azelasztin és flutikazon (orron keresztül) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön betegtájékoztatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni az orrát. Nem értem ezt a gyógyszert a szemébe vagy a szájába. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal bő vízzel legalább 10 percen keresztül, és hívja orvosát azonnal.

Ne használja ezt a gyógyszert, minden más orra probléma ellenőrzése nélkül orvosával.

Ahhoz, hogy a spray-

Tárolás

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja az orrspray palackot függőleges helyzetben, szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Ne tárolja a fagyasztóban, illetve a hűtőszekrény.