antibiotikum rezisztencia: megérteni a kapcsolatot az antibiotikum-használat céljára tartott állatok esetében az élelmiszer

Emberek és állatok, visszaélés és túlzott használata, antibiotikumok kifejlesztéséhez vezethet, és az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumok okozhatnak kezelhetetlen fertőzések.

Az antibiotikumok erős gyógyszereket tervezték, hogy megöli a baktériumokat, vagy megáll a növekedés. Vannak azonban olyan esetek, amikor az antibiotikumok valóban káros lehet. Emberek és állatok, a visszaélés és túladagolják antibiotikumok vezethet a fejlődés és elterjedése antibiotikum-rezisztens baktériumok, ami viszont ahhoz vezethet, hogy az antibiotikum-rezisztens fertőzések.

Minden állat baktériumok vannak belekben. Antibiotikumok, amelyek adott élelmiszer-termelő állatok kezelésére a fertőzés, és megöl néhány baktérium, de a rezisztens baktériumok gyakran a túléléshez és szaporodáshoz.

Antibiotikum-rezisztens baktériumok majd átterjedt

Az emberek megbetegszenek, antibiotikum-rezisztens fertőzések, amikor eszik, hogy a már szennyezett antibiotikum-rezisztens baktériumok és nincs megfelelően előkészítve, vagy a kezelési fertőzött állatok vagy felületek és nem gyakorolják megfelelő kézmosás vagy környezeti tisztítás utána.

Antibiotikum-rezisztens fertőzések vezethet enyhe betegségek, vagy bizonyos esetekben, súlyos betegség, amely halálhoz vezethet.

Az amerikai egyesült államokbeli Food and Drug Administration (FDA) szabályozza antibiotikumok, amelyek használják a emberekben és állatokban. Tartott állatok élelmiszer, az FDA által jóváhagyott felhasználása antibiotikumok közé

Az FDA és Centers for Disease Control and Prevention javasoljuk antibiotikumok, amelyek fontosak az emberi egészségre korlátozott használatra élelmiszer-termelő állatokon csak akkor, ha ez szükséges, hogy biztosítsák az egészségügyi, az állat, hogy nem ösztönzi a növekedést. Az orvos, aki kezeli az állatokat (állatorvos) felügyeli, vagy tanácsot ezeket a feltételeket.

keresse fel orvosát