aprepitant (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint javára a feltétellel, amennyire csak lehetséges. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön betegtájékoztatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Aprepitant adják más gyógyszerekkel együtt, hogy megakadályozzák a hányás a kemoterápia. Gondosan kövesse orvosa utasításait, hogyan kell a gyógyszert.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Nyelje le a kapszulát egészben. Ne törje össze, törje vagy rágja meg.

Tárolás

Ahhoz, hogy a belsőleges szuszpenzió

Ne kezdje el szedni aprepitantra ha már van hányinger és hányás. Forduljon orvosához, hogy mit kell tenni.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tartsuk a folyékony orális az orális adagolás adagoló a hűtőszekrényben akár 72 órával a felhasználás előtt. Ön is tartsa a gyógyszert szobahőmérsékleten legfeljebb 3 óra.