atípusos antidepresszánsok

Hogyan atípusos antidepresszánsok munka

Atípusos antidepresszánsok különböznek más antidepresszánsok. Ismerje meg, mit és hogyan működnek.

Atípusos antidepresszánsok az FDA által jóváhagyott

Az atípusos antidepresszánsok nem jellemző – nem fér bele más antidepresszánsok. Ezek mindegyike egyedi gyógyszerek, hogy a munka különböző módon egymástól.

Lehetséges mellékhatások atípusos antidepresszánsok

Atípusos antidepresszánsok enyhíti a depresszió, a kémiai hírvivők (neurotranszmitterek) közötti kommunikációt agysejteket. Mint a legtöbb antidepresszáns, atípusos antidepresszánsok által végül megváltoztatásának agyi kémia és a kommunikáció az agy idegsejtek áramkör ismert, hogy szabályozza a hangulatot, hogy segítsen enyhíteni a depresszió.

Atípusos antidepresszánsok változtatni a szintet egy vagy több neurotranszmitterek, mint a dopamin, a szerotonin vagy a norepinefrin.

A Food and Drug Administration (FDA) jóváhagyta az atipikus antidepresszánsok a depresszió kezelésére

Mellékhatások előfordulhatnak antidepresszánsok, beleértve az atipikus antidepresszánsok, bár néhány ember nem tapasztal semmilyen. Egyes mellékhatások elmúlnak egy idő után, míg mások vezethet, és az orvos, hogy megpróbál egy másik gyógyszert.

Mivel a különböző módon atípusos antidepresszánsok, mindegyik egyedi jellemzőit és különböző lehetséges mellékhatásokat. Például

Melyik antidepresszáns a legjobb az Ön számára attól függ számos kérdésben, mint például a tüneteket, és bármilyen más egészségügyi feltételek, akkor lehet. Kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a leggyakoribb lehetséges mellékhatások az Ön által meghatározott antidepresszáns és olvassa el a beteg gyógyszeres kezelés útmutatóban, hogy jön a recept.