autizmus spektrum zavar betegség

Az autizmus spektrum zavar egy súlyos idegrendszeri betegség, amely károsítja a gyermek képes kommunikálni és másokkal. Ugyancsak ide tartozik a korlátozás ismétlődő viselkedések, érdekek és tevékenységek. Ezek a kérdések okozzanak károsodást okoznak a szociális, foglalkoztatási és egyéb területeken a működését.

Az autizmus spektrum zavar (ASD) most határozza meg az Amerikai Pszichiátriai Társaság által Diagnózis és statisztikai kézikönyve Mentális zavarok (DSM-5) egy betegség, amely magában foglalja a betegségek, amelyek korábban úgy külön – autizmus, Asperger-szindróma, gyermekkori széthúzó rendellenesség és a mindent átható fejlődési rendellenesség nem meghatározott.

Tünetek

A “spektrum” autizmus spektrum zavar utal, hogy a tünetek széles skáláját és súlyossága. Bár a “Asperger-szindróma” már nem a DSM, egyesek még mindig használja a kifejezést, amelyet általában úgy gondolják, hogy a végén enyhe autizmus spektrum zavar.

Nem reagál a saját nevét, vagy úgy tűnik, hogy nem hallani időnként; Ellenáll hozzábújva és a gazdaság, és úgy tűnik, hogy inkább egyedül játszik – visszahúzódik a saját világában; Gyenge szemkontaktus, és hiányzik arckifejezés Nem beszél, vagy késik a beszéd, vagy elveszítheti korábbi képességét mondani szavakat vagy mondatokat; Nem lehet kezdeni a beszélgetést, vagy tartani az egyik megy, vagy csak kezdeni a beszélgetést a kéréseket vagy a címkét tételek; Beszél rendellenes hangot vagy ritmust – használhatnak éneklő hangon vagy robot-szerű beszéd; Megismételheti szavak vagy kifejezések szó szerinti, de nem érti, hogyan kell használni őket; Úgy tűnik, nem értik az egyszerű kérdésre, illetve irányokat; Nem kifejezni érzelmek, érzések és úgy tűnik, nincs tudatában mások érzéseit; Nem pont az, vagy hogy tárgyak megosztani érdeklődés; Helytelenül közelít a társadalmi interakció azzal, hogy a passzív, agresszív vagy bomlasztó

A gyermekek száma diagnosztizáltak autizmus spektrum zavar növekszik. Ez nem világos, hogy ez annak köszönhető, hogy javul a feltárás és beszámolási vagy tényleges növekedése az esetek száma, vagy mindkettő.

Bár nincs gyógymód autizmus spektrum zavar, az intenzív, a korai kezelés lehet, hogy egy nagy különbség az életében, sok gyermek.

Az autizmus spektrum zavar hatásait, hogy egy gyerek érzékeli és szocializációját, problémát okoz, hogy a legfontosabb fejlesztési területek – szociális interakció, a kommunikáció és a viselkedés.

Elvégzi ismétlődő mozdulatok, mint a ringató, spinning vagy kézi csapkodó, vagy végezhet tevékenységeket, amelyek károsíthatják, mint a fej-dörömböl; Alakul egyedi rutinok vagy rituálék, és képes lesz zavarta a legkisebb változást; Állandóan mozog; Lehet együttműködő vagy ellenáll a változásoknak; Problémái vannak koordináció vagy páratlan mozgás minták, például ügyetlenek, vagy séta a lábujjakon, és furcsa, merev vagy eltúlzott testbeszéd; Lehet lenyűgözte részleteit egy tárgy, mint például a forgó kerekek egy játékautó, de nem érti a “big picture” a téma, Lehet szokatlanul érzékeny a fényre, hang és érintés, és mégis mit sem törődve a fájdalommal; Nem vesz részt utánzó vagy színlelt játék; Válhat fixated egy tárgy vagy tevékenység rendellenes intenzitása vagy fókusz; Lehet, hogy furcsa étkezési szokásait, mint az evés csak néhány élelmiszerek, vagy eszik csak élelmiszerek egy bizonyos textúra

Néhány gyerek jeleit mutatják ASD korai csecsemőkorban. Más gyerekek is dolgozzon rendesen az első néhány hónap vagy év az élet, de aztán hirtelen visszavont vagy agresszív, vagy elveszíti a nyelvi készségek ők már megszerzett.

