aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav (orálisan) leírása és márkanevek

Az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav kombinációja használunk fájdalomcsillapításra együtt előforduló gyomorégés, savanyú gyomor, vagy a savas emésztési zavar.

Az aszpirin ez a kombináció a fájdalomcsillapítót. Aspirin csoportjába tartozik néven ismert gyógyszerek szalicilátok és az ismert gyógyszerek csoportjába gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítók. A nátrium-hidrogén-karbonát Ezt a gyógyszert egy antacid. Ez semlegesíti a gyomorsav kombinálásával vele, hogy egy új anyag, amely nem savas.

Az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav kombinációja is lehet használni, hogy csökkentse annak az esélyét, szívroham, stroke, vagy más problémák, amelyek akkor jelentkeznek, amikor a véredények által blokkolt vérrögök. Az aszpirin a gyógyszer segít megelőzni a veszélyes vérrögök kialakulását. Azonban ez az aszpirin hatását fokozhatja a súlyos vérzés néhány ember. Ezért aszpirin kell használni erre a célra csak ha az orvos úgy dönt, miután tanulmányozta a betegségével és a történelem, hogy a veszély a vérrögök nagyobb, mint a vérzés kockázatát. Ne szedjen aszpirint vérrögképződés megelőzésére vagy szívroham, kivéve, ha már elrendelte orvosához.

Ez a kombináció a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Tablet, Tablet, pezsgőtabletta

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák