atópiás dermatitis (ekcéma) kezelések és gyógyszerek

Az atópiás dermatitis lehet tartós. Akkor lehet, hogy megpróbál különböző kezelések hónapok vagy évek alatt irányítani. És akkor is, ha reagál a kezelésre, a tünetek visszatérhetnek (flare).

Fontos felismerni a feltétel korai így meg lehet kezdeni a kezelést. Ha a normál hidratáló és más öngondoskodás lépések nem segítenek, orvosa javasolhatja a következő kezelések és gyógyszerek

Gyógyszerek

Fényterápia. A legegyszerűbb formája a fényterápia (fényterápia) való kitételét bőre szabályozott mennyiségű természetes napfény. Egyéb formák mesterséges ultraibolya (UV) és a keskeny sávú UVB vagy egyedül, vagy gyógyszereket.

Bár a hatékony, hosszú távú fényterápia káros hatással van, beleértve a bőr korai öregedését és fokozott bőrrák. A fenti okok miatt, fototerápia nem használják a csecsemők és kisgyermekek. Beszélje meg orvosával, előnyeit és hátrányait a fényterápia a helyzet.

A kezelés a csecsemőkori ekcéma tartalmaz

Lásd a baba orvosát, ha ezek az intézkedések nem javítják a kiütés, vagy ha a kiütés néz fertőzött. A baba lehet, a vényköteles gyógyszerek, hogy ellenőrizzék a kiütés vagy fertőzés kezelésére. Orvosa javasolhatja szóbeli antihisztamin enyhíthető a viszketés és álmosságot, amelyek hasznosak lehetnek az éjszakai viszketés és kellemetlen érzést.

terápiák

infantilis ekcéma