Nem válaszol egy mosollyal vagy boldog kifejezés 6 hónap; Nem utánozza hangokat vagy arckifejezéseket 9 hónappal; Nem gügyög, vagy COO 12 hónap; Nem gesztus – mint például a pont vagy hullám – 14 hónap; Nem azt mondja, egyetlen szó szerint 16 hónap; Nem játszik “látszat”, vagy úgy tesznek, mintha a 18 hónapot; Nem mondjuk két szóból álló kifejezéseket 24 hónappal Elveszíti a korábban megszerzett nyelvi vagy szociális készségek bármely életkorban

Okoz

Minden gyermek ASD valószínűleg egyedülálló viselkedésminta és veszély súlyosságát – alacsony működése a magas működését. Súlyossága alapján a szociális kommunikáció károsodások és a korlátozó és ismétlődő jellegű viselkedés, valamint, hogy ezek hatása a képességét, hogy működni.

Mivel az egyedi keveréke a tünetek látható minden gyermek, súlyossági szint néha nehéz meghatározni. Azonban tartományban (spektrum) tünetek, az alábbiakban néhány gyakori ASD tevékenységek és viselkedések.

A legtöbb gyermek a ASD lassan szerezni tudás vagy képességek, és néhány jelét a normálisnál alacsonyabb intelligencia. Más gyerekek ASD normális, hogy a magas intelligencia – tanulnak gyorsan, mégis nehezen kommunikál, és alkalmazása, mit tudnak a mindennapi életben, és alkalmazkodni kell a szociális helyzetekben. Egy kis gyermekek száma ASD vannak nagytudásúak – ezek kivételes képességek egy adott területen, mint a művészet, a matematika vagy zene.

Ahogy érett, néhány gyermek autista lesz elkötelezettebb másokkal, és azt mutatják, kevesebb zavar a viselkedése. Néhány, általában azok a legkevésbé súlyos problémák, végül vezethet normális vagy közel normális életet. Mások azonban továbbra is problémák adódnak a nyelv vagy a szociális készségek, és a tizenéves hozhat rosszabb viselkedési problémákat.

Babák fejleszteni a saját üteme, és sokan nem követik pontosan a határidőket, talált néhány szülői könyveket. De az autista gyerekek spektrum zavar általában jeleit mutatják a késleltetett fejlődés az első évben.

Kockázati tényezők

Ha úgy gondolja, hogy a gyermek esetleg ASD, beszélje meg aggályait orvosával. A kapcsolódó tünetek ASD is kapcsolódik más fejlődési rendellenességek. A korábban, a kezelés megkezdése, annál hatékonyabb lesz.

Genetikai problémák. Számos különböző gén úgy tűnik, hogy az autizmus spektrum zavar. Néhány gyermeknél, autizmus spektrum zavar társulhat egy genetikai rendellenesség, mint például a Rett-szindróma, vagy törékeny X-szindróma. Másoknál genetikai változásokat hozhat a gyermek hajlamosabb az autizmus spektrum zavar vagy hozzon létre a környezeti kockázati tényezők. Megint más gének befolyásolják az agy fejlődését, illetve az is, hogy az agysejtek kommunikálni, vagy meghatározhatja a tünetek súlyosságától. Egyes genetikai problémák úgy tűnik, hogy öröklött, míg mások spontán módon .; Környezeti tényezők. A kutatók jelenleg azt vizsgálja, hogy olyan tényezőket, mint a vírusos fertőzések, szövődmények a terhesség alatt, vagy légszennyező anyagok szerepet játszanak a kiváltó autizmus spektrum zavar.

