autizmus spektrum zavar tesztek és diagnosztika

Diagnosztikai kritériumai ASD

Csökkent a szociális és kommunikációs készségek

A gyermek egészségügyi szolgáltató keresni jelei fejlődési késések rendszeres szűrések. Ha gyermekénél bármilyen tünetei autizmus spektrum zavar, akkor valószínűleg szakorvos, aki kezeli a gyermekek ASD, mint például egy gyermek pszichológus, gyermek-neurológus, vagy fejlődési gyermekorvos, egy alapos klinikai értékelést.

Korlátozott, ismétlődő viselkedési minták

Mivel ASD rendkívül változó súlyosságú, így a diagnózis nehéz lehet. Nincs különleges orvosi vizsgálat megállapítása a betegség. Ehelyett, a szakember a ASD lehet

Jelei ASD gyakran jelennek meg a korai fejlesztés, ha vannak nyilvánvaló késedelmet nyelvi készségek és a szociális kölcsönhatások. A korai diagnózis és beavatkozás a leghasznosabbak, és javíthatja készség és nyelvi fejlődés.

Mert a gyermek diagnosztizáltak autizmus spektrum zavar, ő meg kell felelniük a tüneti ismérveit a Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5) által közzétett, az Amerikai Pszichiátriai Társaság. Ez a kézikönyv által használt mentális egészségügyi szolgáltatók diagnosztizálására mentális betegségek és a biztosító társaságok visszatéríteni kezelésre.

ASD magában problémák társadalmi interakció és a kommunikációs készség és a korlátozott, ismétlődő viselkedési minták, érdekek vagy tevékenységek, amelyek okozzanak károsodást okoznak a szociális, foglalkozási vagy más területeken a működését.

Ahhoz, hogy ASD feltételeknek, a gyermeknek kell a problémákat több helyzetek

Ahhoz, hogy ASD feltételeknek, akkor a gyermeknek meg kell tapasztalni legalább két ilyen