aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Felhasználás az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Terápiás Osztály: szalicilát kombinált

Farmakológiai Osztály: NSAID

Használata előtt az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Kémiai Osztály: szalicilát

Az aszpirin ez a kombináció a fájdalomcsillapítót. Aspirin csoportjába tartozik néven ismert gyógyszerek szalicilátok és az ismert gyógyszerek csoportjába gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítók. A nátrium-hidrogén-karbonát aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav egy antacid. Ez semlegesíti a gyomorsav kombinálásával vele, hogy egy új anyag, amely nem savas.

Az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav kombinációja is lehet használni, hogy csökkentse annak az esélyét, szívroham, stroke, vagy más problémák, amelyek akkor jelentkeznek, amikor a véredények által blokkolt vérrögök. A aszpirin aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav segít megelőzni a veszélyes vérrögök kialakulását. Azonban ez az aszpirin hatását fokozhatja a súlyos vérzés néhány ember. Ezért aszpirin kell használni erre a célra csak ha az orvos úgy dönt, miután tanulmányozta a betegségével és a történelem, hogy a veszély a vérrögök nagyobb, mint a vérzés kockázatát. Ne szedjen aszpirint vérrögképződés megelőzésére vagy szívroham, kivéve, ha már elrendelte orvosához.

Ez a kombináció a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha is volt bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ne adjon semmilyen gyógyszert tartalmazó aszpirin a gyermek lázas vagy egyéb tünetek a vírus fertőzés, különösen influenza vagy bárányhimlő nélkül megbeszélte annak használatát a gyermek orvosa. Ez nagyon fontos, mert az aszpirin okozhat súlyos betegség, a Reye-szindróma gyermekeknél a láz okozta vírusfertőzés, különösen influenza vagy bárányhimlő. A gyerekek, akik nem rendelkeznek a vírusfertőzés is érzékenyebbek a hatásait aszpirin, különösen akkor, ha lázas vagy elvesztette nagy mennyiségű testfolyadék, mert a hányás, hasmenés vagy izzadás. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során.

Megfelelő használata az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Az emberek 60 éves és idősebb különösen érzékenyek a hatását az aszpirin. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Továbbá, a nátrium ebben a kombinációs gyógyszer káros lehet néhány idős ember, különösen, ha nagy mennyiségű gyógyszert veszik rendszeresen. Ezért az a legjobb, hogy az idősebb emberek nem használ az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav több mint 5 nap egymás, hacsak másként orvosuk.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha az aszpirint szedő, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav bármely, a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav bármely, a következő gyógyszerek általában nem ajánlott, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav bármely, a következő gyógyszerek okozhatnak megnövekedett kockázatával bizonyos mellékhatások, de kiindulási anyagként mindkét gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav a következők bármelyike ​​okozhatja megnövekedett kockázatával bizonyos mellékhatások, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más orvosi problémák befolyásolja a használatát az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend. aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav nagy mennyiségben tartalmaz nátrium-(több mint 500 mg tablettánként).

Hacsak másképpen nem az orvos utasítása szerint, ne vegyen be többet az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, mint ajánlott a csomagoláson feltüntetett. Ha túl sok vesszük, súlyos mellékhatások léphetnek fel.

Ne szedjen aszpirint, a nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, ha van egy erős ecet-szerű szag. Ez a szag: az aszpirin van összeomlanak. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Ahhoz, hogy használni az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

A dózis az aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisú aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Óvintézkedések Míg használata aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha lesz aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav sokáig (több mint 5 nap egymás után a gyermekek vagy 10 egymást követő napon a felnőttek számára), orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások.

Kérdezze meg orvosát, ha a fájdalom és / vagy gyomorpanaszok utolsó több mint 10 nappal a felnőttek vagy 5 nappal a gyermekek számára, vagy ha azok rosszabbodnak, ha új tünetek jelentkeznek, vagy ha a fájdalmas terület vörös vagy duzzadt. Ezek jelei lehetnek súlyos állapot, amely orvosi ellátást igényel.