Felkészülés a kinevezés

Orvosa javasolhatja, fejlődési vizsgálatokat annak megállapítására, hogy a gyermek a késedelmes kognitív, nyelvi és szociális készségek, ha a gyermek

A gyermek neme. Fiúk körülbelül négyszer nagyobb valószínűséggel alakul ki ASD mint a lányok .; Családi történelem. Családok, akik egy gyermek autista fokozott kockázata, hogy egy másik gyermek a betegség. Az sem ritka, hogy a szülők, rokonok a gyermek autista, hogy kisebb problémák társadalmi vagy kommunikációs készség magukat, vagy részt bizonyos viselkedések jellemző ASD .; Egyéb betegségek. Gyermekek bizonyos betegségekben magasabb, mint a normál kockázata ASD vagy ASD-szerű tünetek. Példák az ilyen állapotok közé tartoznak a törékeny X-szindróma, örökletes rendellenesség, amely okoz intellektuális problémákra, sclerosis tuberosa, olyan állapot, amelyben jóindulatú tumorok fejlesztése az agyban, a neurológiai rendellenesség a Tourette-szindróma, és Rett-szindróma, olyan genetikai állapot előforduló szinte kizárólag lányok, ami lassítja a fej növekedésének, értelmi fogyatékosság és a veszteség a céltudatos kézi használatra .; Rendkívül koraszülött. Születettek előtt 26 hét a terhesség lehet nagyobb a kockázata az ASD .; A szülők életkorát. Ott is lehet összefüggés született gyermekek idősebb szülők és ASD, de több kutatás szükséges megállapítani ezt a linket.

Az autizmus spektrum zavar nincs egyetlen ismert oka. Mivel a bonyolultsága a betegség, és az a tény, hogy a tünetek és súlyossága változó, ott valószínűleg sok oka lehet. Mind a genetika és a környezet is szerepet játszhat.

Hozz egy listát olyan gyógyszert, köztük vitaminok, gyógynövények és over-the-counter gyógyszereket, hogy a gyermek vesz, és dózisok .; Készítsen egy listát az összes változást, amit mások már megfigyelhető a gyermek viselkedését .; Hozd feljegyzései semmilyen észrevételt más felnőttek és gondozókat, így a bébiszitterek, rokonok és tanárok. Ha a gyermek már értékelte a korai beavatkozás vagy iskolai program, hogy ez az értékelés .; Hozz egy rekord fejlődési mérföldkövek a gyermek, mint például a baba könyv, ha van .; Hozz egy videót a gyermek szokatlan viselkedést vagy mozgás, ha van .; Próbálj meg emlékezni, amikor a többi gyerek beszélni kezdett, és elérte a fejlődési állomásokat, ha gyermeke testvérek, és ossza meg ezt az információt az orvos .; Akkor írja, hogy a gyermek játszik, és együttműködik más gyermekek, testvérek és a szülők .; Hozz egy családtag vagy barát veled, ha lehetséges, hogy segítsen emlékezni, információ és érzelmi támogatást.

Vizsgálatok és diagnózis

Az egyik legnagyobb ellentmondás az autizmus spektrum zavar van arra összpontosított, hogy kapcsolat áll fenn a ASD és egyes gyermekkori védőoltások, különösen a kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) vakcina. A kiterjedt kutatás ellenére sem megbízható tanulmány kimutatta közötti kapcsolat ASD és az MMR vakcina.

Elkerülve a gyermekkori védőoltások lehet helyezni a gyermek veszélyben fogása és elterjedésének súlyos betegségek, például a szamárköhögés (pertussis), kanyaró vagy mumpsz.

