aszpirin, koffein, dihidrokodeint (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást használata közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, egyéb vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt e gyógyszerek bármelyikét használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer lehet szokásformáló. Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer nem működik olyan jól, ne használja többet, mint előírt adagot. Hívjon orvost utasításokat.

Ez a gyógyszer is szédülést vagy álmosságot. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy tűzött.

A narkotikumok hosszú ideig okozhat súlyos székrekedés. Ennek megakadályozása érdekében, kezelőorvosa közvetlen, hogy a hashajtók, igyon sok folyadékot, vagy növelje a rost az étrendben. Feltétlenül kövesse az utasításokat gondosan, mert a folyamatos székrekedés vezethet komolyabb problémákat.

Kodein változik morfin a szervezetben. Néhány ember változtatni kodein a morfin gyorsabban, mint mások. Ezek a személyek az úgynevezett “ultra-gyors metabolizáló kodein”. Azonnal forduljon orvosához, ha azt tapasztalja, a szélsőséges álmosság, zavartság, vagy felületes légzés. Ezek a tünetek azt jelzik, hogy az “ultra-gyors metabolizáló kodein”. Ennek eredményeként túl sok a morfin a szervezetben, és több mellékhatást a morfin, mint egyébként. A gyermekek különösen érzékenyek erre a célra.

Ha a szoptató anya egy ultra-gyors metabolizáló kodein, ahhoz vezethet, hogy a morfin túladagolás az ápolási baba, ami nagyon súlyos mellékhatások.

Szoptatós anyáknak szedni ezt a gyógyszert

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett be túladagolta ezt a gyógyszert, hogy orvosi segítséget egyszerre. A túladagolás tünetei a közé sötét vizelet, nehéz vagy zavaros légzés, szabálytalan, gyors vagy lassú, vagy felületes légzés, hányinger vagy hányás, fájdalom a has felső részén, halvány vagy kék ajkak, körmök, vagy a bőr, pontosan a tanulók a szem, vagy sárga szemek vagy a bőr.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.