fejlett Thera-m orális: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Ha a márka a multivitamin tartalmaz vasat, fontos, hogy ezt a terméket elzárva gyermekektől. Véletlen túladagolása a vastartalmú termékek egyik vezető oka a halálos mérgezés gyermekek 6 évesnél fiatalabb. Ha túladagolás előfordul, azonnal forduljon orvoshoz, vagy hívja a detoxikáló központot.

Ez a gyógyszer egy multivitamin termék kezelésére vagy megelőzésére vitaminhiány miatt rossz táplálkozás, bizonyos betegségek, vagy a terhesség alatt. A vitaminok fontos építőkövei a szervezetben, és segít tartsa meg jó egészségben.

Vedd ezt a gyógyszert szájon át, rendszerint naponta egyszer, vagy, mint irányított. Kövesse minden irányból a termék csomagolásán, vagy veszi az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be többet az ajánlott adag. Ha bizonytalan abban, bármely információt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Vedd ezt a gyógyszert rendszeresen annak érdekében, hogy a legtöbb hasznot belőle. Hogy ne felejtse, hogy azt ugyanabban az időben minden nap.

Székrekedés, hasmenés, vagy gyomorpanaszok előfordulhatnak. Ezek a hatások rendszerint átmeneti, és eltűnik, mint a szervezet alkalmazkodik a ezt a gyógyszert. Ha a fenti tünetek bármelyikét fennállnak vagy rosszabbodnak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez azonnal.

Ha az orvos ezt a gyógyszert, ne feledje, hogy ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer ritka. Azonban azonnal forduljon orvoshoz, ha bármilyen a következő tünetek súlyos allergiás reakció: bőrkiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a terméket, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás a készítmény bármely összetevője; vagy szója / mogyoró talált néhány márka; vagy ha bármilyen más allergiák. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Beszéljen a gyógyszerész további részletekért.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetét, különös tekintettel: használat / alkohol-, májproblémák, gyomor / bél problémák (például fekély, vastagbélgyulladás).

Ha a márka a multivitamin is tartalmaz folsavat, feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a B12-vitamin-hiány (vészes vérszegénység), mielőtt szedni. A folsav befolyásolhatja bizonyos laboratóriumi vizsgálatok B12-vitamin-hiány, és nem kezeli ezt a vérszegénység. Kezeletlen B12-vitamin-hiány okozhat súlyos idegi problémák (például perifériás neuropátia). Forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez a részleteket.

Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes, mielőtt ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer átjut az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Orvosa vagy gyógyszerésze lehet, hogy már tisztában az esetleges gyógyszerkölcsönhatások és figyelemmel kíséri, hogy az nekik. Ne start, stop, vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszert, mielőtt ellenőrzése velük először.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét minden vényköteles és recept nélkül kapható / növényi drogok használhat, különösen: egyéb vitamin / táplálék-kiegészítők.

Ha a márka a multivitamin vasat is tartalmaz, kerülje ezt a terméket, ugyanakkor a savlekötők, biszfoszfonátok (például alendronát), levodopa, pajzsmirigy gyógyszerek (például levotiroxin), vagy bizonyos antibiotikumok (például, tetraciklinek, kinolon ciprofloxacin). Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy mennyi ideig kell várni a dózisok között és segítséget találni egy adagolási sémát hogy együtt fog működni az összes gyógyszert.

Ha a márka a multivitamin is tartalmaz folsavat, feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha az előírtnál bizonyos anti- lefoglalás gyógyszerek (például hidantoinok, például fenitoin).

Ez a dokumentum nem tartalmazza az összes lehetséges kölcsönhatásokat. Ezért, mielőtt használja ezt a terméket, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét az összes termék használatakor. Listát az összes gyógyszer veled, és ossza meg a lista orvosa és gyógyszerésze.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot. A túladagolás tünetei a következők lehetnek: hasi fájdalom, hányinger, hányás, hasmenés.

Ha az orvos ezt a gyógyszert, ne ossza meg másokkal.

Tartsuk rendszeres orvosi és laboratóriumi találkozókat.

Egyes márkák is tartalmazhatnak olyan összetevőket, mint például dokuzát. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van a hozzávalókat a márka.

Ez a termék nem helyettesíti a megfelelő étrendet. Ne feledje, hogy ez a legjobb, hogy a vitaminok egészséges ételek. Tartson kiegyensúlyozott étrend, és kövesse a táplálkozási irányelveket az orvos utasítása szerint.

Ha szed a terméket az előírt ütemezés és bevenni egy adagot, vegye be, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Szobahőmérsékleten között 59-86 ° F (15-30 ° C) fénytől és nedvességtől. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk távol minden gyógyszer gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég további részleteket arról, hogyan kell biztonságosan dobja a terméket.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.