anthrasil

Tévesen magas vércukorszint mérések során előfordulhatnak terápia diabéteszes betegeknél, mert a maltóz összetevő, ez növeli a maszkolt hipoglikémiás epizódok, és több mint beadása inzulin, ami így életveszélyes hipoglikémiát. Annak elkerülése érdekében, a maltóz interferencia, nyomon vércukor-terápia során a glükóz-specifikus módszerek (pl monitor és tesztcsíkok) diabéteszes betegekben. Trombózis előfordulhatnak vagy anélkül ismert kockázati tényezők. Trombózis kockázata megnő előrehaladott életkor, a tartós immobilizáció, hypercoagulabilitásra körülmények korábban vénás vagy artériás trombózis, az ösztrogén használat során állandó központi érrendszeri katéterek, hiperviszkozitási és érrendszeri kockázati tényezők. Ha a betegnél a trombózis veszélye, kezeli IVIG a minimális dózist és az infúzió sebességét kivitelezhető. Biztosítani kell a megfelelő hidratáció betegeknél a beadás előtt. Monitor jeleit és tüneteit trombózis és értékeli a vér viszkozitása veszélyeztetett betegek hiperviszkozitással.

Használja a Anthrasil

Terápiás Osztály: antitoxinnal

Anthrax egy súlyos betegség, amely halált okozhat. Ez terjedt érintésével, vagy eszik valamit, ami megfertőzte a lépfene csíra, mint állat, vagy belélegezve a lépfene csíra.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, illetve felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor hatásaival anthrax immunglobulin injekciót nem végeztek a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem állapították meg a gyermekek 16 éves korig, és fiatalabb.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása anthrax immunglobulin injekciót a geriátriai populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Anthrasil

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert a kórházban. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások minden problémát, amely okozhatja ezt a gyógyszert. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció, beleértve az anafilaxia, amely életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, csalánkiütés, mellkasi fájdalom, szédülés vagy szédülés, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, vagy a száj, miután megkapta ezt a gyógyszert. Bizonyos emberek, beleértve az IgA (immunglobulin) hiány és IgA elleni antitest és a kórtörténetében humán immunglobulin termékeket ne használják ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer maltóz és változásokat okozhat a vércukorszintet. Kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre a változást az eredmények a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat.

Ez a gyógyszer okozhat vérrögök. Ez nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha a kórtörténetében véralvadási problémák, szívbetegségek, vagy ha elhízott, gyógyszert szed, amely az ösztrogén vagy ágyban kell maradnod sokáig, mert a műtét vagy betegség. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hirtelen mellkasi fájdalom, légzési nehézség, súlyos fejfájás, lábfájás, vagy látászavar, a beszéd, vagy gyalog.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha elkezd birtoklás piros vagy sötét barna vizelet, a hát alsó vagy oldalsó fájdalom, hirtelen súlygyarapodás, duzzadt arc, a karok vagy a lábak, csökkent vizeletmennyiség, vagy bármilyen vizelési problémák, miután ezt a gyógyszert. Ezek tünetei lehetnek súlyos vese probléma.

Ez a gyógyszer okozhat lázat, hidegrázást, kipirulás, fejfájás, hányinger, hányás és miután megkapta ezt a gyógyszert. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy a nővért rögtön, ha ezen tünetek bármelyikét.

Ez a gyógyszer okozhat vérzést (hemolízis) vagy hemolitikus anémia. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha gyomor- vagy hátfájás, sötét vizelet, csökkent vizeletürítés, légzési nehézség, fokozott szívverés, fáradtság, vagy sárga szemek vagy a bőr, miután megkapta a gyógyszert.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha elkezd egy merev nyak, álmosság, láz, erős fejfájás, hányinger vagy hányás, fájdalmas szem mozgását, a szem fényérzékenysége. Ezek tünetei lehetnek egy súlyos állapot, amelyet aszeptikus meningitis szindróma (AMS).

Hívja fel orvosát azonnal, ha elkezd mellkasi fájdalom, nehéz, gyors, vagy zajos légzés, kék ajkak és körmök, a láz, a sápadt bőr, fokozott verejtékezés, köhögés, hogy néha produkál rózsaszín habos köpet, légszomj, vagy duzzanat a lábak és bokák, miután megkapta ezt a gyógyszert. Ezek tünetei lehetnek súlyos tüdő probléma.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták, bár a kockázat alacsony. Az emberi donorok és vért egyaránt teszteltük vírusok tartani az átvitel kockázata alacsony. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot, ha az érintett.

Amíg Ön vagy gyermeke kezelik immunglobulin injekciót, nincs védőoltások (vakcinák) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Élő vírus vakcinák nem adható 3 hónapon belül kifizeti immunglobulin.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata Anthrasil

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Anthrax ciprofloxacin, doxiciklin Levaquin, levofloxacin, chloramphenicol, Vibramycin, gatifloxacinnal, Doryx, penicillin g kálium, Floxin, Tequin, Monodox, kloromicetin, Vibra-lapok, Anthim, Morgidox, Levaquin Leva-Pak, Pfizerpen

Óvintézkedések használat közben Anthrasil

 vagy csatlakozz a Anthrasil támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Anthrasil Side Effects

Anthrasil (anthrax immunglobulin intravénás)