anthraforte 2% -os helyileg

Használja a Anthraforte 2%

Terápiás Osztály: antipsoriaticus

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény csak az orvos receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, anthralin használják bizonyos betegeknél a következő orvosi állapot

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok A gyógyszerről volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata anthralin gyermekekben használatát más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata anthralin az idősek használatát más korcsoportokban.

Használata előtt Anthraforte 2%

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek anthralin. Lehet, hogy nem specifikus Anthraforte 2%. Kérjük, olvassa el gondosan.

Tartsa ezt a gyógyszert távol a szem és a nyálkahártya, mint például a száj és a belsejében az orr.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert, hólyagos, nyers, vagy szivárgott területeken a bőr vagy a hajas fejbőrön.

Ne használja ezt a gyógyszert, az arcon vagy a nemi szervek vagy a redők és ráncok a bőr. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Anthralin lehet használni különböző módokon. Egyes esetekben azt alkalmazzák éjjel, és hagyjuk, hogy továbbra is az érintett területeken éjszakán át, majd mossuk le a következő reggel, vagy mielőtt a következő alkalmazás. Más esetekben lehet alkalmazni, és hagyjuk, hogy továbbra is az érintett területeken egy rövid ideig (általában 10 és 30 perc), majd lemossuk. (Ezt nevezik a rövid érintkezés kezelést.) Győződjön meg róla, hogy pontosan megértsük, hogyan kell használni ezt a gyógyszert. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Anthralin izgathatja a normál bőr. Ha igen, a vazelin lehet alkalmazni a bőrre vagy a fejbőr körül az érintett területeken a védelem.

Vigyen fel egy vékony réteg anthralin csak az érintett területen a bőr és a hajas fejbőrön és dörzsölje be gyengéden és jól.

Közvetlenül azután, hogy a gyógyszer alkalmazása, mossa meg a kezét, hogy távolítsa el a gyógyszer, amely lehet rájuk.

Azon betegeknek, akik anthralin rövid érintkezés (általában 10-30 perc) a kezelés

Azoknál a betegeknél, a krém formájában anthralin egynapos kezelés

Azoknál a betegeknél, a kenőcs formájában anthralin egynapos kezelés

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata anthralin

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Anthralin beszennyezheti a bőr, a haj, a körmök, ruházat, ágynemű, vagy káddal vagy zuhanyzóval. A folt a bőrön vagy a haj elmúlik néhány hét után abbahagyja a gyógyszer. Néhány módszer, hogy megakadályozzák vagy csökkentik anthralin festés közé

Anthralin kimutatták, hogy állatokban tumorokat okoznak. Jelenleg azonban még nem számoltak be anthralin okozó daganatok emberben.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Óvintézkedések használat közben Anthraforte 2%

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Psoriasis Humira metotrexát, Remicade, ciklosporin, Stelara infliximab, adalimumab, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral Rasuvo, Gengraf usztekinumab, Inflectra, Otrexup, prednizolon, triamcinolon, dexametazon, metilprednizolon, hidrokortizon helyi, lokális Kalcitriol

Anthraforte 2% Side Effects

Anthraforte (anthralin lokális)

 vagy csatlakozz a Anthraforte támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.