alternatív eszközök inzulint

Alternatív Műszerek inzulint

Milyen alternatív eszközök inzulint állnak rendelkezésre?

Milyen alternatív eszközök inzulint állnak ?; Mik a kilátások egy mesterséges hasnyálmirigy ?; Rámutat arra, Emlékezz;

Számos szervezet támogatást nyújt a betegek és az egészségügyi szakemberek. Tekintse meg a teljes listát a Diabetes Disease Szervezetek (PDF, 293 KB).

Sok cukorbeteg kell, hogy inzulint kezelni a betegséget. A legtöbb ember, aki inzulint használjon tűt és fecskendőt inzulint a bőr alá. Számos más eszközök inzulint rendelkezésre állnak, és új megközelítéseket fejlesztés alatt állnak. Nem számít, hogy melyik megközelítés egy személy használja az inzulint, következetes ellenőrzése vércukorszint fontos. Jó vércukoranyagcserében megakadályozhatja szövődmények a cukorbetegség.

A legtöbb ember, aki inzulint használjon tűt és fecskendőt inzulint a bőr alá.

Mik a kilátások egy mesterséges hasnyálmirigy?

Az inzulin toll egy kényelmes, könnyen használható módon inzulin injekcióval, és lehet kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos tűvel és fecskendővel. Az inzulin toll úgy néz ki, mint egy tollat ​​egy patront. Néhány ilyen eszközök használata cserélhető patronok inzulin. Egyéb tollak előre megtöltött inzulin, és teljesen után eldobható inzulin injekciót. Az inzulin toll felhasználók csavar rövid, finom, eldobható tű hegyén a toll mielőtt az injekciót. Ezután a felhasználók egy gomb elforgatásával válassza ki a kívánt adag inzulint, adja be a tűt, és nyomja meg a dugattyút a végén szállít az inzulint a bőr alá. Az inzulin tollak kevésbé széles körben használják az Egyesült Államokban, mint sok más országban.

folyamatos glukóz monitor (CGM) rendszer; Az inzulin adagoló rendszer; egy számítógépes program, amely beállítja inzulinadagolást változásai alapján a vércukorszint

Az inzulin tollak kényelmes alternatívát tű és fecskendő inzulin injekciót.

Sok cukorbeteg, akiknek szükségük van az inzulin használjon tűt és fecskendőt inzulint a bőr alá .; A leggyakoribb módja is szállít inzulin inzulin toll és inzulin pumpák. Befúvónyílása, injekció segédanyagok, valamint az inzulin jet injektorokat is rendelkezésre áll .; A kutatók a fejlődő mesterséges hasnyálmirigy, a rendszer a mechanikus eszközök, amelyek automatikusan beállítja inzulinadagolást változásai alapján a vércukorszint .; Akik inzulint kell kísérnie a vércukorszint rendszeres .; Jó vércukorszint megelőzheti cukorbetegség szövődményei.

Külső inzulinpumpáktól jellemzően körülbelül akkora, mint egy pakli kártya vagy mobiltelefon, súlya körülbelül 3 uncia, és lehet viselni a biztonsági öv vagy zsebben. Most a szivattyúk egy eldobható műanyag patront, mint egy inzulin tartályt. A tű és a dugattyú ideiglenesen rögzítve a patron lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy töltse ki a patront inzulin üvegben. Ezután a felhasználó eltávolítja a tűt és a dugattyú és betölti a megtöltött patront a szivattyút.

Az inzulin pumpák tartalmaz elegendő inzulint néhány napig. Egy infúziós készlethez hordozza inzulin a szivattyú a test rugalmas műanyag cső és egy puha cső vagy tű a bőr alá.

Eldobható infúziós szerelékek használjuk inzulinpumpáktól szállít inzulin infúziós hely a szervezetben, mint a has. Infúziós készlet tartalmaz egy kanült-egy tűt, vagy egy kis, puha cső, hogy a felhasználó behelyezi a szövetbe a bőr alá. Eszközök állnak rendelkezésre, hogy segítsen, illessze be a kanült. Keskeny, hajlékony műanyag cső hordozza inzulin a szivattyú az infúzió helyén. A bőr felületén, ragtapasz vagy öltözködés tartja az infúziós szereléket a helyén, amíg a felhasználó lecseréli néhány nap után.

A felhasználók állítsa a szivattyúk, hogy egy állandó csepegtető vagy “bazális” inzulin mennyiségét folyamatosan a nap folyamán. Szivattyúk is ad “bolus” dózisok-egyszeri nagyobb dózisban-inzulin étkezések, és időnként, amikor a vér glükóz túl magas alapul programozás a felhasználó által beállított. Gyakoribb vércukorszint-ellenőrzés elengedhetetlen annak megállapításához, az inzulin adagokat, és annak biztosítása érdekében, hogy az inzulin szállítjuk.

