Alzheimer-kór vagy depresszió: lehetne mindkettő?

Depresszió Alzheimer-kór különböző lehet túl

Alzheimer-kóros betegek tapasztalhatnak depresszió eltérő, hogy az emberek nem az Alzheimer-kór. Például diagnosztizált egyének Alzheimer-kór

A kezelés lehetőségei

A tudósok nem biztosak a pontos kapcsolat az Alzheimer-kór és a depresszió. A biológiai változások által okozott Alzheimer fokozhatja a hajlam, hogy a depresszió.

Másrészt, a depresszió növelheti a kialakulásának esélyét Alzheimer-kór.

Az világos, hogy a depresszió egy erős hatással van az életminőségre emberek Alzheimer-kór. Depresszió vezethet

Számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy kezelni az embereket diagnosztizált Alzheimer-kór és a depresszió

Antidepresszánsok. Szelektív szerotonin visszavétel gátlók (SSRI-k) – például a citalopram (Celexa) és szertralin (Zoloft) – általában az első antidepresszánsok választott, akik a depresszió és az Alzheimer-kór. Ezek a gyógyszerek alacsony a kockázata a mellékhatások és a gyógyszerkölcsönhatások.

Azonban ezek a gyógyszerek nem lehet olyan hatékony a depresszió kezelésében az Alzheimer-kór, mivel azok a depresszió kezelésére egyedül. Egyéb antidepresszánsok, mint például a venlafaxin (Effexor XR) vagy bupropion (Aplenzin, Wellbutrin, mások), szintén lehet alkalmazni.

A diagnózis a depresszió Alzheimer-kór, és egyre megfelelő kezelés segíthet, hogy az élet könnyebb és élvezetes mind a személy az Alzheimer-kór és az ő gondozók.

keresse fel orvosát