antinaus 50

Promethazine hidroklorid injekció nem alkalmazható gyermekkorú betegek kevesebb, mint 2 év, mert a potenciális halálos légzési depresszió. Légzésdepresszió, haláleseteket is jelentettek a használat során a prometazin gyermekkorú betegek kevesebb, mint 2 év a forgalomba hozatalt követően. Fokozott elővigyázatossággal adhatják prometazin hidroklorid injekció gyermekgyógyászati ​​betegek 2 éves vagy idősebb. Függetlenül attól, hogy a beadás módjától, prometazin-hidroklorid injekció okozhat súlyos kémiai irritáció, és károsítja a szövetet. Mellékhatások közé égő érzés, fájdalom, thrombophlebitis, szöveti elhalás, és üszkösödés, műtéti beavatkozást igénylő, bőr graft és / vagy amputációt bizonyos esetekben. Mivel a kockázatok IV beadás az előnyös beadási mód mély IM injekció. Szubkután injekció ellenjavallt.

Használja a Antinaus 50

Terápiás osztály: emésztőrendszeri Agent

Farmakológiai Osztály: antihisztamin

Kémiai Osztály: alifás

Promethazine is használják megelőzésére és ellenőrzésére tengeri betegség, hányinger, hányás és szédülés. Ezen kívül azt is lehet használni, hogy segítsen az embereknek elaludni és ellenőrizni tudják a fájdalom vagy szorongás műtét előtt vagy után, vagy más eljárásokat.

Promethazine is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Ez a gyógyszer csak akkor állnak rendelkezésre, az orvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Antinaus 50

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását prometazin injekció a gyermekek között. Használata prometazin injekció nem javasolt gyermekek 2 évnél fiatalabb korban, mert a megnövekedett légzésdepresszió kockázata. Óvatosan kell eljárni, ha ezt a gyógyszert gyermekeknek adják 2 éves és idősebb.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát prometazin injekció az idősek. Az idős betegek azonban érzékenyebbek lehetnek a, mint a felnőtteknél, és nagyobb valószínűséggel van korfüggő szív- vagy érrendszeri betegség vagy prosztata problémák, amelyek módosítására lehet szükség a dózis részesülő betegek promethazin injekciót.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek promethazin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Antinaus 50. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer, mint egy lövés az izomba vagy vénába.

Orvosa ad egy pár adag ilyen gyógyszer szedését, amíg az Ön állapota javul, majd átkapcsol egy szóbeli gyógyszer, amely ugyanúgy működik. Ha bármilyen problémája van jelen, beszéljen orvosával.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer nátrium-metabiszulfitot. Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha Ön vagy gyermeke korábban már volt allergiás reakciója a szulfit a múltban.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke égő, tartós vagy súlyosbodó fájdalom az injekció helyén, vagy bármilyen akaratlan izommozgások, miután megkapta ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer befolyásolhatja a vércukorszintet. Ha Ön vagy gyermeke észre változást az eredményeket a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat, vagy ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, antidepresszánsok, vagy alszik gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer; gyógyszert görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, beleértve néhány fogászati érzéstelenítők. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, mielőtt a fentiek közül bármelyik, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert szedi.

Helyes használata promethazin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke halvány vagy kék ajkak, körmök, vagy bőr, nehéz vagy zavaros légzés; rendszertelen, gyors, lassú vagy felületes légzés vagy légszomj. Ezek lehetnek jelei nevezett állapot légzésdepresszió.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Még ha lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Promethazine átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Ha lehet, ne az emberek fertőzések. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke gondolja, hogy valamilyen fertőzést vagy ha kap egy láz vagy hidegrázás, köhögés vagy rekedtség, a hát alsó vagy oldalsó fájdalom, fájdalmas vagy nehéz vizelés.

Kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke görcsei, nehézlégzés, szapora szívverés, magas láz, magas vagy alacsony vérnyomás, fokozott verejtékezés, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése, súlyos izommerevség, szokatlanul sápadt bőr, vagy fáradtság. Ezek tünetei lehetnek egy súlyos állapot, amelyet neuroleptikus malignus szindróma (NMS).

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke van fájdalom, érzékenység a gyomor felső, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek májbetegségben szenved.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat a szájszárazság. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ez a gyógyszer is a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Óvintézkedések használat közben Antinaus 50

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Antinaus 50 Side Effects

Antinaus 50 (promethazin)

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Opiát adjunktus prometazin, Phenergan, Phenadoz, Promethegan

A szedáció trazodon, prometazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, fentanil

Fény szedáció prometazin, diazepam, Valium, Phenergan, Demeroi Chlorpromazinum

Hányinger / hányás promethazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, ondanszetron, Zofran

 vagy csatlakozz a Antinaus 50 támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.