Mit gondolsz, miért a gyerekem nem (vagy nem), hogy ASD ?; Van egy módja annak, hogy a diagnózis megerősítésére ?; Ha a gyermek nem rendelkezik ASD, van egy módja, hogy elmondja, mennyire súlyos ez ?; Milyen módosításokat várható, hogy a gyerekem idővel ?; Milyen speciális terápiák vagy ellátást nem gyermekek ASD szüksége ?; Mennyit és milyen rendszeres egészségügyi ellátás gyermekem van szüksége ?; Milyen támogatás áll rendelkezésre a gyermekek családját ASD ?; Hogyan tudhatok meg többet ASD?

Az autizmus spektrum zavar befolyásolja a gyermekek minden fajú és nemzetiségű, de bizonyos tényezők növelik a gyermek kockázata. Tartalmazzák

Milyen konkrét viselkedés kéri látogatását ma ?; Mikor először észre ezeket a jeleket és a tüneteket a gyermek? Már mások észre jelei ?; Esetleg ezeket a viselkedéseket is folyamatos, vagy alkalmi ?; -E a gyermeknek más tünetek, amelyek látszólag nem kapcsolódnak ASD, mint a gyomorproblémák ?; Van valami úgy tűnik, hogy javítsa a gyermek tünetei ?; Mi van, ha valami, úgy tűnik, hogy rontja a gyermek tünetei ?; Mikor a gyermek első csúszás? Séta? Mondják a első szó ?; -E a gyermeknek megkésett beszéd ?; Melyek a gyermek kedvenc tevékenységét? Van egy, hogy ő kedvez ?; Hogyan gyermeke együttműködjön Önnel, testvérek és a többi gyerek? Van-e a gyermek mutat érdeklődést mások, hogy a szemkontaktus, mosoly vagy szeretne játszani másokkal ?; Már észre változást a gyermek csalódottságot szociális beállítások ?; -E a gyermeknek a családjában előfordult ASD, elmaradás a beszédben, Rett-szindróma, rögeszmés-kényszeres betegség, vagy szorongás vagy más hangulati zavarok?

A gyermek egészségügyi szolgáltató fogja keresni fejlődési problémák rendszeres szűrések.

Ahhoz, hogy felkészüljenek a gyermek kinevezését

Figyeljük a gyermek, és megkérdezni, hogy a gyermek szociális interakciók, kommunikáció és viselkedés alakult ki és változott az idők során; Adjon gyermekének vizsgáló beszéd, a nyelv fejlődési szintet, valamint a társadalmi és viselkedési problémák; Mutassa strukturált szociális és kommunikációs kölcsönhatások a gyermek, és pontozza a teljesítményt; Tartalmazhat egyéb szakemberek meghatározásánál a diagnózis; Javasoljuk, genetikai vizsgálat annak megállapítására, hogy a gyermek egy genetikai rendellenesség, mint például a törékeny X-szindróma

Kezelések és gyógyszerek

Készíts egy listát a kérdést, hogy szeretné kérni a gyermek orvosa. Kérdések lehetnek

Szociális és érzelmi adok-kapok a társadalmi körülmények – például képtelen, hogy vegyenek részt a szokásos vissza oda-beszélgetés, csökkent képessége, hogy megosszák tapasztalataikat és érzelmek másokkal, vagy probléma kezdeményező, vagy válaszol a szociális kölcsönhatások; Nonverbális kommunikáció viselkedések használt szociális interakció – például nehéz használni vagy megértése nonverbális jelek problémák szemkontaktust, problémák a megértés és a testbeszéd vagy gesztusokat, vagy teljes hiánya arckifejezések; Kialakítása, fenntartása és a megértés kapcsolatok – például nehézséget beállításával viselkedés, hogy megfeleljen a különböző társadalmi helyzetek, problémák megosztása fantáziadús játék, vagy abban, hogy a barátok, vagy az érdeklődés hiánya mások

Kérdezd további kérdéseket bármikor nem értesz valamit.

