bactocill

Számos különböző penicillinek. Mindegyik kezelésére használják különböző fertőzések. Az egyik fajta penicillin általában nem lehet használni helyett egy másik. Ezen túlmenően, a penicillinek használják bakteriális fertőzések kezelésére sok különböző testrészek. Ezek néha adott más baktériumellenes gyógyszerek (antibiotikumok). Néhány penicillinek is fel lehet használni más problémák kezelőorvosa határozza meg. Azonban sem a penicillinek fog működni a megfázás, influenza, vagy más vírusfertőzések.

Használja a Bactocill

A penicillinek állnak csak az orvos receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, penicillin használják egyes betegeknél a következő betegségek

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Sok penicillinek volna használni a gyermekek, és a hatékony dózisok, amelyek várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint azok a felnőttek.

Néhány erőssége a rágótabletták amoxicillin aszpartámot tartalmaz, amely megváltoztatta a szervezet által fenilalanin, olyan anyag, amely káros a betegek fenilketonúriában.

A penicillinek volna használni az idősek, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ők a felnőtteknél.

A penicillinek nem vizsgálták terhes nőkön. Azonban penicillinek már széles körben használják a terhes nők, és nem bizonyított, hogy születési rendellenességet okoz, vagy más problémák állatkísérletekben.

Használata előtt Bactocill

A penicillinek átjut az anyatejbe. Annak ellenére, hogy csak kis mennyiségű átjuthat az anyatejbe, allergiás reakciók, hasmenés, gombás fertőzések, valamint bőrkiütés előfordulhat szoptatós.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a penicillin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Bactocill. Kérjük, olvassa el gondosan.

A penicillinek (kivéve bacampicillin tabletták, amoxicillin, penicillin V, privampicillin és pivmecillinam) a legjobb venni egy pohár (8 uncia) vizet éhgyomorra (akár 1 óra előtt vagy 2 órával étkezés után), ha másképp nem az orvos utasítása szerint .

Szedő betegeknél az amoxicillin, penicillin V, privampicillin és pivmecillinam

Szedő betegek bacampicillin

Szedő betegek penicillin G szájon

Szedő betegek orális folyadék formájában penicillinek

Szedő betegeknél a rágótabletta formájában amoxicillin

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, folyamatosan szedni ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ha van egy “strep” fertőzés, meg kell tartani a gyógyszer szedését, legalább 10 nap. Ez különösen fontos a “strep” fertőzések. Súlyos szívproblémák tud fejlődni, ha később a fertőzés nem tisztázódott teljesen. Továbbá, ha abba a gyógyszer szedését túl korán, a tünetek visszatérhetnek.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben és a vizeletben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal, nappal és éjjel. Például, ha figyelembe négy adag naponta, az adagokat kell egymástól körülbelül 6 óra teljen el. Ha ez zavarja az alvást, vagy egyéb napi tevékenységet, vagy ha segítségre van szüksége a tervezés a legjobb idő, hogy vegye be a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha egy alacsony nátriumtartalmú (alacsony sótartalmú) diétát. Egyes ilyen gyógyszerek tartalmaznak elegendő nátriumot problémát okoz egyes emberekben.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

A tabletták számát vagy teáskanálnyi felfüggesztés, hogy vegye függ az erőssége a gyógyszert. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre szed penicillin.

Helyes használata penicillin

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

A penicillinek hasmenést okozhat egyes betegeknél.

Orális fogamzásgátlók (fogamzásgátló tabletták), amelyek az ösztrogén nem működik megfelelően, ha ezeket szedi szedésének ampicillin, amoxicillin, penicillin vagy V tervezett terhességek előfordulhat. Meg kell használni egy másik vagy további eszközök a fogamzásgátló szedésének ezek közül bármelyik penicillin. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

A diabeteses betegek

Óvintézkedések használat közben Bactocill

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, tájékoztassa az orvost a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Abba a gyógyszer szedését, és kap sürgős segítséget azonnal, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Bactocill Side Effects

penicillin V kálium

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

A bőr vagy lágyszöveti fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Fusospirochetosis, Trench száj penicillin v kálium, Wycillin, prokain penicillin

Felső légúti fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin, cefalexin Bactrim