antihisztamin, nyálkahártya-összehúzó, és antikolinerg kombináció (szájon át) óvintézkedések

Kérdezze meg orvosát, ha tünetei nem javulnak vagy rosszabbodnak, vagy ha van egy magas láz

Mielőtt bármilyen bőrpróba allergia, tájékoztassa az orvost a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A vizsgálat eredményeiről a érinthet az antihisztamin az ezt a gyógyszert.

Ezek a gyógyszerek teszik izzad, ami azt a testhőmérséklet emelkedik. Használja extra arra, hogy ne a túlmelegedéstől sportolás közben, vagy meleg időben, amíg ezt a gyógyszert szedi, mert túlmelegedés vezethet hőguta. Szintén meleg fürdő vagy szauna tehet meg szédül vagy elájul, miközben ezt a gyógyszert szedi.

Az antikolinerg foglalt ez a gyógyszer is okozhat néhány ember, hogy a homályos látás. Győződjön meg róla, nem tisztult a látása, mielőtt gépjárművet vezetne vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól. Ezek a gyógyszerek is okozhatnak a szemét, hogy jobban érzékeny a fényre, mint általában. Napszemüveget visel segíthet csökkentheti a kellemetlen az erős fénytől.

Ezek a gyógyszerek okozhatnak néhány ember, hogy szédülést vagy álmosságot. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

A nyálkahártya-összehúzó ebben a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy ideges vagy nyugtalan vagy, hogy baj alszik. Ha problémája van az alvás, hogy az utolsó adag a gyógyszert minden nap néhány órával lefekvés előtt. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy ezt a gyógyszert szedi.

Ez a gyógyszer okozhat szárazság a száj, az orr és a torok. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg fogorvosát. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett be Túladagolás kap orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolta ezt a gyógyszert, vagy a gyógyszer szedését az alkohol vagy más, központi idegrendszeri depresszáns vezethet eszméletvesztéshez és esetleg halál.