ativan injekció

Terápiás Osztály: szorongásoldó

Használja a Ativan

Farmakológiai Osztály: benzodiazepin, rövid vagy közepes hatástartamú

Lorazepám egy benzodiazepin. A benzodiazepinek csoportjába tartoznak nevezett gyógyszerek központi idegrendszeri (CNS) depresszáns, ami olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását lorazepam injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát lorazepam injekció az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel súlyos álmosság, vagy az életkorral összefüggő szív, máj vagy vese problémái, ami szükséges módosítani a dózist kapó betegeknél lorazepam injekció.

Használat előtt Ativan

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába, vagy adni, mint egy lövés az egyik az izmokat.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást, miután ezt a gyógyszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik, és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, értesítse orvosát.

Ez a gyógyszer álmosságot, baj gondolkodás, baj mozgásokat vezérlő, vagy baj, hogy tisztán látjuk. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber vagy képes gondolkodni, vagy látni is.

Ha bármilyen szokatlan vagy furcsa gondolatok és viselkedés, miközben lorazepam injekció, feltétlenül beszélje meg orvosával. Egyes változások történtek az emberek abba a gyógyszer szedését, mint amilyeneket az emberek, akik isznak túl sok alkoholt. Egyéb változások lehetnek zavartság, izgatottság, hallucinációk (látás, hallás, vagy érzés a dolgok, amelyek nincsenek ott).

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszer (CNS) depresszáns. Központi idegrendszeri depresszáns olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, ami álmosságot vagy hogy ha kevésbé éber. Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, allergia, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok (használt rohamok), izomlazítók, vagy érzéstelenítés (zsibbasztó gyógyszerek), beleértve a egyes fogászati ​​érzéstelenítő. Ez a hatás az utolsó néhány nappal azután, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata Ativan

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Szorongás Xanax, Lexapro, Cymbalta, alprazolam, atenolol, lorazepam

Álmatlanság melatonin, lorazepam, amitriptilin, Ambien, zolpidem, difenhidramin

Pánikbetegség Xanax, szertralin, Zoloft, Prozac, alprazolam, clonazepam

Óvintézkedések használat közben Ativan

ICU Nyugtalanság lorazepam, diazepam, Valium, haloperidol, Haldol, midazolam

Ativan Side Effects

Ativan (lorazepam)