A gyermek orvos valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Légy kész válaszolni rájuk foglalni ideje megy át minden pontot szeretne összpontosítani. Orvosa kérheti

Alternatív gyógyászat

A gyermek egészségügyi szolgáltató keresni jelei fejlődési késések rendszeres szűrések. Ha gyermekénél bármilyen tünetei autizmus spektrum zavar, akkor valószínűleg szakorvos, aki kezeli a gyermekek ASD, mint például egy gyermek pszichológus, gyermek-neurológus, vagy fejlődési gyermekorvos, egy alapos klinikai értékelést.

Mivel ASD rendkívül változó súlyosságú, így a diagnózis nehéz lehet. Nincs különleges orvosi vizsgálat megállapítása a betegség. Ehelyett, a szakember a ASD lehet

Páratlan vagy ismétlődő motoros mozgások, tárgyak használata, illetve a beszéd – például test ringató vagy spinning, sorakozó játékok vagy essek tárgyakat utánzó hangok, vagy ismétlődő kifejezések szó szerinti megértés nélkül, hogyan kell használni őket; Ragaszkodás azonosság, merev napirenddel, vagy ritualizált minták verbális vagy nem verbális viselkedés – például extrém veszélyhelyzet kis változások, arra számítva, tevékenységek vagy verbális válaszokat, hogy mindig ugyanúgy történik, vagy akiknek hogy ugyanazon az útvonalon minden nap; Érdekek tárgyak vagy témák, amelyek abnormális intenzitása, részlet vagy fókusz – például egy erős kötődés szokatlan tárgyak vagy részeit tárgyak, túlzottan korlátozott szűk érdeklődési területet, vagy érdekeket, amelyek sokszor ismétlődő; Extra érzékenység vagy érzékenység hiánya szenzoros bemenet vagy szokatlan érdeklődést érzékszervi szempontból a környezet – például nyilvánvaló közömbösség fájdalom vagy a hőmérséklet, negatív választ bizonyos hangokat vagy textúrák, túlzott szagú vagy megható tárgyak, vagy vizuális varázsát, világítás vagy mozgás

Megküzdés és támogatás

Jelei ASD gyakran jelennek meg a korai fejlesztés, ha vannak nyilvánvaló késedelmet nyelvi készségek és a szociális kölcsönhatások. A korai diagnózis és beavatkozás a leghasznosabbak, és javíthatja készség és nyelvi fejlődés.

Megelőzés

Mert a gyermek diagnosztizáltak autizmus spektrum zavar, ő meg kell felelniük a tüneti ismérveit a Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5) által közzétett, az Amerikai Pszichiátriai Társaság. Ez a kézikönyv által használt mentális egészségügyi szolgáltatók diagnosztizálására mentális betegségek és a biztosító társaságok visszatéríteni kezelésre.

ASD magában problémák társadalmi interakció és a kommunikációs készség és a korlátozott, ismétlődő viselkedési minták, érdekek vagy tevékenységek, amelyek okozzanak károsodást okoznak a szociális, foglalkozási vagy más területeken a működését.

Ahhoz, hogy ASD feltételeknek, a gyermeknek kell a problémákat több helyzetek

Tudjon meg többet az autizmus spektrum zavar

Ahhoz, hogy ASD feltételeknek, akkor a gyermeknek meg kell tapasztalni legalább két ilyen

Nincs rá orvosság az autizmus spektrum zavar, és nincs egy kaptafára minden kezelést. A tartomány otthoni és iskolai kezelések és beavatkozások ASD nyomasztó lehet.

További autizmus spektrum zavar

A kezelés célja, hogy maximalizálja a gyermek képes működni azáltal, hogy csökkenti az ASD tüneteket, és a fejlődés elősegítésének és a tanulást. Az egészségügyi szolgáltató segíthetnek azonosítani forrásokat a területen. A kezelési lehetőségek lehetnek

Az autista gyerekek spektrum zavar lehetnek más egészségügyi problémák, mint például az epilepszia, az alvászavarok, a korlátozott étkezési szokások vagy gyomorpanaszok. Kérdezze meg orvosát, hogy hogyan lehet a legjobban kezelni ezeket a feltételeket együtt.

