felnőtt akut limfoblasztos leukémia kezelésére (pdqто): [], vízkezelési lehetőségek felnőtt akut limfoblasztos leukémia

Kezeletlen felnőtt akut limfoblasztos leukémia

Fon tos; Lehetséges, hogy a fő jelentés címe krónikus mieloid leukémia nem a név, amit várt. Kérjük, ellenőrizze a szinonimák felsorolja, hogy megtalálják az alternatív neve (i) és a betegség alegység (ek) a jelentés által lefedett.

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó kezeletlen felnőtt akut limfoblasztos leukémia. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Felnőtt akut limfoblasztos leukémia remisszióban

A standard kezelés felnőttkori ALL edzés utáni remisszióban a következőket tartalmazza

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó betegek felnőtt akut limfoblasztos leukémia elengedés. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Időszakos Felnőtt akut limfoblasztos leukémia

Normál kiújuló felnőtt ALL lehetnek a következő

Néhány kezelés alatt klinikai vizsgálatokban a visszatérő felnőtt ALL többek között a következő

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadja recidív felnőtt akut limfoblasztos leukémia. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute