argatrobánt intravénás

Használja a argatrobánt

Terápiás Osztály: Alvadásgátló

Farmakológiai Osztály: trombin inhibitor, Direct

Használata előtt argatrobánt

argatrobánt csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ar-a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a argatrobánt vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását argatrobánt a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát argatrobánt az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő májproblémák, amelyek módosítására lehet szükség a dózis kapó betegeknél argatrobánt.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha kap ar, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Helyes használata argatrobánt

Használata argatrobánt bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata argatrobánt bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát argatrobánt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad ar. argatrobánt adják át a tűt helyezett egyik vénájába.

argatrobánt csak akkor adott meg, amíg a kórházban. Mielőtt elhagyja a kórházat, akkor ki lehet kapcsolni, hogy egy orális gyógyszer, amely hasonló módon. Ha bármilyen problémája van jelen, beszéljen orvosával.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy a rendszeres látogatás után hagyja el a kórházat bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatásokat, amelyek által okozott argatrobánt. Ügyeljen arra, hogy az összes eseményt.

argatrobánt növelheti a vérzés esélye. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen szokatlan vérzés vagy véraláfutás, fekete, kátrányos széklet, vér a vizeletben vagy székletben vagy pontszerű vörös foltok a bőrön. Ne szívjon az orrát. Ha meg kell fújni az orrát, fúj óvatosan.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Thrombotikus / thromboemboliás betegségben heparin, alteplase, sztreptokináz Activase, ar-urokináz, Cathflo Activase, Streptase, Acova, Abbokinase

Óvintézkedések használat közben argatrobánt

 vagy csatlakozz a argatrobánt támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

argatrobánt Side Effects

argatrobánt