Anesth használata előtt

Allergia

Pediatric

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A gyermekek különösen érzékenyek a hatását fogászati ​​érzéstelenítő. Ez fokozhatja a nemkívánatos hatások, amelyek közül néhány súlyos is lehet, a kezelés alatt. Amikor a fogászati ​​érzéstelenítés a gyermek számára, legyen nagyon óvatos, ne használja tovább a gyógyszert, mint a címkében, hacsak más utasítást egészségügyi szakember. Fogzás tartalmazó gyógyszert benzocaine lehet használni csecsemők 4 hónapos vagy annál idősebb. Egy termék, amely tartalmaz benzocaine (Orabase-B Benzokain) lehet használni a gyermekek 6 éves és idősebb. A legtöbb egyéb vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) tartalmazó gyógyszert a fogászati ​​érzéstelenítés is alkalmazható gyermekeknél 2 éves és idősebb. Azonban ezek más vény nélkül kapható termékeket nem kell alkalmazni azoknál a gyermekeknél, vagy fiatalabb gyermekek, mint 2 év, ha az előírt egy egészségügyi szakember.

Idős emberek különösen érzékenyek a hatását számos helyi érzéstelenítők. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során, különösen a lidokain. Recept nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) tartalmazó termékek helyi érzéstelenítők nem valószínű, hogy problémát okoz. Azonban idős emberek különösen óvatos, ne használja több gyógyszert irányítani a csomagoláson feltüntetett, hacsak más utasítást egy orvos vagy a fogorvos.

Fogászati ​​érzéstelenítők nem számoltak be, hogy születési rendellenességeket okozhat, vagy egyéb problémák emberben.

Fogászati ​​érzéstelenítők nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Terhesség

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Szoptatás

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

gyógyszer kölcsönhatások

egyéb kölcsönhatások