gyógyszer nem akadályozza a terhesség vagy védi meg Önt és partnerét a betegségektől, mint a szifilisz, herpesz, vagy a HIV. Használjon latex óvszer szex közben védelmet.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Tárolás