Tartsuk a gyermek egészségügyi szolgáltatók frissített bármilyen gyógyszert és kiegészítők gyermeke jelenleg. Bizonyos gyógyszerek és táplálékkiegészítők kölcsönhatásba léphet, ami veszélyes mellékhatásai.

Tizenévesek és a fiatal felnőttek ASD gondok vannak testi változások, a megnövekedett társadalmi tudatosság és átmenetek. Emberek ASD gyakran tapasztalnak egyéb mentális zavarok, mint például a szorongás és a depresszió. Az egészségügyi szolgáltató és közösségi érdekképviseleti és szolgáltató szervezetek nyújtanak segítséget.

Mivel az autizmus spektrum zavar nem gyógyítható, sok szülő keresik az alternatív és kiegészítő terápiák, de ezek a kezelések nem vagy csak kis kutatást, hogy azt mutatják, hogy ők hatásos. Lehet, akaratlanul, erősítik a negatív viselkedést. És néhány alternatív kezelések potenciálisan veszélyes.

Beszélje meg gyermeke orvosát a tudományos bizonyíték semmiféle terápia maga mérlegeli a gyermek számára. Példák a kiegészítő és alternatív terápiák

A figyelem a gyermek autista spektrum zavar lehet fizikailag fárasztó és érzelmileg elvezetését. Ezek a javaslatok segíthetnek

Kizárt, hogy megakadályozzák az autizmus spektrum zavar, de ASD lehet kezelni, és a gyerekek is képesek javítani a nyelvi és szociális készségek. Gyermekek ASD jellemzően továbbra is tanulni, és kompenzálják a problémát jelent az egész élet, de a legtöbben továbbra is szükség van valamilyen szintű támogatást.

Viselkedés és kommunikációs terápiák. Számos program foglalkozik a szociális, nyelvi és viselkedési nehézségekkel járó ASD. Egyes programok csökkentésére összpontosít problémás magatartások és a tanítás az új készségek. Mások összpontosítani gyermekek tanítása, hogyan kell eljárni a szociális helyzetekben, vagy hogyan kell kommunikálni jobb másokkal. Bár a gyerekek nem mindig kinövi ASD tüneteket, megtanulják, hogy jól működik .; Oktatási terápiák. Gyermekek ASD gyakran jól reagál a rendkívül strukturált oktatási programokat. A sikeres programok gyakran tartalmaznak egy csapat szakemberek és a különböző tevékenységek javítása a szociális készségek, a kommunikáció és a viselkedés. Óvodáskorú gyermekek, akik kapnak intenzív, egyénre szabott viselkedési beavatkozások gyakran előrelépést mutat .; Family terápiák. A szülők és a család többi tagja is megtanulják, hogyan kell játszani, és kölcsönhatásba lépnek a gyerekek oly módon, hogy a társadalmi interakció készségek, kezelni problémás viselkedését, és tanítani a mindennapi élet készség és kommunikációs .; Gyógyszereket. Nem gyógyszeres javíthatja az alapvető jeleit ASD, de bizonyos gyógyszerek segíthetnek tüneteinek enyhítésében. Például az antidepresszánsok lehet előírni a szorongás és az antipszichotikus gyógyszerek néha kezelésére használják súlyos viselkedési problémák. Más gyógyszerek előírható, ha a gyermek hiperaktív.

Ha a gyermek diagnosztizáltak autizmus spektrum zavar, beszélj szakértők létrehozásáról a kezelési stratégia. Ne feledje, hogy lehet, hogy megpróbál különböző kezelések, mielőtt megtalálja a legjobb kombináció a terápiák a gyermek számára.

