antihemofíliás faktor (intravénásan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad Önnek vagy gyermekének ezt a gyógyszert a kórházban vagy klinikán beállítás. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Ez a gyógyszer is adható otthon betegek, akik nem kell a kórházban vagy a klinikán. Ha Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert otthon, az orvos fog tanítani, hogyan kell elkészíteni és beadni a gyógyszert. Győződjön meg az összes utasítást, mielőtt ad magának az injekciót. A dózis alapján változhat, ahol a vérzés. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül.

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Nem minden márka készítünk azonos módon, és a dózis különböző lehet.

Minden csomag gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Elkészítéséhez a gyógyszert 2 üveg (injekciós üveg), illetve tartályok

Tárolás

Elkészítéséhez a gyógyszert előretöltött kétkamrás fecskendő (Xyntha®)

A keverék belül 3 vagy 4 óra után állítjuk elő. Nem szabad tárolni és használni később. Ne tegye a keveréket a hűtőben.

Ne használja újra a tűt és fecskendőt. Tedd használt fecskendők és tűk egy kilyukadó használatos tartály, vagy dobja őket az orvos utasítása szerint.

Beszéljen orvosával, mielőtt az utazás. Meg kell tervezni, hogy elég gyógyszert a kezelés, ha utaznak.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Az AHF termékeket kell tárolni az eredeti tartályban a hűtőszekrényben. Ne hagyja, hogy a csomagokat fagyasztható. Ők is kell tartani szobahőmérsékleten rövid ideig, mint például 3-6 hónap. Tárolja a gyógyszert az orvos utasítása szerint, vagy a gyártó által a márka használ. Védje a tartályt hőtől és közvetlen fény.

Ha mozog a gyógyszert a hűtőszekrényből, hogy szobahőmérsékletre, írjuk be a dátumot akkor vegye ki a hűtőszekrényből a tartályba. Az időtartam a gyógyszer maradhat szobahőmérsékleten függ a márka használ. Ha már tárolt gyógyszer szobahőmérsékleten, ne küldje vissza a hűtőszekrénybe. Ha nem használja a gyógyszert időn belül a gyártó által ajánlott, meg kell semmisítenie a gyógyszert.