A nátrium-bikarbonát, ebben a kombinációs gyógyszer, hogy más gyógyszerek megfelelően, ha a 2 gyógyzeres túl közel egymáshoz. Mindig aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Ha Ön is vesz egy hashajtó, amely a cellulóz, hogy ezt a kombinációt a gyógyszert legalább 2 óra előtt vagy után vegye a hashajtó. A kezelés ideje alatt a gyógyszer túl közel vannak egymáshoz gyengítheti a hatását az aszpirin.

Ellenőrizze a címkét minden recept nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) és a vényköteles gyógyszerek most veszi. Ha bármely tartalmaz aszpirin vagy más szalicilátok, beleértve a bizmut-szubszalicilát (pl Pepto-Bismol), magnézium-szalicilát (pl Nuprin hátfájás kapszula), vagy szalszalát (pl Disalcid), ha bármely tartalmaz szalicilsavat (jelen van bizonyos samponok vagy gyógyszerek a bőr), vagy ha bármilyen nátriumtartalmúra kérdezze meg az egészségügyi szakembert. Szedett egyéb szalicilát-tartalmú vagy egyéb nátrium-tartalmú termékek aszpirinnel együtt, a nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav okozhat túladagolás.

Ne szedjen aszpirint 5 napig, mielőtt bármilyen műtétet, beleértve a fogászati ​​műtét, hacsak más utasítást az orvos vagy a fogorvos. Figyelembe aszpirin ez idő alatt vérzést okozhat problémákat.

aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav Side Effects

Azoknál a betegeknél, aszpirin, nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav, hogy csökkentse az esélyét a szívinfarktus, a stroke, vagy egyéb problémák miatt vérrögök

Bizonyos más gyógyszereket szedő együtt szalicilát fokozhatja a nemkívánatos hatások. A kockázat attól függ, hogy mennyi minden gyógyszer szedése minden nap, és hogy mennyi ideig tart a gyógyszert együtt. Ha orvosa irányítja, hogy két gyógyszer együttes szedése rendszeresen, kövesse az ő útmutatót. Azonban ne vegyen a következő gyógyszerek együtt szalicilát több mint egy pár nap, kivéve, ha az orvos által irányított, hogy erre, és nem követi a haladás

Ha lesz, hogy nagyobb, mint egy alkalmi 1 vagy 2 dózisban aszpirint, a nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja a felelős személy, hogy szedi az aszpirint, a nátrium-hidrogén-karbonát és citromsav. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja a aszpirin ebben a kombinációs gyógyszert.

A diabeteses betegek

Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy bárki más tett túladagolás, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolása aszpirin okozhat eszméletvesztés vagy halál, különösen a kisgyermekek. A túladagolás jelei a görcsök (rohamok), halláscsökkenés, zavartság, fülcsengés vagy fülzúgás, súlyos álmosság vagy fáradtság, súlyos izgalom vagy idegesség, és gyors vagy mély légzés.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár a következő mellékhatások nagyon ritkán fordulnak elő, ha 1 vagy 2 adag ilyen kombináció gyógyszer venni időnként, lehet, hogy nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, ha: túl sok gyógyszert vett, a gyógyszert venni naponta többször, vagy a gyógyszer meghozatala a több, mint néhány nap egymás után.

aszpirin / citromsav / nátrium-hidrogén-karbonát

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség OTC Over the counter

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Gáz szimetikont Mylanta, Mylicon, aktív szén, gáz-X, alumínium-hidroxid / magnézium-hidroxid / szimetikon

Emésztési zavar omeprazol, ranitidin, Prilosec, famotidin, Zantac, kalcium-karbonát, Pepcid, magnézium-oxid

Fejfájás naproxen, ibuprofen, Aleve, FIORICET, Advil, Motrin, Naprosyn, acetaminofen / butalbital / koffein

 vagy csatlakozz az aszpirin / citromsav / nátrium-hidrogén-karbonát támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.