Befúvónyílása alternatívát nyújtanak a napi injekciók. Befúvónyílása kinéznie infúziós szerelékek nélkül hosszú cső. Mint infúziós, injekciós porttal van egy kanült, amely be van illesztve a szövet a bőr alá. A bőr felületén, ragtapasz vagy öltözködés tartja a port a helyén. A felhasználó befecskendez inzulint a porton keresztül egy tűvel és fecskendővel vagy inzulin toll. A port a helyén marad, néhány napig, és ezután cserélni. Használjon egy injekciós port lehetővé teszi a személy számának csökkentése bőr defekt egy pár naponta egy olyan új portot.

Segítségével egy injekciós port segítségével csökkenti a bőr defekt egy pár naponta egy olyan új portot. A felhasználó befecskendez inzulin segítségével a port.

Injekciós segédanyagok olyan eszközök, amelyek segítségével a felhasználók adnak injekciók tűk és fecskendők használata révén rugós fecskendő tulajdonosai vagy stabilizáló útmutatókat. Sok injekció segédanyagok van egy gomb a felhasználó megnyomja az inzulin beadásakor.

Az inzulin jet injektorokat küldjön egy finom permet inzulin a bőrbe nagy nyomáson használata helyett egy tűt szállít az inzulin.

Rámutat arra, Emlékezz

Korlátainak leküzdése a jelenlegi inzulinkezelés, a kutatók már régóta kívánta kapcsolni a vércukorszint ellenőrzése és az inzulin beadásának fejlődő mesterséges hasnyálmirigy. Egy mesterséges hasnyálmirigy egy olyan rendszer, amely utánozza, a lehető legszorosabban, ahogy az egészséges hasnyálmirigy változását jelzi a vércukorszintet, és automatikusan igazodik az kiválaszt megfelelő mennyiségű inzulint. Bár nem gyógyítja meg, egy mesterséges hasnyálmirigy képes arra, hogy jelentősen javítja a cukorbetegség ellátás és kezelése, valamint csökkenti a terheket a nyomon követésére és kezelésére vércukorszint.

Egy mesterséges hasnyálmirigy alapuló mechanikus eszközök esetén legalább három komponens

CGM által jóváhagyott rendszerben US Food and Drug Administration mány) közé tartoznak azok, amelyeket Abbott, DexCom és Medtronic. A CGM rendszer párosítva inzulinpumpa áll a Medtronic. Ez az integrált rendszer, az úgynevezett MiniMed Paradigm REAL-Time rendszer, nem egy mesterséges hasnyálmirigy, de ez nem az első lépést jelentheti a csatlakozás a vércukorszint ellenőrzése és inzulin adagoló rendszerek a legfejlettebb technológia áll rendelkezésre.

További információk a CGM rendszerek biztosított theernment egészségügyi témában, folyamatos glükóz megfigyelés, vagy hívja 1-800-860-8747 másolatot igényelhet.

A National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek zati) és egyéb alkatrészek theernment zati) irányítja és támogatja a kutatást a sok betegségek és állapotok.

Mik azok, és azok az Ön számára ?; része a klinikai kutatás és a szíve minden orvostudományi fejlődés. nézd meg az új módja, hogy megakadályozzák, felderítsék, illetve a betegségek gyógyítására. A kutatók azt is használja, hogy nézd meg egyéb szempontok ellátás, például javítja az életminőséget a krónikus betegségek. Tudja meg, ha az Ön számára megfelelő.

Mi nyitottak ?; A jelenleg nyitott és toborzó is megtekinthető www.ClinicalTrials.

Ez az információ tartalmazhat tartalmat a gyógyszereket, és amikor azt az előírt módon a feltételeket bánnak. Amikor elkészült, a tartalom szerepel a legfrissebb rendelkezésre álló információk. Frissítések, vagy kérdése van bármilyen gyógyszert, forduljon a US Food and Drug Administration ingyenesen hívható 1-888-INFOernment (1-888-463-6332), illetve látogasson wwwernment. Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató a további információkért.

A U.S.ernment nem támogatja vagy előnyben konkrét kereskedelmi termék vagy cég. Kereskedelmi, saját vagy cégnév, a jelen dokumentumban ismertetett csupán azért, mert szükségesnek tartják az összefüggésben nyújtott tájékoztatás. Ha egy termék nem szerepel, a hiányt nem jelenti azt, vagy azt jelenti, hogy a termék nem kielégítő.

Theernment szeretnék köszönetet mondani; William V. Tamborlane, M. D., Yale University

2009. május