Androgel

Virilizáció számoltak be a gyermekek, akik másodsorban kitett tesztoszterongél. Egészségügyi szolgáltatók kell a betegeket, hogy szigorúan tartsák a használati utasítást. Gyermekek kerüljék mosatlan vagy meztelenség tesztoszteron alkalmazás oldalakon.

Virilizáció számoltak be a gyermekek, akik másodsorban kitett helyi tesztoszteron termék. Egészségügyi szolgáltatók kell a betegeket, hogy szigorúan tartsák a használati utasítást. Gyermekek kerüljék mosatlan vagy meztelenség tesztoszteron alkalmazás oldalakon.

Használja a Androgel

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: Androgén

A tesztoszteron helyi gél használják kezelésére férfiaknál, akiknek a teste nem termel elegendő természetes tesztoszteron, a nevezett állapot hypogonadism. A tesztoszteron férfi hormon felelős a növekedés és fejlődés a férfi nemi szervek és karbantartása a másodlagos nemi jelleg.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Androgel

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a tesztoszteron hatását helyi gél gyermekeknél. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát a tesztoszteron helyi gél az idősek. Az idős betegek azonban lehet a fokozott kockázatot a fejlődő szív-és érrendszeri problémák, vagy a prosztata problémák (beleértve a prosztata rák), ami szükségessé teheti óvatosan kapó betegeknél a tesztoszteron helyi gél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a tesztoszteron. Lehet, hogy nem kifejezetten az Androgel. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató és a beteg utasításokat. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Androgel® vagy Fortesta® kétféle formája van: az egyes csomagokat, vagy több dózist szivattyú. Vogelxo ™ elérhető három formája van: az egyes csomagokat, többdózisú pumpa, vagy cső. Ha használja a szivattyút gél először, a szivattyút a mérés előtt ki az első adagot. Tartsa a szivattyú a mosogató fölött, és nyomja meg a szivattyú egészen legalább 3-szor (Androgel® vagy Vogelxo ™), vagy 8-szor (Fortesta®), vagy amíg a gél kezd szabad áramlását. Öblítsük le a gyógyszert visszadobni a mosogató a lefolyóba. Helyezzük a tenyerével a szivattyú alá, majd nyomja meg a szivattyú a megfelelő számú alkalommal mérésére ki a megfelelő adagot.

Ha használja a gélt fólia csomagokat, tépje a csomag teljesen nyitott a perforáció mentén. Nyomja össze a teljes tartalmát a bőrre ahol alkalmazza a gélt. Ön is üres a csomagot a tenyerében, majd alkalmazza a gyógyszert. Dobja ki az üres fólia csomagot egy olyan helyen, ahol gyermekek és háziállatok nem tudjuk elérni.

AndroGel® kétféle adagolási erőssége: AndroGel® 1% és 1,62% AndroGel®. AndroGel® 1% -át használják eltérően AndroGel® 1,62%, annak ellenére, hogy mind a bőrre. Ne változtassa meg az adagot, hacsak orvosa nem tanácsolja.

Ahhoz, hogy a gél

A gél formában átvihetők egy másik személy, ha hozzáérnek, vagy dörzsölje a bőrt, ahol a gélt vagy ha néhány, a gél marad a kezedben. Annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg, mossa meg a kezét ismét a gél alkalmazása után. Továbbá, mossa meg a területet, ahol a gélt vízzel és szappannal, ha úgy gondolod, hogy a bőr-bőr érintkezés egy másik személy.

Ez a gyógyszer gyúlékony, amíg megszárad a bőrön. Ne használja hőforrástól, nyílt láng, vagy dohányzás közben.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata a tesztoszteron

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy ha a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze az esetleges problémákat, vagy nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható a nők. A tesztoszteron születési rendellenességeket okozhatnak, ha a terhes nő kapcsolatba kerül a gyógyszer. Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha a szexuális partnerük terhes. Ha teherbe esik, miközben ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát azonnal.

Gyermekek és nők kerüljék a mosatlan vagy meztelenség terület, ahol a tesztoszteron gélt alkalmazták. Ha egy másik személy nem véletlenül ezt a gyógyszert a bőrön, azonnal mossa le szappannal és vízzel, amilyen hamar csak lehetséges.

Óvintézkedések használat közben Androgel

Tájékoztassa orvosát, ha Ön nő partnere vagy gyermeke kezd, hogy a férfi-szerű elváltozásokról használata közben ezt a gyógyszert. Ilyen változások lehetnek szőrnövekedés az arcon, a mélyebb hang, vagy jelentős növekedés a pattanások. A változások is megnövekedett pénisz vagy csikló, korai fejlesztés szeméremszőrzet, fokozott erekció vagy a szexuális vágyat, agresszív viselkedés, és a csont problémák.

Ez a gyógyszer okozhat a véralvadási zavarok. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy mellkasi fájdalom, légzési nehézség, vérköpés, zsibbadás vagy gyengeség a kar vagy láb, vagy az egyik oldalán a test, vagy fájdalom az alsó lábszár (vádli) használata közben ezt a gyógyszert .

Ez a gyógyszer növelheti a kockázata annak, szív- vagy érrendszeri problémák, beleértve a szívroham vagy a stroke. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha mellkasi fájdalom, amely átterjedt a karját, állkapocs, hát, vagy a nyak, gyengeség, fejfájás, hányinger, hányás, légzési nehézség, baj látta, vagy beszél, vagy szokatlan verejtékezés.

Egyes esetekben ez a gyógyszer is csökkentheti a spermiumok a férfiak teszik és akadályozzák őket a gyerekek. Ha azt tervezi, hogy a gyermekek, beszéljen orvosával, mielőtt ezt a gyógyszert.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha fájdalom vagy érzékenység a has felső részén, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, hányás, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Ez a gyógyszer okozhat folyadék-visszatartás (ödéma) egyes betegeknél. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van puffadás vagy az arc, karok, kezek, lábak alsó, vagy a lábak, bizsergés a kéz vagy a láb, vagy szokatlan súlygyarapodás vagy veszteség.

Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket a prosztata specifikus antigén (PSA) teszt, amely lehet kimutatására használják a prosztatarák. Ellenőrizze, hogy megadta az összes orvos, hogy használja ezt a gyógyszert.

Androgel Side Effects

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.