Creative terápiák. Néhány szülő úgy dönt, hogy kiegészítse az oktatási és az orvosi beavatkozás művészeti terápia vagy zeneterápia, amely csökkentésére irányul a gyermek tapintásérzékelés vagy hang .; Érzékszervi-alapú terápiák. Ezek a terápiák alapja az elmélet, hogy az emberek ASD egy szenzoros feldolgozási rendellenesség okozza a problémákat toleráló vagy feldolgozó érzékszervi információk, mint az érintés, az egyensúly és a hallás. Terapeuták használja kefék, présel játékok, trambulin és egyéb anyagok serkentik ezek az érzékek és szervezi az érzékszerv. Érzékszervi feldolgozás rendellenesség nem hivatalos diagnózis, és nem világos, hogy ha ez még a probléma személyek által tapasztalt ASD. A kutatás nem igazolta ezeket a terápiákat, hogy hatékony legyen, de lehetséges, azok lehetnek olyan előny, ha együtt használják más kezelésekkel .; Speciális étrend. Számos diéta stratégiák már javasolták a lehetséges kezeléseket ASD, de több kutatásra van szükség, hogy ha bármilyen hatása ASD tünetek. Ha többet szeretne megtudni, forduljon a dietetikus jártas ASD .; Kelát terápia. Ez a kezelés azt mondta, hogy távolítsa el a higany és más nehézfémeket a szervezetből. Azonban nincs ismert összefüggés a higany és az ASD. Kelátképző terápia ASD nem támasztják alá kutatási eredményeket és nagyon veszélyes lehet. Bizonyos esetekben a kezelt gyermekeknél kelát terápia halt .; Akupunktúra. Ez a terápia óta használják azzal a céllal, hogy javítsák ASD tüneteket. Ugyanakkor az akupunktúra hatékonyságát ASD nem támogatott kutatás.

1

Keressen egy csapat megbízható szakemberek. El kell, hogy a fontos döntéseket a gyermek az oktatás és a kezelést. A csapat által koordinált az egészségügyi szolgáltató, lehetnek szociális munkások ismeri az autizmus, a tanárok és a terapeuták, akik segíthetnek megmagyarázni a forrásokat a területen. Megkérdezni, hogy a csoport magában foglalja az esetben vezető vagy szolgáltatás koordinátor, aki tud segíteni hozzáférés a pénzügyi szolgáltatások és a kormányzati programok .; Szánjon időt önmagára és a család többi tagja. Gyermeket nevelő ASD is hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatok és a család. Annak elkerülése érdekében, kiégés, időbe telik el pihenni, gyakorolni, vagy élvezze a kedvenc tevékenysége. Próbáld menetrend egy-egy alkalommal a többi gyerek és a terv dátum éjszaka a házastárs vagy élettárs – akkor is, ha ez csak egy film, együtt, miután a gyerekek ágyba .; Keressen más családok gyermekek ASD. Egyéb küzdő családok a kihívások ASD lehet hasznos tanácsokat. Egyes közösségek támogató csoportok szülők és testvérek gyermekek ASD .; Ismerje meg a betegség. Sok mítosz és téveszmék ASD. Tanulás az igazság segít jobban megérteni a gyermek, és ő megpróbál kommunikálni. Idővel, akkor valószínűleg csak jutalmazni látta a gyermek nő és tanulni, és még mutatnak szeretetet – az ő maga módján .; Nyilvántartást vezet a látogatók a szolgáltatókkal. A gyermek lehet látogatások, értékelések és találkozók sok ember vesz részt eltartóinak. Tartsa szervezett fájl Ezen ülések és jelentések alapján eldöntheti, hogy körülbelül kezelési lehetőségek és nyomon követését .; Legyen naprakész az új technológiák és terápiák. A kutatók továbbra is vizsgálja az új megközelítések gyermekek segítésére ASD. Lásd a Centers for Disease Control and Prevention honlap autizmus spektrum zavarok esetében hasznos anyagok és forrásokra mutató hivatkozásokat.

)